ev arkadaşım almıştı 60 küsür bindeydi 2001 s.trend baya bi kullandım..... aynı modlarla sanmıyorum si ı geçsin
94 civic si
focus sporttrend
ev arkadaşım almıştı 60 küsür bindeydi 2001 s.trend baya bi kullandım..... aynı modlarla sanmıyorum si ı geçsin
rolling ne zaman heyacan yaptık.izleyelim artık..
eg sedan vtec
roling de fokus hacimle alabilir, gerçi bahsi geçen si da vtec le yürüdügüne göre keyifli bir deneme olacaktır...
fokus trend ile ilgili ünlü Muay Thai ci kardeşim Voltaj cvp verebilir...![]()
piste çıkıp yol tutuş önem kazansa si'ın şansı yok
ama roll olsun drag olsun si derim her şekilde![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
kg-ps kıyaslaması yaptığımızda si da hiç iyi yürüyen bi araç değil bence
106 gti ile si aynı kg.gti 118 hp si 136 yanılmıyorsam.rahat geçmesi lazım ama yalan oluyor![]()
barnak bassam olurmu ?
Cenk ile denedik stock sanzimanm olsa daha ii yururycek benle ama 3-4 dişli olunca o viteslerde fark biraz acilio.
aynen abi rezalet soledgn gibi ama crx 3-4te bunun ilac ztn herkezlerde bilio artk
bahsettgn araba ayhan muhtemelen.crxsiz 4 sonuna kdr yuruyosa dişli olsa vtec gececek demekbi gece ayhani ziyaret edeym ben
Anadolu yakasinda trend varsa bende denerm![]()
focus trend 1210 kilo stock focus la birazcık yüklü si denemeye gerek yok. Hafiflik göz önüne alındığı taktirde si a geçebilir diye düşünüyorum.
Benim araçta filtre egzoz yazılım varken heardslı , egzoz lu caili bir si la denemiştim kayseri de 2. vites 50 den sıkmıştık top speed yaptık 3 boy öndeydim . ama dediğim gibi bu specler deyken. ama stock bi focus std çıtırdan yüklü si la denendiği takdir de ya kafa kafaya yada si max 1-2 boy önde olabilir...
Not: osman senin denediğin focusun jantları 17 idi yanlış hatırlamıyorsam. şunu unutmayınki focus std ye büyük jant hiç ma hiç yaramıyor. orjinal ölçüsü daha en iyisidir.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
ahahasenin iguana ile aynıydı zamanında ..
anladın sen
![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
bu bahsı gecen focus ıcınde bılgıler geldı sadece fıltre varmıs egzoz yokmus stock vtecle 4 e kadar yanyana gıdıyomus 1210 kılo 130 hp ıle bunu nasıl becerıyo anlamadım ben
Ya benim vardı sport trendim. 3 sonuna kadar güzel gider 4 vede 5. vitesi inanılmaz bayıktır. Kaldıki bu speclerde değil stock sağlıklı bir si a bile kafa tutamaz pek.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
iyi gidiyormuş o zaman .benim araba 1080 kg yazılım+cai+komple egsozla stock 106 ile yürüyorum vti la denemedim.vardır gizli saklı bişeyler![]()
barnak bassam olurmu ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)