User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
127 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Kadett gsi & Clio rs 172

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kilo - beygir olayını göz önüne alın, clio 1050-1060kg gelir ve egsoz+cai lisi 165hp civarında verir. bu hali ile sökülmemiş kadett ve astrayı geçer(egzantrikli vs.li hariç) sağlıklı gsi(1160kg.) motoru 143-145hp vermektedir ikisininde torku birbirine yakındır haliyle Rs geçer.....
    Kilonun önemine örnek
    Ankaradaki C20XE takılı Corsa A araç tahminen 750-800 kg. zır stock hali ile headers,filtre,cai li typerı kovalıyor
    Abi CAI + Egzoz ile ben EB RS'ten ekstra 12 hp almıştım. Yani CAI + Egzoz ile yazılımdan önce o haliyle 175 hp leri gördüm. Yazılım bu kombinasyona ekstradan 14 hp civarı ekledi şok olmuştum. Hatta bilirsin İbonun RS de yazılımsız ve CAI + Egzoz ve Kısa ile 180 hp net almıştı ankarada dynoda.

Kadet GSI ların yürürünü bilmiyorum o nedenle her iki arabayı da çok yakından bilen biri olan Kadir abinin yorumlarına katılıyorum. Ekleyebileceğim tek yorum, RS ile Kadett GSI arasındaki teknoloji farkı olabilir ki çipli egzozlu caili SFI Astra GSI' ya 7 boy filan atıyordum EB RS ile. 5. viteste de fark açılmaya devam ediyordu. Eğer yine çip egzoz ve cai li bir Kadett GSI da, o tip bir Astra GSI ' ya 7 boy atabiliyorsa o zaman çipli caili egzozlu bir RS ile yürüyebilir. Yalnız tekerleme gibi oldu

Ama tabii bizimki sadece kaba tahminler. En iyisi dediğiniz gibi çıkıp denemek. Bu akşam stock RS de olacak filtre çip egzozlu RS de. Bence varsa sağlıklı bir Kadett de getirilsin ve denensin.

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi CAI + Egzoz ile ben EB RS'ten ekstra 12 hp almıştım. Yani CAI + Egzoz ile yazılımdan önce o haliyle 175 hp leri gördüm. Yazılım bu kombinasyona ekstradan 14 hp civarı ekledi şok olmuştum. Hatta bilirsin İbonun RS de yazılımsız ve CAI + Egzoz ve Kısa ile 180 hp net almıştı ankarada dynoda.

Kadet GSI ların yürürünü bilmiyorum o nedenle her iki arabayı da çok yakından bilen biri olan Kadir abinin yorumlarına katılıyorum. Ekleyebileceğim tek yorum, RS ile Kadett GSI arasındaki teknoloji farkı olabilir ki çipli egzozlu caili SFI Astra GSI' ya 7 boy filan atıyordum EB RS ile. 5. viteste de fark açılmaya devam ediyordu. Eğer yine çip egzoz ve cai li bir Kadett GSI da, o tip bir Astra GSI ' ya 7 boy atabiliyorsa o zaman çipli caili egzozlu bir RS ile yürüyebilir. Yalnız tekerleme gibi oldu

Ama tabii bizimki sadece kaba tahminler. En iyisi dediğiniz gibi çıkıp denemek. Bu akşam stock RS de olacak filtre çip egzozlu RS de. Bence varsa sağlıklı bir Kadett de getirilsin ve denensin.
    Hangi astraya 7-8 boy attın merak ettim?

akşam stock rs ile denemek isterdim ama egzoz ortadan kaçırıyor malesef gidemedim bugün egzozcuya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi astraya 7-8 boy attın merak ettim?

akşam stock rs ile denemek isterdim ama egzoz ortadan kaçırıyor malesef gidemedim bugün egzozcuya
    Alt komşumun astra GSI vardı 94 model SFI. Lacivert renk. Tanıyacağını pek zannetmiyorum. Plakasını vermem doğru olmaz. Ancak headerslı caili egzozlu vtecle kafa kafaya gidiyorlardı 230 kmh lara kadar. Aynı Vtec benden 6 ila 7 boy yiyordu o süratlere kadar.

Hatta Ankarada İbonun (iynnRS) cai egzoz kısalı RS' i SFI Astra ile çok videosu var. Astrada ne var bilmiyorum ancak ciddi fark oluyordu aralarında. Bulabilirsem bakarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alt komşumun astra GSI vardı 94 model SFI. Lacivert renk. Tanıyacağını pek zannetmiyorum. Ancak headerslı caili egzozlu vtecle kafa kafaya gidiyorlardı 230 kmh lara kadar. Aynı Vtec benden 6 ila 7 boy yiyordu o süratlere kadar.

