parayı harcayınca hepsı oluyor selcuk :) ama rakip olmadan kasıt, sadece hizlı olması degıl . yoksa parayı harca civic le de gecersin m3 . stock olarak s2000 ın hıcbır konuda rakıp olabılecegını zannetmiyorm :D:D
Printable View
smg yi yurutmek zor mu roll da saadece vites atıyosun dumduz yol yurutememkle alakası yok manuel olsa eyw
2. vites 60 la bi basarsan gorursun zormu kolaymı:D:D smg yada duz fark etmez anlıyacagın .. zaten smg duz vitesten biraz daha yavas :) sen 60 la 4000 devirde bile olmuyorsun yanındakıler 5000 ustu:) sen vanosu acana kadar atı alan uskudarı gecıyor :) mesela basar13 un z4m le 2. vitesle 80 in altında bastıgını duyan goren varmı?????
yahu sanki çıkıp rollıng yapıcaz kendi yagımda kavruluyorum işte smg nin topuzu yeter :)
bıde smg le ilgili bı sorum olucak mesela 40 la 3 e koydun kendı kendıne vites kucultuyomu ? level 5 e alıncada smg nın beynı kafayı yiyomuş
güç konfor rahatlık= m3 karizma gösteriş= s2k
e 46 m3 tercih ederim ama her ihtimale karsıda aklımın bir kosesinde 2008 2009 audi S3 u tutardım m3 den vazgecersemde gidip bi S3 alırdım;)
Yaman s2ooo aşkı senin içinde kaldı al bi eski kasa s2000 supercharger yap gazla yanla keyfini al sonra m3 e geç. m3 alıncada aklın s2000 de kalacak ama yaş gereği bence ilk önce kışı başı doğru durmayan eğlenceli bir araba al yanla gazla..
araçlarınız bölümünde zaten s2000 iniz olduğu gözüküyor artı yine aynı sınıf ve kullanım tarzında birde rx-8 iniz var, m3 alman daha hayırlı olur senin için...
m3 nere s2k nere....Her yonuyle tabiki m3.
evet s2000 vardı sattım maalesef :( inan kardeşmızın m3 une bakıcam şimdi
M3csl yi alabiliyosan fazla düşünmezdim ben şahsen hangisini alim diye.
yaw s2000 güzel hoşta tabut gibi abi :D ufacık daracık yani bizi bozar :D
M3 ayrı bü dünya yaw ağırlığı havası yeter bide m3 ele ayağa düştü demişsin s2000 çokmu farklı ?
M333333333 =) başında M power war apayrı bişi:)
ayaga dusen m3 bu :) harcanan paralara buyurun bakın :) yapana helal olsun ellerine saglik gule gule kullansın ... ayaga dustugu iddaa edilen araca bir m3 parası daha harcanmıs . M3 AYAGA DUSMEZ ... http://www.techturkey.com/forum/project_cars/43090-horsepowerfreaks_stage3_turbo_m3.html
bence porsche düşünülebilir o paraya