User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
51 sonuçtan 39 ile 51 arası

Konu: bmw 320d & alfa romeo 159 1.9 jtd

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alfa 147 yi Michael Schumaer test etmişti ve yol tutuşunun çok başarılı olduğunu BBC kanalındaki programda övgüyle bahsetmişti ama 159 modelini bilemem tabiki Schumaer abimiz nasıl yorumlar BMW bence de. hangi açıdan bakılırsa bakılsın Alfanın dizayn estetiği dışında pek bir artısı yok.Kullandığı Momo componentlerde kurtaramıyor Alfayı

akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fsunnetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alfa 147 yi Michael Schumaer test etmişti ve yol tutuşunun çok başarılı olduğunu BBC kanalındaki programda övgüyle bahsetmişti ama 159 modelini bilemem tabiki Schumaer abimiz nasıl yorumlar BMW bence de. hangi açıdan bakılırsa bakılsın Alfanın dizayn estetiği dışında pek bir artısı yok.Kullandığı Momo componentlerde kurtaramıyor Alfayı

Tabikide sizin görüşünüz..: Ama 2004 yılında üretilmiş sanırım 159 o yıllara göre bakarsak ne kadar iyi yada kotu oldugunu daha net görmüş oluruz. Tabikide aractan ne beklendiği önemli.

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orta kesim arabası alfa. Dediğim gibi Bmw her zaman Bmw dir..
    Dediğiniz Türkiye fiyatları için doğru, gerçi 45.000€ luk fiyatlar ile hangi orta kesime hitab ediyor diyede düşünmekten kendimi alamadım. Avrupa'da BMW ile Alfa aynı donanımlarda fiyatları birbirlerine çok yakın iken, Mercedesler bir gölmek üstte. Ama BMW'nin ülkemizde ki satış politikası 'BMW zengin otomobilidir' zihniyetinde olduğundan Mercedes ile BMW aynı fiyatlardayken Alfa bir alt kademeden satış yapıyor. Kısacası En dolu 159 parasına neredeyse giriş paketli E90 alınıyor ülkemizde. Tabi bunlara etken bmw'nin ikinci el avantajıda var. Bu gün sıfır 159 almak yerine ikinci el 159 almak çok daha karlı gözüküyor.

http://www.youtube.com/watch?v=zON4bWsl2Ek

Edit: 159 2006 yılında satışa sunuldu. 2004 yılında 156 üretimdeydi.
    916 V6 Turbo

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    320d nin motoruna iyi dedikte, aklıma gelmişken, 1.9jtd de güzel,

Özellikle 147 Q2 de çok güzel gidiyor, 159 da biraz daha sakin olsa da.

Çok etkilenmiştim Q2 yi kullandığımda, kasa eskimiş olmasına rağmen o kasada öyle yürüyeceğini düşünmüyodum.

Sadece turbo boşluğunu biraz fazla hissediyorsunuz.

