cooper GP kesinlikle. he ama bana göre şöyle bir eksi yanı var oda 2kişilik olması.yol tutuş konusunda da sanmıyorum scirocco'dan geri kalsın.ben normal cooper'la bile kendim bile inanamadığım aralardan ve virajlardan çıktım.![]()
cooper GP kesinlikle. he ama bana göre şöyle bir eksi yanı var oda 2kişilik olması.yol tutuş konusunda da sanmıyorum scirocco'dan geri kalsın.ben normal cooper'la bile kendim bile inanamadığım aralardan ve virajlardan çıktım.![]()
Scirocco 2.0 TFSİ, normal R56 turbolu COOPERS'İ büyük bi fark açmadan geçebiliyor.. SCİROCCO'YU MİNİ COOPERS GP kesinlikle perişan eder.. Ve gpler modlanmaya müsait![]()
gp tam kartingci. lotus exige gibi.
kalite işçilik derseniz hemen hemen aynı.
scirocco tamam ama cooper gp çok pahalı.
eğer günlük olarak sık kullanacaksanız scirocco.
yok vınnn derseniz gp derim.
bana kalırsa vw hem 2.0 motor performans olarak daha iyi dolacak bi araç çünkü belli zamandan sonra 2.0 hacmı 1.6 göre çok fark ediyo olmuşken scirocco R olursa daha iyi olur o zaman tadından yenmez bal kaymak olur vw kalitesi belli işcilik 10 numara bence tartışmaya gerek yok
scirocco![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
tabikide gp ama bu arabalar arasında
miniyi sevmem ama alınacak tek arabası gp dir
ikisinide kullandım ama gp kullanan kişinin roccoyu seçicegini sanmıyorum
bencede sekıl olarak rocco cok daha guzel bı araba.gercı mınıyı seven ya cok seviyor asıkoluyor yadan hıc sevmıyor
Mini Cooper GP
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
YouTubeDR.ECU
miniyle yakından ilgilenen birisi olarak gpnin geçen yıl sona erdiğini biliyorum.
pahalı demekle kastım zaten ikinci elleri.
0 km bi sciroccoya 55-60.000 lira verilir ama ikinci el bi coopera verilmez.
illaa cooper olacaksada 0 km olsun, s olsun diyorum.
geldiği gibi bitti gp zatentr ye 30 adet geldi toplam.. 2006-2007 gibi girdi sanırım ilk olarak.. dünyada 2000 adet bulunan bir araba için bence normal fiyatlar s lerden 3-4 lira daha pahalı hatta ucuz bile denebilir
tercih meselesi tabi..
0 km r53 olsaa![]()
YouTubeDR.ECU
ben sırf ilk görüşte aşık olduğum için mini kullanıyorum.
sanki ailemden birisi gibi. kardeşim gibi sanki.
aslında tüm miniler pahalı sunduklarına göre.
yoksa miniye gelene kadar nice araç var kral gibi.
aşk işte...
Ben olsam Mini'yi alırdım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)