sen harbi harbi istifa ediyontazminatınıda yakma diye uğraşıyoz ama sen bilirsin kanka ben diyeceğimi dedim ağır bi aşkın tesiri altındasın Darısı başımıza
![]()
yaw focus da yol tutuyo kitleme kendını fiestayaolmaz tek kapısı olur 5 kapısı hem daha iyi yol tutar
Focus Duratorq dizel motorlar hem performanslı hem de ekonomik diye biliyorum![]()
Fiesta tdci ile yakın arkadaşım işi gereği şehir içinde günde 80-100 km yol yapıyor, haftada bir depoyu doldurduğunu söylüyor, ne kadar doğru-yanlış bilmiyorum ama buna yakın değerler çıkar sanırım hepsinde
Ne eşeği ?
Multijetlerden daha iyi gidiyor
Koray abi bencede ibiza al 4 kapılı sporyol tutuşu Fiesta S kadar olmayabilir belki ama VW kırması sonuçta
İ.içi karışık:5,5litre kullanıma görede değişir yani
http://www.sahibinden.com/43_000_km_...XQQdisplayitem
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Araç çok güzel yalnız 1.6lt TDCI motora 90hp az olmuş.bu aracın neresi rally version.kasa ve iç aksam çok iyi ama motor zayıf kalmış sanırım..chip tune ile 110hp olursa çok daha iyi olur sanırım..Fiyat çok değil aslında 21000TL 1.4 benzinlilere istiyorlar.
Multijetin üstüne hafif kasalı bi araba oturttuktan sonra fiestayı tabiki geçerMotor olarak aralarında farklı firmalar tarafından üretilmesinini dışında büyük farklar yok.
Ben multijet 1.4 tdci 'ı geçemez demedim zaten 1.4tdci 1.0 benzinlilerle gider
1.4 TDİ için dedim 90bg multiyi bilemem ama geri kalan <1.4 lerin hepsini yer TDİ
Ben yanlıs anlamısım pardon ama 1.4tdi kac kilo?
980kg punto multijeti bence gecemez![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
konuda bayagı bir sayfa gelmıs aldnzmı bılmem ama bu arbaya benm arkdsm almayı dusndu gittik baktık araca cokamacok temiz kaza boya yok dendi cokda ayrntılı bakmadım ama arka koltugunda örtü bile vardı tavsiye ederim 307 hdi ve focus 1.6 motoru var gaytde iyi gdebilr bir arac bu arabann plakasınn sonu 90 olması lazm.
Beyler mevzu multijet ya da tdci degil,adam zaten perfomanstan yana çok bişe beklemiyor... Ben gp hakkında gerekenleri fazlasıyla soyledim koraya...ha ılla performans dıyosanız.aynı motora sahip focus bana 4-5 boy attı
Tango-1 never dies.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)