duygusal bakmadigim icin boyle birseyin soz konusu olmasi mumkun degil.. gordugum standart cooperlar arasinda daglar kadar fark var. Kasnaklilardan hizli zir stock coopers ler vardi diyecegim simdi ama inanmayacaksiniz ..
Printable View
bizde genelleme yapma diyoruz işte :) güçler yakın ağırlıklar yakın sürtünme katsayıları bile aynıymış nerdeyse :) şanz da sanırım mini 6 ileriden dolayı üstün biraz, rs inde hacmi var.. neye dayanarak bu kadar kesin konuşuyorsun ki? sen duygusal davranma istersen.. millet megaloman sanıcak beni söylüyorum sürekli diye ama stock mininin stock type r ı geçmesine de kimse ihtimal vermiyordu :D çıkabiliyormuş yani demekki..
hava durumu ne alemde anadoluda ?
Yekta onu bunu boşver de sen o arabaya nasıl sığıyorsun kardeşim ben hala çözemedim :) Hadi çılgın Utkuyu RS e bir şekilde soktuk ama sen, o boyun ve minicik bir mini:confused: :)
=)=) hehe hava durumu bu gün güzel gibi olur bişiler
dualarımız kabul oldu hava rolll için güzelleşti resmen bizi bekliyor istanbul yollarıD:D:D:D
tum mcs ile ilgili yazılar donup dolasıp tek mcs e geliyor arac stock 163 beygir olması gerekirken dynoda 190 vermiş sonrada geleni gideni gecmis buda istisna oluyor sanırım yani genelleme yapmak gerekirse rs mcs den hızlı bir araç diye dusunuyorum:)
yoo görkemin aracı da keza benim ile aynı gidiyordu aynı speclerdeyken :) hatta onda egsoz yoktu denerken.. :)
bora abi bende ön koltuk iptali var çok rahat oluyo :p
bir yerini sökeerseniz ben de sökerim ona göre:)
2 parça sökme ile olmaz bu işler, gelin sökeyim
.................................................. .............
kimse bişi sökmezse ben de sökmem ,ama sökerse haksızlık olmasın
mcs filan bir yere 275 beygir dynosu var bir gp nin o guzel birsey olsa gerek.
TR de 200+ beygir Clio RS varmı soyle ciddi yapılmıs??
clio rs in arka koltukla ön sağ koltuk ztn toplam 20 kilo yok bile :D
arkalar sünger zaten bi etkileri olacağını sanmam ön sağ koltukta 10-15 taş çatlasa
bu ne yaw 55-60 kilo kanepemi ?
benim arka koltuğum 39.6 kg
herkes söküpmü gelcek şimdi =)=)
ben sökmiyorum sökmeyin arkadaşlar ya
takması filan dert, video filan da olmucak arabada 1 kişi...
=)=) güzel olcak gece walla=)
Ben full icerisi + 50lt benzinle geliyorum siz sokmekten bhsedyosnuz :)
Okan zaten 55 kg mister değnek spec :) Olacak ki benim gibi 90 üstü kg öyle yürütecek :)
Çok iyi kamera çekerim Copilot olurum diyorum yine de kimse yanaşmıyor :hahaha:
okan arabayı söküp geliyor :) gelmiştir hatta
Aksama tam denk oolması acısından Clio 197 gelse ne guzel olur:)
Fiyata fiyat sınıfları zaten aynı:)
geldim yatıyorum...
sonuçları söylede yat ;)
ben çok geç katıldım aralarına, ne oldu bilmiyorum gökini elinde kamera vardı. O koyar videoları, insanların gerçek hayatta kim olduklarını bilmediğim-arabalarını tanımadığım için yorum yapamıyorum
ben görkem ve yekta ile bir iki denedim, sonra dönmek zorunda kaldım.
iyi iyi videoları bekliyoruz :)
gorkem, RS'i gecti, yekta kim varsa herkesi gecti :D yektanin en son donuste CZT ve Cuprayla denemelerini bilmiyorum..
emreyle erel teke-tek deneyince denk gibiler yarim boy belki vardi yoktu..hangisi gecti goremedim hatirlamiyorum pek arkadan cektik biz..
erel'in arabaya OnurK binince emre geciyor, abarti fark yoktu yine videolarda goruruz..
baska bilmiyorum..
ben yekta ile denedikten sonra, göki camdan kol bacak saldırıyor yektaya:)
alışık değilim tabi, dedim ne oluyor :P
aylar olmuş araba ile yüksek sürate çıkmayalı, herkese teşekkürler
Geleli cok olduda umraniyeden dondum sonra koptum:(
iiyi geldi valla ara sıra lazım:)
bu arada mcs ler ciddi hızlı idi yani rs lerin zaten sansı yoktu..