e 92 m3 de olabilir demişsin arada madem diğer 2 sinide kullanmışsın m3 al gitsin ..
hem değişik bişeyler olur hayatında ...
o ne öyle bi s2000 bi STİ ne sıkıcı :D ee papaz hergün pilav yemez :D
Printable View
e 92 m3 de olabilir demişsin arada madem diğer 2 sinide kullanmışsın m3 al gitsin ..
hem değişik bişeyler olur hayatında ...
o ne öyle bi s2000 bi STİ ne sıkıcı :D ee papaz hergün pilav yemez :D
M3.
10 krktr
bence evo al :D
Yaman motordaki zayiflikta haklisin ama yeni jenerasyon butun arabalar bu sekilde ki 2010 stilarda yapilan iyilestirmeler baya iyi. S2k motoru daha saglamdir soylemine ise pek katilamiycam bir suru s2k gordum tamamen standart halde yatak saran, hararet yapan vs kaldi ki s2k daki FRM gomlek yapisi yuzunden ileriye donuk bir dezavanataj da soz konusu. 2.5L sti da tek zayif yer motor, ki bu cogu arabada artik boyle yeni evoda boyle, yeni bmwlerde boyle bu farkli bir olay ama STI in olayi sadece bir 4-5 bin dolara bakar ondan sonra hicbir sikinti yasamazsin. Ne Dif kirar, ne sanziman kirar, ne fren alman gerekir herseyi ile tamamen oem sekilde kullanirsin.
ben dip gaz basıyorum abı suan rodaj yagını degıstırmeıdm daha zaten kırılmasını beklıyorum forged yaparız kırılınca s2000i sti n yanına alıcam buyuk ıhtımalle 2 sindende vazgecesim gelmedi :)
E92 - E93 M3 te cici olur
olumm gorende seni 35r n var zannedicek :):)
s2000 :D isterdim yaw
s2k akar..:)
Tabiki STI :)
o sti ın yanına s2k iyidir yaman;)