User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
129 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Fn2 & Astra Vmax Turbo Denizli

NOTED
    Misafir

Exclamation Not...

Valla nedesem Bilmiyorum Her ikitarafında Kalbi Kıırılmış Sonuçda..İkinizide Cok seviyorum Biliyorsunuz, Böyle seylerin olmaması lazımdı ama oldu bi kere artık..Cözümlemesi basit ama iste dahada uzucak konu..O geçti ben geçtim Bosverin yaaa..ben yarım boy koydum o 1boy koydu bosverın ya..Geçmek dediğin en az 3 boy olmalı yada 5 boy olmalı işte ben buna geçmek derim

Bakın bana ben hiç deniyormuyum RS i Kafam Rahat gÖnlüm Ferah
    Tıs Tıs Takılıyorum..::

Bosverin Gitsin Aynı Sehrin İnsanlarıyız...

Resimli anlatım::

Veli Taner Sehirci

-Günalp- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar arac neden yapilir denemek icin..yani keyif icin=) zamaninda da denemissiniz yine deneyin.. gecmek gecilmek mesele deil onemli olan arkadasligi daim kilmak.. daha once fn2 gecmis..opel yurumemis fn2 ye gore.. deneyin gorelim..bence fn2 gecer yine=)opeller yurumuyo....caglar ole araba alip denemicem yok kardesim en sonunda kasinti tutacak senide=)

alp88
    Misafir
    karayel acr yusuf varya kırmızı o denedi mavi cabrio turboyla baya baya geçti.

nicomedia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ve353 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olur arkadaşım gel sende deneriz ama fn2 den bahsediyorduk ep3 aynı katagoride degil bunu sende çok iyi biliyorsun
    işte buna gülerim... hangi kategoride peki açıklarmısın...? sti mı evo mu
    konuyu saptırmak gibi olmasın ama
    B18c specR swap eg

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neye gülüyosun ben sana gülüyorum bilip bilmeden yazma istersen yeni typerla eski typer videolarına bi bak istersen eski typer yeniyi her zaman geçiyor eski typer çokçok daha iyi yürüyor bu herkes biliyor aynımı arabalar sence? sonra yaz buraya ben farketmez denerim dedim zaten maksat muhabbet olsun arkadaşım sıkıntı olmaz deneriz ama gülüyorum gülerim falan gerek yok

NOTED
    Misafir

yaaaw:):)

Alıntı F_0111 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar arac neden yapilir denemek icin..yani keyif icin=) zamaninda da denemissiniz yine deneyin.. gecmek gecilmek mesele deil onemli olan arkadasligi daim kilmak.. daha once fn2 gecmis..opel yurumemis fn2 ye gore.. deneyin gorelim..bence fn2 gecer yine=)opeller yurumuyo....caglar ole araba alip denemicem yok kardesim en sonunda kasinti tutacak senide=)
    Günalp bey sizsiniz sanırım valal sanada cok ayıp oldu heop mısafır denk geldi valla..yaw sen biliyon bide neden denemediğimi..oksijen sensörüm değiscek o yuzden bugun yarın halladicem onuda insallah..

BrakeHorsePower
    Misafir
    Denenirse biz de anlamış oluruz, çünkü velinin vermiş olduğu linkteki konu da, şöyle bi teklif atıldı ortaya http://www.techturkey.com/forum/show...t=37863&page=4

Astracoupe nick li arakdaşımızın teklifi

isterseniz sizde buyrun gelin denizliye, hem sizi misafir edelim hemde canlı olarak araclarımızı tekrar deneyelim. gerekirse tekrar video cekelim biz her zaman denemeye hazırız.(4.sayfa 43.mesaj)

Brakehorsepower ın cevabı

Bence de en mantıklısı öyle olacaktır çünkü bi yannış var ortada bu ay içinde izmirde olacağım specleri belli bi kaç araba olacaktır o zman daha net annaşılır, yoksa karışık cevaplar oluo kirletmek istemiyorum konuyu kolay gelsin...(4.sayfa 46.mesaj)

Şimdi denizlide araç, buyrun deneyin, böylelikle biz de görmüş oluruz. Geçen geçer, geçilen geçilir. En azından bu konuya açıklık gelir. ep3 ün teklifini de bence değelerlendirin, hep beraber gazlayın.

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BrakeHorsePower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Denenirse biz de anlamış oluruz, çünkü velinin vermiş olduğu linkteki konu da, şöyle bi teklif atıldı ortaya http://www.techturkey.com/forum/show...t=37863&page=4

Astracoupe nick li arakdaşımızın teklifi

isterseniz sizde buyrun gelin denizliye, hem sizi misafir edelim hemde canlı olarak araclarımızı tekrar deneyelim. gerekirse tekrar video cekelim biz her zaman denemeye hazırız.(4.sayfa 43.mesaj)

Brakehorsepower ın cevabı

Bence de en mantıklısı öyle olacaktır çünkü bi yannış var ortada bu ay içinde izmirde olacağım specleri belli bi kaç araba olacaktır o zman daha net annaşılır, yoksa karışık cevaplar oluo kirletmek istemiyorum konuyu kolay gelsin...(4.sayfa 46.mesaj)

