Bence sen once bir kendini tanit sonrasinda muhalefet ol derim.
Printable View
sanada,abinede,arabanada,kupırınada .... :D :D
r53ten inip r56 ya binmek olmaz..
2 şık arasından sec dersen şirokko derim..
ama asıl fikrimi biliyosun.. e90 kesinlikle..bunu herzaman söyledim sana.
Scirocco tasarımıyla direk çekiyor. Mıknatıs gibi. Ama tüm kutupları çekiyo. Ters düz demiyo. :D
scirocco bana göre miniden daha havalı bi araç ama motor performansı olarak başlangıç viteslerinde atik bi araç değil ;)
tam tersi atik bnce buda dsg nin avantajı
Sciroccoyu oneririm hem daha yeni bir görüntüsü var
kardeşimle zaten birlikte kritik yapıyoruzda scirocco tasarım falan bunlar kişisel zevklere kalmış güzellikler tabi.Biz emreyle yıldız yokuşundna aşaı inerken sağda herhangi bir binanın 3.katından parmakla gösterildiğimizi biliyoruz..gülmüştük hatta komik bi anı olarak kalmıştı maslaktan dönüyoduk..yani beyenen cooperıda beyeniyo bu şekilde..scirocco çok güzel araba ama bu kadar birden çok tutulması bende antipati yaptı.dün 7-8 tane beyaz scirocco siyah camlar app plaka hepsi aynı görmekten artık gına geldi yani.ayrıca gidiş direksiyon hissi yol tutuş falan hiç kıyaslamıyorum zaten bilmiyorum hayır rakip olabilir bence diyenlerinden fikirlerni dinlemek isterim?
zevk olarak cok guzel ve yol tutus olarakta gzl hızı desende 160 lık gayet tatmin edici
direksiyon tepkisi motor tepkisi olarak mini bi kaç gömlek değil yüzyıl ilerde gibi geldi bana
2 sinde bi hayli biliyorum sciorocco nun direksiyonu yumuşak ve hissiz kalıyor konfor odaklı olduğundan özellikle düşük hızlarda..
ve gaz tepkisi algılaması fazla lag hissi çok fazla turboyu geç açıyor
minide tam tersi muzzam bir direksiyon tepkisi ve boşluğu hissettirmeyen lag olmayan turbo ve üstüne sport tuşu ile extra dan harika tepkiler..
scirocco nun genel yol tutuşu bi hayli iyi ama ani yük dağılımında hantal arka kısım size itaat edemiyor minide böyle bişey yok go kart misal tık tık..
bahsettiğim mini R56 mcs..
benim görüşlerim böyle..
scirocco nun hiç şansı yok performans açısından,ama tasarımı güzel ona rağman kıyaslanamaz..
görsellik&beğeni göreceli kavramlar.. 2si de cok hoş araçlar, ama mcs kutu gibi tabiri caizse rocconun yanında :) performans konusunda tsi r56 nın yanına yaklasamaz ;) arada ciddi fark var.
ben oopS R56 dedim.
Şirokko'ya ısınamadım ben bitürlü tam anlamıyla..
Geçenlerde discoveryde fifth gear programında cooperS ve scirocco karsılastırılması yapıldı..
Ordaki kendi pistlerinde scirocco salise farkla geçmişti.Ben olsam cooperS derdim..
0,07 sn farkla geçen araç scirocco 2.0 tsi(200hp) youtube linki aşağıda ;)
http://www.youtube.com/watch?v=glyc2FmHVRI
ben scirocco derim mcs yi beğenmiyorum.