kardes hanı scırocco guzel ıyı fln da bnm gonlumde mcs den yana olm her arabaya bındık bı ona bınemedık laaa
Printable View
kardes hanı scırocco guzel ıyı fln da bnm gonlumde mcs den yana olm her arabaya bındık bı ona bınemedık laaa
stock rocco stock r56 yı mümkün deil gecemez..;) acaba falan deil gecemez,daha doğrusu gecemedi denedik gördük ;) bilmiyorum varmı ama smg si bile gecemez.. ;) ama arkadas burda gidiş deil alınabilirlik demiş ;) oda herkesin kendi zevki ;) rocconun tasarım müthiş çerçevesşz kapılar yeter ama mini mini dir :) yani o tarz bi araç bence yani roccoyu yan yana kıyaslarsın belki baska araclarla ama cooper hele ki r56 motorla bide jcw kıt ı koydunmu tadından yenmez heryönden memnun kalırsın ayrıca parca fiyat ve teminide hiç sıkıntılı deil.saygılar...
ee bizde denedik gördük okuomuosunuz gliba yaaa rodaj meselesi her mini aynı deil her scirocco aynı deil deneyelim diorm
hobaa gel emmoglu deneyek scıroccoyla mcs hanı bnde cok fark bulmuyorum ama denemekte fayda war
scirocco nun en çok eleştiri aldığı noktası iç mekandır
mcs in belli bi tarzı benliği tasarımı vardır tarzı bu kişisel görüş neticesinde beğenilmeyebilir..
EOS
http://img121.imageshack.us/img121/1...neoshighwa.jpg
SCIROCCO
http://img12.imageshack.us/img12/415...iorpicture.jpg
o farklı bır dusunce acısı senın o dedıgın ıcı golfle aynı tmm ama golften ınıp scırooccoya bınenler ıcın bence
tşk edrm resim eklemişsin =) dediğimiz gibi uzatmaya gerek yok kişisel görüş hepsi =) minide güzel sciroccoda güzel konuyu başka yere çekmeye gerek yok =)
alıcan sen denetmek mı ıstıyosun scıroccoyla mcs acık acık soyle anlayalım moruk
=) no problem benim araç deil kaan denesin =)
ayarla organızasyonu saatı gunu belırle denettırek bızde salca oluruz dımı leeeeyn m3
=) ayarladık güya Dimi mert okuosn bari yaz:D:D:D araçlar bekleniyor az kaldı :P
olivera7 senide bekliorz :D:D M le :D
"m" mı kaldı lan:D:D:D yaşlı kurtla gelırsın
Ewtt sen haklisin kardessss :icon_tup: madem begenmedin nden 2 keres test surusune ciktin acaba 1 kere kullandiginda anlayamadinmi ne kadar berbat bir ic dizayni ne kadar kotu bir sportif kullanimi zaten disi desen ne olee garip bi dizayni war 1 kerede anlasilio aslinda bi 2.kez cikmaya ne gerek war test e hee sende tabi bunlrin tam tersi etki yaratmadysa onuda ben bilmem bi de anlamadim 1.6 katagorisinde en ii motora sahip derken nasil bir motor kullaniolar mcslerde ??
M pztesi bnde =)
tamam uzatmayın ikiside 10 numara:D:D --- ne kdr Kullancaksın peki :D ver hemen ver :D
bilmiormki bi aliymdaa bakarsın kalır =P
:D:D:D Kalsın bencede o kdr yapılmış =) vanos yaptır tmmdır:D
saol knka moral weriosn :D:D :icon_tup: