RS 2000 al![]()
206nın gıttıgını kabul ettırdık sanıoduk ama unutuldu herhalde, tekrarmı uğrassak ne:S,
yada yenıler yutubta selcukrs accountunu ıncelesın![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Sen söyleyince hatırladım o günü. Ya ne kadar unutkan oldum ben. Güzel gündü. Bu gün gene silecek suyum boştu. Gene yağmur var gene aynı gidiyodum.
Bak o video yu unutmuştum ben. Rahmetli YMH 59 güzel giderdi.
Yok mu dersin. Ben hala hayatta isem vardır bence be.
Kalkışta beraber kalkıyorlar. Hız arttıkça GTI geçebiliyor.
Fiyat farkı var.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Üç buçuk sene 2001 model 206 GTI kullandım. 26 binde aldım 60 binde sattım. Hep standart kullandım; hiç modifiye yapmadım. Sorun yaşamadım. Gidiş olarak diğer 206lara göre çok güzel giden bir aracım vardı. Şimdi kullanan arkadaş da çok memnun...
Bir buçuk senedir 99 model 306 GTI kullanıyorum. 104 binde aldım; şimdi 117 binde... Tamamen standart ve düzgün kullanılmış bir araç; ben de aynı şekilde devam ediyorum.
Tercihime gelince; kesinlikle 306 GTI... Sebeplerini Erel genel olarak yazmış zaten. Benim aklıma gelen ve 206'ya göre eksi denebilecek yanları:
- Yaklaşık %20 fazla yakıt tüketimi
- Görünüşü daha az dikkat çekici (tabi benim fikrim bu yönde değil)
- Ağırlık
- Eskidiği için parçaları biraz daha pahalı
- Torpidosu küçük
Aklıma gelenler bunlar. Kullanırken aldığım zevki terazinin bir tarafına koyduğum zaman 306 çok daha ağır basıyor. 306'yı alıp ilk kullandığım gün "keşke hiç zaman kaybetmeseydim de 206 yerine 306 GTI alsaydım" demiştim.
306 gti tercihen iyidir diyorum![]()
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
Zaten bi kere bilmiyorum belki ben hissedemedim ama 306 Gti daki o ruh , karakter yok 206 Gti da :S ne bileiyim hazzı vermiyo alamıyorsun yani
306gtı... Gerisi boşşş
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
306 gtı almıstır bu macı kesınlıkle 206nın gececegı soz konusu bıle olamaz eskı arabam 306 gtı kullanan bılır.... 3 de koparmıstır 306.
eski bir 206 gtı kullanıcısı olarak 306 gtı diyorum![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)