Şimdi denizlide araç, buyrun deneyin, böylelikle biz de görmüş oluruz. Geçen geçer, geçilen geçilir. En azından bu konuya açıklık gelir. ep3 ün teklifini de bence değelerlendirin, hep beraber gazlayın.
    daha sonra da veli şu şekilde bir yazı ve konu kapandı.

http://www.techturkey.com/forum/show...t=37863&page=6

taner uzatmayalım artık kapat şu konuyu ozaman biz muhabbetine yapıyorduk denemeleri sen beni geçtin ben seni geçtim oldu bitti varmı kimsede madalya gerek yok artık ben çıkıyorum iyi akşamlar
    aracın sahibi veli uzatmayalım diyor
    anlamadığım şey sizler halen neyi uzatmaya çalışıyorsunuz....
    3 kere ve son kez yazıyorum...
    ben aracımı denemiyorum çünkü bu iş artık iyice sidik yarışına döndü.
    always AT by AT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NOTED Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günalp bey sizsiniz sanırım valal sanada cok ayıp oldu heop mısafır denk geldi valla..yaw sen biliyon bide neden denemediğimi..oksijen sensörüm değiscek o yuzden bugun yarın halladicem onuda insallah..
    valla ayip oldu kardesm=) yok be yaw ne ayibi caglar.. sen hallet su aracida gel bi izmire biraz rutus yapalim ona burda=) noldu denizlide braz uzaklastik karismis orasi? gunde bin kere deneyen adamlar artk denemiyo? daha once cok sozler soylenmis cok konusulmus denesin astra ile fn2 kapansin bitsin konu... bizde herseyi gercekleri gorelim... kafamiz karismasin sorular bitsin=)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet aynen aracını günde 1000 kere deneyen adamlar aracını denemiyor çünkü her denemesinden sonra olay çıkıyor. kirpi ile denedi, tayfun rs ile denedi, vtec varken cihanla denedi, hep olay çıktı. en son benle denedi yine olay çıktı. çünkü çok hırs yapıyor. görüyorsunuz bu yüzden araba aldı ve buraya konu bile actı. hırs bir insanın en büyük düşmanıdır
    always AT by AT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı astracoupe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet aynen aracını günde 1000 kere deneyen adamlar aracını denemiyor çünkü her denemesinden sonra olay çıkıyor. kirpi ile denedi, tayfun rs ile denedi, vtec varken cihanla denedi, hep olay çıktı. en son benle denedi yine olay çıktı. çünkü çok hırs yapıyor. görüyorsunuz bu yüzden araba aldı ve buraya konu bile actı. hırs bir insanın en büyük düşmanıdır
    bazen oluyo oyle durumlar ama dostuk cercevesinde olmali hersey.. herkes arkadas anladigim kadariyla.. yanliz veli aracimi sattim demesinden sonra okadar muhabbetin donmesi yani tekrarlanamayacak bir olayin ustune okadar konusulmasi hos olmamis.. veli de ister hirs olsun ister baska bisi adam eski aracina yakin modda arac aldigini soyluyo ve tekrar denemek istiyo.. buda dogal hakki gbi geldi bana.. tabiki hersey dostca olmali.. herkes yuzyuze bakiyo sonra...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yenilen pehliven güreşe doymazmış şu zamana kadarda bu forumda kimse ile tartışmadım kimse ile sorun dahi yaşamadım. bilenler bilir.
    neyse bu konuya yemin ederim son kez yazıyorum. bu saatden sonra kim ne yazarsa yazsın umrumda bile değil. benim daha önemli hayırlı işlerim var bu aralar. boş işlerle zaman harcayamam.
    veli ile aracımı denemiyorum
    saygılarımla
    always AT by AT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim yenilmiş yenilen pehlivanmış ya aracım saglamken nasıl gittigini benden iyi biliyorsun seni geçince ben diger seni geçen cuprayla dene maşallah kardeşim diye laf edende sendin bunu herkez biliyor burda çok şahit var zaten sen ancak burlarda konuşursun
    yok ep3 mü astra turbomu
    yok fn2 mi astra turbomu
    yok corsa opc mi fn2 mi
    yok şumu bumu yaz dur sen hep bu konuları yazan sensin bunları yazarken bu işler boş iş degilmiydi burdan sadece millete akıl vermeye çalış falan filan deneyelim diye çagırıncada gelme ben arkadaşlarımı masada bırakıp gelip sen arayınca denedim evde kız arkadaşımı bırakıp geldim senle denemeye olacak işmi bu ya eski muhabbetide sen başlattın millete atar yaptın falan arabamız yoktu konuyu kapattık şimdi araba var gel deneyelim dedik gerçekler ortaya çıksın diyorum gelmiyosun sana dicek başka bişey bulamıyorum artık kankam da degilsin benim kankalarım sözlerinin arkasında durur gelir dener ne olcaksa olur sözünün arkasında durur ozaman denemeyeceksen bir daha da benim hakkımda bişey yazma saga sola yeter artık herkes ögrenmiş oldu senide benide

