millet gaza gelmiş![]()
Clio RS
306 GTI
makına rs
yakısıklılık goruntu 306
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Rs
Rs
Rs
Rs
Rs
Rs =)=) 306 gti çok hoş tipi filan =) performans konusunda tabiki Rs =) yol tutuş 306 gti bilmiorm ama Rs'in yol tutuşu bence güzel--- motor modifiye olarakta rs die düşünüyorum
Herşeye kabulum yazılanların. Donanım RS te fazla oda oke. Ama nasıl içini beğeniyorsunuz Allah aşkına arkadaşlar yaa.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
306 nın konsolunu hiç ama hiç beğenmiyorum. Çok çirkin bir konsol. O konuda haklısın. Ama karşısındaki Golf 5 değil. Allah'ın Clio su diyecem ayıp olucak ama söz konusu diğer araç Clio. Kapı içindeki kolon yerleri cam açma düğmeleri bile sonradan ekleme gibi. Konsol facia. İç plastik kalitesi mağlesef Peugeot'tan bile kötü. Yani 306 konsolu doğan ise Clio konsoluda Lada Samara. Arabayı yıkadıktan sonra içine tut hortumu konsoluda yıka fırça ile. (Çok mu yerden yere vurdum)
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Tabiki RS...
Performans+ekonomi+donanım+güvenlik+daha yeni teknoloji...
Konfor olarak 306 daha iyidir.. güvenlik konusudada 306 diyorumAma konu performans olunca Rs daha iyi yürüyor gibi
![]()
gibisi az =) performans Rs görünüm olarak tamam 306 gti güzel hoşuma gidio rs sahibi olarak =) ilk 306 gti alcaktım ztn satıldı vazgeçtim sora=) 2side çok gsl araç bence=)
İki aracı da yaklaşık 1er yıl kullandım. Objektif cevaplar vermeye çalışacağım.
1- Performans ? Clio RS
2- Yol tutuş - Stabilite ? 306 gibi görünse de RSle körfez pistinde inanılmaz bir yol tutuş gördüm, rayda gider gibi. Yol tutuş tartışılır ama 306 kesilikle daha stabil makasa çok daha rahat girer RSden.
3- İç Konsol - Ergonomi - Tasarım - Donanım ? İç konsol 306, ergonomi RS, tasarım306, donanım RS (CD changer, yol bilgisayarı vb)
4- Görünüm Estetik ? 306 açık ara
5- Güvenlik ? RS (Euro NCAP 4 yıldız, 306 3 yıldız aldı)
6- Motor Modifiyesine verimlilik ? İki araç için de çok güzel ve verimli modifiyeler var. En son hangi araç için daha verimli hale geldi bilmiyorum.
7- Genel olarak tercihiniz ? Kesinlikle 306yı seçerdim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)