Cosworth un subaru kollarini Carillo, yataklarini acl, pistonlarini cp yapar.
Mert hakli diger parcalarda ama cosworth subaru parcalari ingilterede degil amerikada uretilir.
Eagle bir suru kullandik hicbir sikinti yasamadik, teldede dedim sana cem ama artik manley kullaniyoruz, malzeme kalitesi ve ozellikle piston pim burclari daha duzgun olculu manleylerin. eagledada manleydede saplamalar zaten arp geliyor.
Fakat subaruda ozellikle kol cok onemli degildir bir yere kadar cunku kolda stres azdir, ne koldan ne saplamadan sikinti yasayan gormedim, oem kol ve oem saplamalar bile 600-650 hplere kadar rahat gider 8200 u gecmedigin surece. Bir kere kol kirdik ondada gt40 ile 2.6 bar uzerine 150 shot nosta back fire yaptiginda ki bence orada pauterda olsa carilloda olsa kirilacakti.
Subaru motorunda parcalarin cok fazla onemi yoktur, sadece toplamasi onemlidir. Bosluklar ve toleranslar duzgunse en ucuz malzemeler ile bile hic sikinti yasamaz. Fakat eger toleranslar hatali veya ozensiz ise en iyi malzemeler ile bile sorun yasarsin. Cunku boxer motor digerlerinden tamamen farklidir herseyiyle, yurtdisi forumlarinda bile malzemelere nazaran deneyim ve asinalik daha onde tutulur.
Kendi arabamda pauter ve cp kullandim ama backfire yapma olasigim oldugu icin. Eger yuksek nos kullanmayacaksam veya backfire riski yoksa varsa manley yoksa eagle takar devam ederim cok dusunmem. 200 250 kere kullanilan denenen malzemeden korkacak birsey yok denenmemis olsa, yurtdisi forumlarindan okuduklarimizla tecrube etmis olsak belki guvenmem ama TR de yapildi bu isler hayli fazla. Tak gec

Sulhi ye de 3 yil once aynisini demistim.