buna katılıyurm bı gsi cı olarak :D
Printable View
la şişko emre sen UP emre ile denedin mi kanka ?
Punto cok daha konforlu mu? Aynı araç Corsa D ile ne konfor fazlası var? Hadi konfor seçici bir kavram da,kullanışlık açısından anlamadım ?
Bana göre bahsettiğiniz araç derken? Onu da anlamaıdm :P hangi araç?
Düşünüyorum zaten :D
http://www.puppyparadise.com/images/Breeds/pug.jpg
Ufak ama boyundan büyük bi kuvveti vardır yani cücük kadar köpektir.
Yani burdan gelme :) buda bi bilgi
Ayriyetten 306 yarışlarda da konuşuyordu takip etmediğiniz için bilmezsiniz
zamanında oyle bır rekabet vardıkııı bunu eskıler soyler opel gsi cıkarttı golf gti cıkarttı tıpo 2000 cıktı pug 306 cıkarttı yanı daha sayamadıgım yada aklıma gelmıyen bır suru marka var ama bunlar 94 yılının en buyuk bırbırlerıne rakıp fırmalarıydı bunuda herkez bılır
http://www.arabam.com/images/FotoHab...o_Interior.jpg
Dediğim gibi ikisi de ortak platform.Şahsi olarak Grande Punto da çok hoşuma gidiyor tip olarak. Ancak konsol kalitesi açısından bakarsak Opel bir adım önde.En azından bir yol bilgisayarı var. Plastik kalitesi aynı olsa da daha yumuşak bir plastik seçilmiş , göze hitap ediyor. Ama dediğim gibi çok bariz bir fark yok. Resimdeki araç Abarth. Opc ile kıyaslayınca farkı görebilirsin mesela. Evet normal Corsanın koltuklar kalas bu arada. Ancak Abarth,Punto sınıfının en kalitelisi olmasına rağmen içi çok gelişmiş ve spor değil,opelin recaro koyması bile kalite göstergesi bence :) *Fakat TRde olsa Abarth da seçerdim o ayrı.
Bu arada off topic yaptık kusura bakmayın..Ayrıca kırdıysam özür dilerim biliyorsunuz hiçbir zaman tartışma yaratmak isteyen biri değilim :)
Valla bilmiyorum ne bilieyim belki bendeki imajından dolayıdır ama alınasın kimse bence almanların yaptığı en kötü araba yani
Habire sisi kırılır ayna kapağı düşer arkadaşlarımda vardı onla kıyaslıyorum corsası olan astrası olan ne bilieyim Renault da benim için kötü geliyor :)
Eskiden Flash S leri çok severdim taki içine binene kadar bi bindim soğumuştum arabadan :D
vitesin ordan ayağını öteki tarafa uzatırsın resmen eniştemdeki doğanda bile oraları kapalı idi ve içi çok daha lux geliyordu bana :)
o gün bu gündür Renault a da takığım :)
Diğer opel ve pejo modellerini karıştırmayın bence işin içine ikiside vasat bana göre:)
Astra GSI,306 GTI ikiside opel ve pejodan beklenmeyen hareketler.
Almanların yaptığı en kötü marka Opeldir buna katılıyorum ama diğer pek çok ülkenin yaptığı en iyi markadan daha iyidir diye düşünmekteyim:)
Biliyorum dostum ya, ecotech olanı dohc'un yanına bile koymam zaten, ikisi ayrı dünyalar resmen:)
Sonuç olarak genel marka karşılaştırması gereksiz bence, ama bahsedilen iki model de zamanında fırtınalar estirmiş efsane modellerdir. Halen bu araçlardan bakımlılarını yolda gördüğümde döner bakarım:)
Standart olarak 306 daha stabildir katılıyorum. İkisinede yay, amortisör gibi değişiklikler yapılırsa arada çok fark olcağını sanmıyorum 306 o konuda 1 adım önde olabilir.
Gsi'ın koltuğu nasıl resmi var mı
Bir de hatırladığım kadarıyla 94 gsi'lar fabrikadan Pirelli P Zero lastiklerle çıkıyordu, çok ciddi bir artı bu bence.
evet bu bı gercek gsi gıdıyor ama durmuyor 306 duruyor :D yol tutusu olarakta 306 daha ıyı yanı
Güzelmiş koltukları zamanına göre Gsı'ın 306'nın koltuklarıda güzel diye hatırlıyorum.İç mekan olarakta Astra daha iyi 306'nın konsolu garip geliyor bana.
Çok afedersiniz dalga geçer gibi sormuyorum ciddiyim bu koltuklar Recaro mu ?