Birsey olmaz yaman merak etme, debriyajdir 4 cekerlerin debriyajina cok yuk biner hele ayak alisik degilse, biraz yalatarak kaldiriyorsan cok kokar ama hicbirsey olmaz merak etme. STI sert arabadir oyle ilgi beklemez:D
Printable View
Birsey olmaz yaman merak etme, debriyajdir 4 cekerlerin debriyajina cok yuk biner hele ayak alisik degilse, biraz yalatarak kaldiriyorsan cok kokar ama hicbirsey olmaz merak etme. STI sert arabadir oyle ilgi beklemez:D
kısa mesafelerde turbo basınç bile üretmeden gezdikten sonra, beklemenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.
ok dirr abi yerler çiğdi yanlamada s2000 den fazla da farkı yok agırlıgı verınce arkaya o kayma sistemide basılı tutunca komple kapanıyomus bilmıyodum dun basıyorum basıyorum sarı bişey yanıp sonuyo dedim ne oluyo saolsun cem soyledi basılı tutmak gerekmıs bide 5 6 bin devir de kesiyo araba yanı oraya kadar dip gaz cok ii cıkıyo 5 bine yaklasınca bi git gel yapıyo zorlanıyo sankı gerci daha rodaj yagını degıstırmedım ama:)
Araban henüz 800 km de motorun üstündeki mumlardan dolayıdır zamanla azalır ve biter meraklanmana gerek yok endişe etme.
bilmiyorum bence s2k :rolleyes:
acıkcası 2sinide kullanmıs biri olarak s2000 daha cok spor araba hissi veriyo kullanımı daha zor hızı fazlasıyla hissetiriyo s2000 kullanmak herkesin harcı degildir,sti oyuncak gibi her viraja korkusuzca girebiliyosun,hızı hissetmıyosun..s2000 kesınlıkle kullanılması gereken bı araba ama sti icin aynı seyi soliyemicem tabii bunlar ben gorusum...
tercih meselesi ben s2k alırdım sti da fenaaa :D
S2000..
Düzeltildi, TTS 'i boşverelim =D.
S 2000 bence...
Sti Kesinlikle benim istediğim tarzda bir araç.. ama wrx mi s2000 mi diye sorsaydınız s2000 diyebilirdim..
2 si de özel arabalar ama wrxin işlevi daha çok bence sesine hastayım zaten ama s2000e de hayır denmez:D
Biri 4 kapı orta sınıf, diğeri iki kişilik cabrio.
İkisininde yeri ayrı. Ama bu yağmurlu havalarda s2k ile gazlarken hep dikkatli olmak lazım.
STI focusa benziyor, bilmeyen için bir şey ifade etmiyor, kızların dikkatini çekmiyor.
T aa ki sıfırdan kalkıp içindeki G manyağı yapıncaya kaar.
Şahsi görüşüm görüntüsü ile kimsenin dikkatini çekmeden milletin yanından uzayıp gitmek olduğu ve güvenirliliğ açısından illaki STI.
Timer olayındada bir çok sıfır Subaru almış çok deneyimli ve ralli pilotu bir abimin hiç kullanmadığını ve zarar görmediğini biliyorum.