Cabrio M3 İşin performans kısmı hakkında bişey diyemem fakat M3 BMW sonuçta kızlarda çok rahat anlar:p
Printable View
Cabrio M3 İşin performans kısmı hakkında bişey diyemem fakat M3 BMW sonuçta kızlarda çok rahat anlar:p
tamam arkadaslar tesekkur ederim sti satılık hala en kısa surede satılırsa paramız yettigi kadar bakcaz bişeyler:p
Eğer yeni alacağın arabayı 1 2 yıl içinde satacaksan s2000.
M3 ünü satma derim.
otomobil kısmında s2k yazıyor... daha önce s2000 in varmış sanırım aynı arabayı tekrar alma e46 m3 te içine sinmiyorsa başka arabalara yönel fiyat aralığın bol seçenek sunar sana...
git corvette al arkadasım :)2006 CORVETTE C6... 03 06 m3 ile aynı fiyat
http://www.sahibinden.com/2006_corve...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/bmw_m3_smg...XQQdisplayitem
Subaruyu mavi alsaydın altın sarısı jantlarıyla o zaman kimse focus asta demezdi bence :) karşılaştırmaya gelincede s2k kullanmış biri olarak m3 le kıyaslamam bile hertürlü m3,kalitesiyle gidişiyle herseyıyle.
cabrio füme hatasız smg2li var istersen galeride duruyor halen
tercihim m3 olurdu ama Smg'siz
veya turkuaz Cooper S :)
yaa ne s2000 i ne 46m3 ü
alıcaksan yeni m3 ü alıcaksın para sıkıntımda yok diyosun . git bi kullan yenisini sana bi test sürüşü ayarliim fikrin değişir . eskilerle uğraşma bu arada s2000 i nekadar yaparsan yap güven hissi 0 olan başka bi arabada yok bu alemde.
Yeni m3 e karar verdm zaten sti satilmasni bekliyorum lacivert taba m3 siparis vercez test surusu ayarlayalm
ozaman gel bakalım işyerine sana güzel bi m3 sapliim :)
Puhaha gelcem istanbula gelince borusan mi
Kosif mi msg at ozelden gelym yanina
yeni nesil m3 al uğraşma kullan gitsin
e92 m3 yada e60 M5 derim bende.
sti yım olacak ve sıkılıcam :) hocam vallahi bana kalırsa m3 te alma s2k da alma sti seni sıkıyorsa s2k da m3 te cıvata kalır satmaya kalkarsın impo nun sesi yanında bu araçların ikiside zırıltı kalır bazı arkadaşlar yazmış bende katılıyorum 10 bin lira harca arabana devam et ciğerleri arka koltuğa geçir...
STI ? M3 den daha zevkli bi ? M3 ün sesi zırıltı kalıcak STI ın yanında
renkler ve zevkler tartışılmaz tabi de .
basit bi karşılaştırma yapalım.
drag m3
roll tartışmasız m3
kalite konfor prestij filan gene tartışmasız m3
M3 STI dan 1 gömlek üstün bi araba
///m..............