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim yenilmiş yenilen pehlivanmış ya aracım saglamken nasıl gittigini benden iyi biliyorsun seni geçince ben diger seni geçen cuprayla dene maşallah kardeşim diye laf edende sendin bunu herkez biliyor burda çok şahit var zaten sen ancak burlarda konuşursun
    yok ep3 mü astra turbomu
    yok fn2 mi astra turbomu
    yok corsa opc mi fn2 mi
    yok şumu bumu yaz dur sen hep bu konuları yazan sensin bunları yazarken bu işler boş iş degilmiydi burdan sadece millete akıl vermeye çalış falan filan deneyelim diye çagırıncada gelme ben arkadaşlarımı masada bırakıp gelip sen arayınca denedim evde kız arkadaşımı bırakıp geldim senle denemeye olacak işmi bu ya eski muhabbetide sen başlattın millete atar yaptın falan arabamız yoktu konuyu kapattık şimdi araba var gel deneyelim dedik gerçekler ortaya çıksın diyorum gelmiyosun sana dicek başka bişey bulamıyorum artık kankam da degilsin benim kankalarım sözlerinin arkasında durur gelir dener ne olcaksa olur sözünün arkasında durur ozaman denemeyeceksen bir daha da benim hakkımda bişey yazma saga sola yeter artık herkes ögrenmiş oldu senide benide

kardeş sende üsteleme artık. Adam 2 sayfa önce "ok geçildim sayın" demiş. Kaldıki zaten göstere göstere gelmiyorum ben arabamı denemiyorum demeside, hükmen geçildiğini kabul etmesidir. Var sende "1000 defa gel dedim gelmedi, geçildiğini abul etti" desen başın ağrımaz çünkü kanıtı bu forum
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öyle kardeşimde sonra denemedikki video yok falan diyecek herşey çekilsin kanıt olsun herkez görsün diye istiyodum ben o yüzden bu kadar ısrar ettim gelmezse gelmesin ben söylüyecegimi söyledim

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzatmayalım sadece deneyelim videoları atalım sonra herkes yorum yapar herşey ortaya çıkar burdan yazmak çok kolaydı arabam yoktu şimdi aldım bekliyorum
    opelcilerin turbo araçlarını atmosferik araçlarla deneme isteklerine hayranım.yeni aldığın vmaxlı aracını turbo bir type-r ile deneyip videolarını koyarmısın

emreekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NOTED Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla nedesem Bilmiyorum Her ikitarafında Kalbi Kıırılmış Sonuçda..İkinizide Cok seviyorum Biliyorsunuz, Böyle seylerin olmaması lazımdı ama oldu bi kere artık..Cözümlemesi basit ama iste dahada uzucak konu..O geçti ben geçtim Bosverin yaaa..ben yarım boy koydum o 1boy koydu bosverın ya..Geçmek dediğin en az 3 boy olmalı yada 5 boy olmalı işte ben buna geçmek derim

Bakın bana ben hiç deniyormuyum RS i Kafam Rahat gÖnlüm Ferah
    Tıs Tıs Takılıyorum..::

Bosverin Gitsin Aynı Sehrin İnsanlarıyız...

Resimli anlatım::

Veli Taner Sehirci

yaa kuki bırak bu işleri

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BAR22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    opelcilerin turbo araçlarını atmosferik araçlarla deneme isteklerine hayranım.yeni aldığın vmaxlı aracını turbo bir type-r ile deneyip videolarını koyarmısın
    Açıkçası bende VTEC teknolojisi içeren araçların(i-VTEC değil.) diğer standart araçlarla kıyaslanmasına veya kıyaslanmamasına hastayım.VTEC'leri genelde normal atmosferikler ile deneyemiyoruz zaten,fark ortada oluyor çünkü ,turbolar ile deneyemiyoruz neler ile deneyecekeğiz merak ettim. Birisi 1.6 , 1.4 Turbo öteki 2.0 Atmo. Aradaki motor hacminin de artık bir katkısı olsun. (burda konusu geçen astradan bahsetmiyorum tabiki,konuyla alakam yok sadece merak ) Yani sonuçta biri turbo olsa da 190 hp öteki atmosferik 200 hp,aynı güçte olduklarına göre,gücün nasıl alındığının ne önemi var ki? Turbo bir type-R kaç yüz beygir?

Yanlış olmasın bir kastım yok konu ile ilgili , merak gidermek istiyorum,pek bildiğim bir konu değil zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak şimdi konuyu bilmeden iyice okumadan yazma arkadaşım benim daha öncede vmax turbolu astram vardı bunu bil önce yeni aldıgım araçtada vmax turbo var yenisinde sadece ilave vmax opc injektör ve vmax cooler var ben bunu zaten baştan söyledim bende gizli saklı bişey yok neyse o! daha önce bu konuyu fn2 li arkadaş açmıştı ben degil bu fn2 ve astra turbo konusuydu turbo typer degil bilmedigin çok şey var istersen o konuları oku sonra yaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)