mini slerle bi deneyemedik ona yanıorum =) hep typerla denedik sciroccolarla denedik =)
Printable View
mini slerle bi deneyemedik ona yanıorum =) hep typerla denedik sciroccolarla denedik =)
görkem kusura bakma deneyemedik hiç =) o kargaşada =) typer sciroccolarla denedik hep başka zaman inş =)
arabalar oradaydı da sahiplerini toparlamak 1saat sürdü , anlamsızca soğukta bekledik en sonunda biraz inat biraz cazgırlık yaptımda herkesi yola döktüm , kbakmayın :)
Güzel geceydi , gelenlerin ayaklarına sağlık.
=)=) senden önce ne kadar bekledik sorma=) zevkliydi yinede yaa gelen herkese tşkler=)
Bu soğukta minilerle denemek hata olmuş zaten :D Abartmıyorum 5 te gider gibi 6.viteste tırmanıyordum sabah."0" dereceye ne kadar yaklaşırsak o kadar iyi çünkü beygircikler ısınııp kaçmıyor..
Yine deneyemedik şu RS'lerle anasını satiyim:D
Gece 11'de işten çıkıp sabah 7 shiftine geldiğim için eve gidip uyumayı tercih ettim :)
yok yekta ztn yanaşmazdım =)=) okana dedim noldu fena gidiyo yaa dio güldüm bende =) senin olduğunu soradan farkettim yolda dururken dedim bu yektamı evt dediler öle geldim yanına yoksa tanımıcaktım =) Emre-G sorma ya=) bi ara arkana geldim ataşhirden çıkmadanda sora istikamet deiştik =)=)
videolar nerdeee
bazı videolar arkadaşlarda var eklicekler biraz beklerseniz =)
aynen kardeşim çok dağnıktı herkes bi taraflarda yakalayan bastı işte =)
SS rs nasıl geri dondu o kadar yolu frenlerinden kıvılcım cıkıyordu:(
evet yaa öle dediler gördüm wala tam gaz eve döndü yine =)=)
Evet herkes bi yerdeydi bende basmicam diyodum ama ortama dayanamadım :D
=)=) özel cilalamış parlatmış geldi arkadaş hehe =) maşallah herkesin aracına =) kırmızı typerda göz almadı deil ama =)
güzel geceydi siyah cooper s e maşallah mavide iyidi gerçekten :) keşke stockta olsaydı bir tane
Bu arada JOB typer ın spec. ler nelerdi ?
dün aksam gerçekten çok güzel denemeler oldu..bende lüleburgazdan okanın clio rs le geldim.bütün gece kameramanlık yaptım..bugün videoları birleştirip ekleriz buraya..katılan herkese tesekkürler..arada kaçıp geliriz ilerleyen haftalarda..
yektayla RS denerken 3 video cekilmis ama 2'sinde RS vites kacirmis.. tek video ekliyorum o yuzden..
Gorkem de ayni anda basmis sanirim.. yektayla gorkemin ayrica videosu da var
güzel video =)=) okan sana dedim o kdr yanaşma yektaya dinlemedin ki =) maşallah yektaya... Geldi okan yanıma dioki o mini cooper nasıl ya öle noldu diorm uzadı kanka öle dio =)=) Yekta aklını almışsın çocugun =)
dün gece 3 kişi yekta ile 230 da sol kapıyı gösterdik ya millete ahahahah
Yekta artık sınıf atladıda Görkeminde maşallahı var ;) Basar basmaz kafayı çıkarıyo.
=) kanka izlemeye geldiler ama gazada geldiler yolda=) zevkliydide işte kopuk gittik ya kime rastlarsak öle denedik =)
dün güseldi ya rs çileri görmek =) Bora abi tekrar memnun oldm tanışma fırsatımız oldu sonunda =)=)utkuda çıkmış ytola beni arıo egsoz sesinden telefonumu duycam kanka=)
güzel gece olms :)
Kıvanç abi tel yanımda değildi sonradan baktım,yoksa gelirdim :)
inş başka akşama
güzel video :icon_tup:
şimdi benim anlamadığım dün geceki en hızlı clio rs kimin aracıydı ? :)
sciroccolar ne ara gazladılar hiç birini gazlarken ben göremedim ..
Sonuç olarak czt ve okanın rsle basmış oldum. Benle başka deneyen var mıydı ? :)
=)=) walla çok karışıktı görkem ya kim kimle bastı ben bile hatırlamıorm herkes dağnıktı sizi bile görmedim yolda kenara çekince yektayı gördüm sora çıktık yola daha görmedim =) en hızlı clio rs belli deil denenmedi çnkü =) rsler ayrıldı sağa sola =)=)
Eywallah Alican. Ben de memnun oldum. Uzun zamandır gelmemiştim özlemişim. Akşam ortamı görünce hemen gidip bir hothatch alasım geldi :)
Yekta araban Maşallah çok iyi olmuş. Ama şunu merak ediyorum şimdi sen yakışıklı adamsın. Hatun illaki vardır. Şimdi hatunla arabayla gezmeye çıktığında sen arka koltukta oturuyorsun hatun ön koltukta nasıl komünikasyon kuruyorsunuz merak ediyorum :hahaha::D
Tüm araçlara tekrar Maşallah. Kırmızı S2000 gerçekten çok güzeldi.
=)=) hızlı rs deilde hızlı scirocco belli oldu =) MUY37 =) Abt'ni yiyim senin =) günün en şıkıydı
:D:D:D:D Maşallah yavrum =)
video konusundan devam edelim