S2000 derım
Printable View
S2000 derım
İmkanım olsa M3 alırdım. S2000 güzel araba ama M3 ile kıyaslayacağım bir araç değil
hpf nin m3 une eyw 70 mılyara e46 m3 var ne bılyım cogu kısı alıyo 10 binde ki csl e 110 bin euro istiyolar o paraya deymez kı koleksiyon yapmicam zaten eylul ekim gibi satarım maksımum
///M3
ahh ahh hele şu
:icon_rule:icon_rule:puha::puha:
http://www.sahibinden.com/2003_m3_sm...XQQdisplayitem
ya kıyaslamak için muadil araçlar olması lazım bunlar muadil bile değil m3 birkaç gömlek üstün
Ikisi de ayri kulvarlarda. Buna ragmem dusunmeden e46 M3 derim.
s2000 yanına ekonomik ufak bir dizel muhteşem olacaktır :) Aksi takdirde m3..
her türlü m3 cabrio derim yeri geldinmi yan yan :P yeri geldinmi gazla 0 - 300 yerine göre aç üstünü sahilde tur at :D
e92 sportif ruh vermiyo mu:eek:
İmkan varsa direk e92.
ben olsam s2k alırdım zevkini çıkartıp satar m3 e geçerdim
benim tercihim de m3 olurdu
s e92 begenmıyorum diyorum sevgılı arkadaşlar e92 m3 al imkanın varsa diyo m6 da alırım sorun dııl sadece e46 m3 hastalıgı varr sesine bayılıyorum cabrıo m3 e bı bakıyim
m6'da alabiliyosan f430 sesininde çekebilmesi lazım seni ondan al takarsın kreissieg f1 titan supersprint header gruppeM yada scuderia filtreni düşünsene ;)2 kişi gittiğin yerden 4 kişide dönersin böyle kucağın bile gönüllüsü olur ;)
2010 stı var bunları ne dusunuyorsun anlamadım harca 10000 dolar bak keyfıne bakalım hala onları dusunucekmısın
e46 nın ruhu yeter...D
M3 Coupe alırım.
S2K'i daha önce kullanmışsın, M3 daha bir heyecanlı olacaktır daha önce kullandığın bir arabaya nazaran. Benim kişisel tercihim de o paralara Corvette olacaktır.