Doğrudur dediğim gibi Opellerin o kategorisini pek bilmiyorum yürüdüğüm Astra GSI dışında. Tamamen araca özel yazdım. İbonun videolara bakıyorum ama bulamadım. Biraz da youtube karıştırayım :)
Printable View
Aslında Vteclerin SFI Astralar ile kafa kafaya yürüdüğünü tahmin ediyordum ben. Ama durum öyle değilmiş demek.
Emre egzozun kaçırması çok da fazla kayıp yapmaz diye düşünüyorum. Netice itibarı ile alt devir denemeyceksiniz. Hatta iyi bile :) Bence bu akşam stock RS lerle bir dene. Aracını görürsün RS lere karşı.
Eğer kopma tehlikesi varsa o zaman sıkıntılı da o halde trafikte gezilir mi Emre :) Alt tarafı bi kaynak işi. Taş çatlasa 20 lira yaw :)
Stock RS Okanın SS plaka RS' i. Stock dediğimiz filtre ve egzoz var sadece. Hatta egzozları orjinal kalınlığında. 48mm. Daha 60 mm bile yapılmamış.
Korkunun ecele faydası yok deneriz bişey olmaz geçilsekte no problem:)
Ankarada iboyla ben denemiştim. ibonun arabada kısa cai eksoz port polish vardı benim arabada sadece chip vardı ibo beni geciodu rahat :) Ama bi gun iboyu eksozsuz yakaladıgımda değişmişti durum heheh :)
Haklısın Bora komple egsoz ile 170 ler çıkıyo bir dyno ölçümünde ibo kışın 180 gördü ama genelde 172-3 civarı veriyodu egsoz ile..İbonun denediği astra ise tesadüftür şimdilerde Emre'de olan gsi idi onu geçiyordu:icon_tup: Video olacak bakem bi..Yanlız o gsi da baya iyi yürüyodu az can yakmadı :D
Bence RS geçer..
bi gsi buluşmasımı yapsak:)ama gündüz olsun bir daha araçı bağlatmak iştemiyorum:)5 opelden piyango bana vurmuştu:)
Kadett çok sağlıklı olsada, RS geçer...
kadett kaç boy attı ??
denedinizmi ?
ahahahaha ihale açıldı :D
canımda sıkılıyodu zaten :D sabahlar olmasın ahahah
yok mu arttırann :D :D
cenker abiiii :D
e hadi yarın deneyin yokmu clio
Hahaha renklenmiş yine konu :D
Yeni bi renkte benden olsun Camera carıda 205 bulun ben onuda merak ediyorum :D
harbı yaa denemedınızmı ?
denendimi =) benle denicektin abi noldu boşalttım aracı diodn ses seda yok =)