Hatta Ankarada İbonun (iynnRS) cai egzoz kısalı RS' i SFI Astra ile çok videosu var. Astrada ne var bilmiyorum ancak ciddi fark oluyordu aralarında. Bulabilirsem bakarım.
    94 lacıvert plakayı hatırlıyormusun? astrada filtre egzoz çip varsa ve filtre egzoz headers'lı vti ile kafa kafaya gidiyorsa çokta iyi gitmiyormuş.

Bahsettiğin videoları bulabilirsen izlemek isterim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    94 lacıvert plakayı hatırlıyormusun? astrada filtre egzoz çip varsa ve filtre egzoz headers'lı vti ile kafa kafaya gidiyorsa çokta iyi gitmiyormuş.

Doğrudur dediğim gibi Opellerin o kategorisini pek bilmiyorum yürüdüğüm Astra GSI dışında. Tamamen araca özel yazdım. İbonun videolara bakıyorum ama bulamadım. Biraz da youtube karıştırayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Senin aracın stock cok iyi gidiyor birseyler yapsanda hani bizde ciddi giden astra gorsek nasıl olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında Vteclerin SFI Astralar ile kafa kafaya yürüdüğünü tahmin ediyordum ben. Ama durum öyle değilmiş demek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin aracın stock cok iyi gidiyor birseyler yapsanda hani bizde ciddi giden astra gorsek nasıl olur
    Saol, maddiyatı düzeltince yapıcaz bişeyler Allah'ın izniyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emre egzozun kaçırması çok da fazla kayıp yapmaz diye düşünüyorum. Netice itibarı ile alt devir denemeyceksiniz. Hatta iyi bile Bence bu akşam stock RS lerle bir dene. Aracını görürsün RS lere karşı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında Vteclerin SFI Astralar ile kafa kafaya yürüdüğünü tahmin ediyordum ben. Ama durum öyle değilmiş demek.
    İkiside stock olduğunda astra sağlıklı ise önde olur. eşit speclerde astra önde olmalı. Ama 94 model araçlar kimlerin eline düşüyor o yüzden bakımlı iyi yürüyenini bulmak biraz zor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emre egzozun kaçırması çok da fazla kayıp yapmaz diye düşünüyorum. Netice itibarı ile alt devir denemeyceksiniz. Hatta iyi bile Bence bu akşam stock RS lerle bir dene. Aracını görürsün RS lere karşı.
    Bende diyecektim isine karsımak gibi olmasın diye demedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkiside stock olduğunda astra sağlıklı ise önde olur. eşit speclerde astra önde olmalı. Ama 94 model araçlar kimlerin eline düşüyor o yüzden bakımlı iyi yürüyenini bulmak biraz zor.
    Evet katılıyorum. Arada koskoca 15 sene var. 15 sene Türkiye' de spor bir arabanın canına okunmasına fazla fazla yeter. Ama sen bu akşam bence bir dene. Güzel zevkli bir ortam olacağı kesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten kaçırıyordu ama şuan orta susturucuya giden yerden ayrılmış rollde kopabilir 15 senelik egzoz yenilemek lazım

Bakalım ilerleyen saatlerde çıkabilirim belki belli olmaz. Stock RS kimin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer kopma tehlikesi varsa o zaman sıkıntılı da o halde trafikte gezilir mi Emre Alt tarafı bi kaynak işi. Taş çatlasa 20 lira yaw

Stock RS Okanın SS plaka RS' i. Stock dediğimiz filtre ve egzoz var sadece. Hatta egzozları orjinal kalınlığında. 48mm. Daha 60 mm bile yapılmamış.

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbola artık su aracı olmuyor boyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer kopma tehlikesi varsa o zaman sıkıntılı da o halde trafikte gezilir mi Emre Alt tarafı bi kaynak işi. Taş çatlasa 20 lira yaw

Stock RS Okanın SS plaka RS' i. Stock dediğimiz filtre ve egzoz var sadece. Hatta egzozları orjinal kalınlığında. 48mm. Daha 60 mm bile yapılmamış.
    Fırsat olmadı yaptırmaya zaten 10-20 verdiğim kaynak parasıyla boru çektirmiştim şimdiye kadar Benim filtre egzoz,borular son susturucu orta susturucu vs hepsi stock. Sadece yazılım var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbola artık su aracı olmuyor boyle
    Daha çok var turboya önce biraz atmosferik takılalım

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 chicken menu yiyeceğine 1 menu ye maddiyatı düzeltirsin
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 chicken menu yiyeceğine 1 menu ye maddiyatı düzeltirsin
    ahahah 1 menü yiceğime hiç yemiim daha iyi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)