Dediğiniz Türkiye fiyatları için doğru, gerçi 45.000€ luk fiyatlar ile hangi orta kesime hitab ediyor diyede düşünmekten kendimi alamadım. Avrupa'da BMW ile Alfa aynı donanımlarda iken fiyatları birbirlerine çok yakın iken, Mercedesler bir gölmek üstte. Ama BMW'nin ülkemizde ki satış politikası 'BMW zengin otomobilidir' zihniyetinde olduğundan Mercedes ile BMW aynı fiyatlardayken Alfa bir alt kademeden satış yapıyor. Kısacası En dolu 159 parasına neredeyse giriş paketli E90 alınıyor ülkemizde. Tabi bunlara etken bmw'nin ikinci el avantajıda var. Bu gün sıfır 159 almak yerine ikinci el 159 almak çok daha karlı gözüküyor.
    Ben açık söyleyeyim, 159'u kullandığımda -tasarım haricinde- Alfa kullanıyomuş gibi hissetmedim. Yani 147-156 ve GT deki sportif histen çok, "Almanlaştırılmaya" çalışılmış bir italyan otomobili kullanıyomuş gibi hissettim. Kesinlikle bu durum kötü değil, çünkü sınıfının ihtiyaçları itibariyle konfor-kalite bakımından Alman rakiplerinden "belirgin" bir şekilde aşağı değil, fakat orta konsol tasarımı tipik Alfa özellikleri de olunca insana biraz garip geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ATA156 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediğiniz Türkiye fiyatları için doğru, gerçi 45.000€ luk fiyatlar ile hangi orta kesime hitab ediyor diyede düşünmekten kendimi alamadım. Avrupa'da BMW ile Alfa aynı donanımlarda fiyatları birbirlerine çok yakın iken, Mercedesler bir gölmek üstte. Ama BMW'nin ülkemizde ki satış politikası 'BMW zengin otomobilidir' zihniyetinde olduğundan Mercedes ile BMW aynı fiyatlardayken Alfa bir alt kademeden satış yapıyor. Kısacası En dolu 159 parasına neredeyse giriş paketli E90 alınıyor ülkemizde. Tabi bunlara etken bmw'nin ikinci el avantajıda var. Bu gün sıfır 159 almak yerine ikinci el 159 almak çok daha karlı gözüküyor.

http://www.youtube.com/watch?v=zON4bWsl2Ek
    Katılıyorum... Alfa sahibi olmadan anlaşılmıyor kalitesi ve ruhu olmasının avantajlarını hissetmek bir keyif veriyor insana. Nerdeeeeee eski alfalarrr....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=
    Edit: 159 2006 yılında satışa sunuldu. 2004 yılında 156 üretimdeydi.[/QUO

Hımmm ben 2004 diye aklımda kaldı hatta 2005 yılında satışta diye biliyordum ama yanılıyormuşum..

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben açık söyleyeyim, 159'u kullandığımda -tasarım haricinde- Alfa kullanıyomuş gibi hissetmedim. Yani 147-156 ve GT deki sportif histen çok, "Almanlaştırılmaya" çalışılmış bir italyan otomobili kullanıyomuş gibi hissettim.
    Alfa sahibi olmadan anlaşılmıyor kalitesi ve ruhu olmasının avantajlarını hissetmek bir keyif veriyor insana. Nerdeeeeee eski alfalarrr....
    Malesef çok haklısınız, 159 için aynı düşünceler benim içinde geçerli. Sahidende nerede o eski alfalar, nerede o sportif ruh ? =)
    916 V6 Turbo

Tuning055 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Görkem bu konuyu hangi mantıkla açtın acaba???
    Aşırı derece alfa fanatiğisin. Sana burda bütün forum üyeleri 3.20d desede sen alfa dersin, bence gereksız bı konu olmuş!

Benim yorumumsa Tabikide bmw eğer mumkunse 177hp 380NM tork u olan yenı nesıl motora sahıp modelı alın derım. 0-100 7.9sn
    fikir ediniyorum anladı hangi kişi burda konu acıpta cogunluk ne dedıyse onu alıor merak edıyorum boş konusuosun gıbıme geldı..
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi konuyu 1 yıl önce sen acmısssın simdi geçmiş olsun diyosun

pureal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burada neye göre kime göre sorusu çıkar... bana görenin cevabı aşağıda

http://www.youtube.com/watch?v=o5zzwuiJLD0

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuning055 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fikir ediniyorum anladı hangi kişi burda konu acıpta cogunluk ne dedıyse onu alıor merak edıyorum boş konusuosun gıbıme geldı..
    tamam kafana göre dolu dolu konus sen

MeJo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alfa daha sekil ama ben bmw alıp m body vs binerdim
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    goduum değil koyduğum olması lazım...

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW varken alfa gereksiz kalır benim için...
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

racing3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç özellikle "dizel" seçildiğine göre, motor kasa ve donanımın önünde gelecektir demektir. bun durumda açık ara öndeki 177 hp lik canavar tercih nedeni olmalıdır. kaldı ki dğer özellikleri ile de bmw gayet şık..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)