User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
129 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Fn2 & Astra Vmax Turbo Denizli

F22raptor
    Misafir
    Faorumdan takip ettiğim kadarıyla fn2 sahibi şahsiyet astra turbo satıldıktan sonra baya hırs yapmış ve astra turbonun eski videolarını olur olmaz her siteye koymuş...arama motoruna astra turbo yazıyosunuz direk bu gerçeği yansıtnmayan 2 video çıkıyo karşıma...fn2 sahibini kınıyorum...adam gibi adam arkadaşına yapmaz bunu demekki var bir acısı...sonra köşe bucak kaçıyo kaçması normal o da biliyo yaptığı ayıbı...sonra yazıyo hayırlı işlerim var falan hadi ordan çıksana bahane uydurma adam kaç gündür deneyelim diyo ...astra sahibi hırs yapıyomuş diye yazılıyo yapar tabii bunca şeyden sonra gidip araba almış çağırıyo delikanli gibi anlından öpüyorum onu...helel olsun....nerde karşısına çıkacak??????fn2...velicim merak etme buluruz fn2 istemediğin kadar fn2 adam gibi dener koyarsın sende videoları ama dostça delikanlı adam gibi...

F22raptor
    Misafir
    Alıntı BAR22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    opelcilerin turbo araçlarını atmosferik araçlarla deneme isteklerine hayranım.yeni aldığın vmaxlı aracını turbo bir type-r ile deneyip videolarını koyarmısın
    araç satıldıktan sonra videoları koyan belli sonra kaçanda belli...dostça denemeleri bu hale getirende belli fanatikliği bırakalım etik değil bunlar...konu başka ....

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açıkçası bende VTEC teknolojisi içeren araçların(i-VTEC değil.) diğer standart araçlarla kıyaslanmasına veya kıyaslanmamasına hastayım.VTEC'leri genelde normal atmosferikler ile deneyemiyoruz zaten,fark ortada oluyor çünkü ,turbolar ile deneyemiyoruz neler ile deneyecekeğiz merak ettim. Birisi 1.6 , 1.4 Turbo öteki 2.0 Atmo. Aradaki motor hacminin de artık bir katkısı olsun. (burda konusu geçen astradan bahsetmiyorum tabiki,konuyla alakam yok sadece merak ) Yani sonuçta biri turbo olsa da 190 hp öteki atmosferik 200 hp,aynı güçte olduklarına göre,gücün nasıl alındığının ne önemi var ki? Turbo bir type-R kaç yüz beygir?

Yanlış olmasın bir kastım yok konu ile ilgili , merak gidermek istiyorum,pek bildiğim bir konu değil zaten
    kardeş atmosferik olan araçla denerim geçilirsemde eyvallah der giderim rahat ol.20 ocakta hazır arabam.çıktığında yazarım deneriz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    F22 arkadaşım, adam denemeyeceğim diyor zorlamı ? ben youtubeye yazınca başka videoları da buluyorum veli senle ben deneyeceğim az bekle yavrum

F22raptor
    Misafir
    Alıntı BAR22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş atmosferik olan araçla denerim geçilirsemde eyvallah der giderim rahat ol.20 ocakta hazır arabam.çıktığında yazarım deneriz.
    Fanatikliği bırak kardeşşşşşş bağımlılık yapar her siteye maydanoz oluyosun görüyorum konuyu hala anlamamışsınnnn....anlamanı umuyorum artık...

F22raptor
    Misafir
    Alıntı Fbc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    F22 arkadaşım, adam denemeyeceğim diyor zorlamı ? ben youtubeye yazınca başka videoları da buluyorum veli senle ben deneyeceğim az bekle yavrum
    araç satıldıktan sonra yalan yanlış videolar kol geziyosa deneyecek yok sa olmaz bu ülkede veli senlede dener geçip geçilmek önemli değil yinede dener arada ki
    fark bu...

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne bu fn2 ye saplama merakınız? ılla bı vtec makıneye saplamak ıstıyosanız ep3lerımız var... fn2 lerımızın hızlanmasına bıraz daha var....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F22raptor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç satıldıktan sonra yalan yanlış videolar kol geziyosa deneyecek yok sa olmaz bu ülkede veli senlede dener geçip geçilmek önemli değil yinede dener arada ki
    fark bu...
    senın dert ne hacı? 4 mesaj olmus sıteye nıye uye oldugun bellı bence bıraz relax moda gec ne dersın?

bırde ole yazıyosunuz edıyosunuzda ılkonce kucuk kardes vtecı gecseydın

BORKED

F22raptor
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne bu fn2 ye saplama merakınız? ılla bı vtec makıneye saplamak ıstıyosanız ep3lerımız var... fn2 lerımızın hızlanmasına bıraz daha var....
    konu belli arkadaşım fn2...saygılar...

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birileri bu sinirli arkadaşı uyarsa, burasının diger sitelere benzemediğini söylese keşke...
    TeamPASAOGLU

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    f22 ne uçak motorumu ? bilmediğimden soruyorum, ben pek anlamamda öğrenmek amaç
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

F22raptor
    Misafir
    senın dert ne hacı? 4 mesaj olmus sıteye nıye uye oldugun bellı bence bıraz relax moda gec ne dersın?

bırde ole yazıyosunuz edıyosunuzda ılkonce kucuk kardes vtecı gecsın

BORKED
    HACIIIIIII.... videolarda konusu geçen araç bende sane ne oluyo asıl....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vıdeodakı vtecte cıhanımın aracı rahat ol sen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu belli arkadaşım fn2...saygılar...

suna ep3 koca olur desene

F22raptor
    Misafir
    Alıntı bs type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birileri bu sinirli arkadaşı uyarsa, burasının diger sitelere benzemediğini söylese keşke...
    asbilik yok çok değerli arkadaşlarım yanlış anladınız 34 yaşındayım büyüğümü küçüğümü bilirim...

emreekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaaaa hala şu durumu uzatıyosunuz..adam denemicem demiş kocaman hala nie yazıyosun raptor....

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadarda sahiplenme olamaz yahu vallahi helal

yılın hatta yüzyılın en fanatik hondacısı kesinlikle STP olmalı
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    asbilik yok çok değerli arkadaşlarım yanlış anladınız 34 yaşındayım büyüğümü küçüğümü bilirim...
    buyugu kucugu bılmek baska buraya bırıne dırek salrıdma satasma modunda yazmak baska...

F22raptor
    Misafir
    suna ep3 koca olur desene
    ayıp şimdi yakıştımı bu iyiki yakınlarda değilsin yemin olsun ağlatırdım seni...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)