terbiyesiz oldumu hiç:D:D:D
Printable View
Astra gsi olacaksa sfi olmalı. Temizini bulmak çok zor.Yaşı olan bir araç.
sfi'a kıyasla 306 gti daha genç ve temizini bulmak yine sfi'a nazaran daha kolay.
İllaki ikisi arasında tercih yapacaksak 306gti olurdu.
Ama alternatif olarak o fiyat ve model aralığına yakın bir araç olan civic vti daha mantıklı bence
gsi tek geçerim ne 306 sı ya :D:D:D:D:D:D
senin opel araçlarınla sorun yaşaman markayı kötülemek için bir neden sayılamaz.
sfi tekrar yapmak isteyen ve sınıfta kalanlar kim acaba, ingilterede tüm parçaları satılıyor para varsa n/a 200+hpler, turbo sınırsız olarak güçlendirebilirsin.
türkiyede modifiyeli ecotec yok diye bu motoru da anında silmeni anlayamadım.
vw'nin opelden üstün olan bir yanından bahsedebilirmisin, şuan aynı seviyedeler bence ki zaten amaçları da o, orta kalite alman arabaları işte.
Atılmayan b.k bırakmamışsınız maşallah:)
Ben 94 Astra GSI ve Corsa C dışında Opel sevmem.
94 model arabanın donanımı; Yol bilgisayarı, airbag, sunroof, klima, far yıkama, T.C(Traction Control), ABS, Recaro Koltuklar vs.
Gidişine yapılan yorumlara bakarsak isteyen 306 ile denemeye hazırım:D
Görüntü tamamen zevk meselesi. Bence bir hothatch'in kendine özgü çizgileri olmalı. 94 Astra GSI bence bu konuda çok başarılı. Her parçası kendine özgü.
Motor teknolojisine gelicek olursak Astra daha üstün bence.
Dayanıklılk konusuna girersek 250.000 km'de gazlayan 306gti görmedim ben şimdiye kadar:)
Örnek fotoda koyiim hadi:D
http://i34.tinypic.com/sdhbtu.jpg
http://img5.imageshack.us/img5/9523/dsc0223.jpg
Sanki senin araban 250.000 e kadar gazlanmış vay arkadaş :D
Motor farklı tabiki ama Arkadaşımın babasında 307 2.0 var ve araç 240.000 de ve ben bu kadar ilgisiz bir araba görmedim araç anca sorun çıkartınca bnakıma gidiyor bunların dışında bir işlem yapılmıyor :)
Ve hala yürüyor araba hayretler içerisindeyim bence bu sürücü ile alakalı tabiki neyse konumuz 307 değil
Yol bilgisayarı dışında bi artısı yok yine belirtiyorum :)
TR de de opsiyonlarında var Bi navigasyon yok
*Far yıkama
*KOltuk ısıtma
*telefon araç kiti
*6 lı hoparlör sistemi
*cd changer/cd player
opsiyonları vardı ;)
Hangisi daha iyi yürüyor 306 Gti stock a stock hertürlü çöğürtüyor ;)
Yol tutuş, ıvır zıvır ıncık cıncık falan filan hadi ordan GSi
İki araca da sahip olan birisi olarak seçim yapmak çok zor diyorum:)
306 Gti yolu bariz bir şekilde daha iyi kavrıyor. Astra'nınsa içi daha modern ve konforlu, ama iki araç arasında 306 bana her zaman daha spor bir araç izlenimi vermiştir. İkisi de performans olarak birbirine çok yakın, ama nedense 306 sanki az da olsa ağır basıyor.
95 yılında, arabalarla pek alakam olmadığı zamanlarda bir gün sfi gsi'ı ilk gördüğümde resmen ağzım açık kalmıştı, hayran hayran uzaklaşmasını izlemiştim:) İmkanım olsa şu an bile iki aracı da alırdım:)
yol tutuş yolda gidiş filan 306 herzaman söylenmiştir.İç göğüs,kadran,seçenek olarak yine 306 derim.ama opel o model arabalarının hepsinde sağlam motor yapmış:D
Akü, yağ sıcaklığı ve yağ basınç göstergesi hanginizde stock? :) hahaha
Karşılaştırdığınız araba 94 model dikkatinizi çekerim:D cupra parazit yapma hahaha
ben olsam 306 alirdim, gsi daha iyi gidiyor galiba ama 306 daha cekici duruyor bence :)
sıkıntı yok sorunsuz doch 540 bınde elıme gectı 590 bınde bende yolladım ve emre vıdeolarını gordu nasıl kadran cevırdıgınıı o km de arac ne kapak acılmıs ne bır sey yapılmıs sorunsuz sattım 590 bınde alan adam kadranmı deyıstırdın dıyor bana
Tasarımcısı kim 306'nın ?
Abi Opele o kadar laf saydınız yok yarı Alman,yok iyi değil bilmemne madem,bahsettiğiniz araç Peugeot yaa kimse alınmasın..Fransız sonuçta. Pug sahipleri bile beğenmiyor araçlarını,daha bir tane Pug al diyen duymadım. 308 cc alayım dedim küfür etmeyen kalmadı, 106 istedim herkes tabut dedi , 207 dedik herkes saçmalama dedi artık burdan ölçün .:p
gsii her zaman evsanedır bunu herkez soyler
Ayriyetten Artık PUG die Birşey yok PUG a 205 309 106 306 giriyor diyerleri PUG değil