Yol tutuşu konusunda GP derim fakat şekil olarak ve malzeme kalitesi için Scirocco..GP SC Scirocco Turbo ikisinden de iyi sonuçlar alınabilir ama GP nin az sayıda olması insanı ayrı cezbediyor..''GP''
Yol tutuşu konusunda GP derim fakat şekil olarak ve malzeme kalitesi için Scirocco..GP SC Scirocco Turbo ikisinden de iyi sonuçlar alınabilir ama GP nin az sayıda olması insanı ayrı cezbediyor..''GP''
2.0 TFSI modifiyeye çok çok daha yatkın..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Gp ve Scirocco arasında ben gp'yi tercih ettim eski bir r53s kullanıcısı olmama rağmen.
Arabanın yol tutması performansı kadar önemli bence, araba yolu tutmadığı kontrolün araç sahibinde olmadıgı an insan arabasından soğur.
Scirocco'nun mükemmel bir tasarımı var, yol tutuşunu test etmedim ama mini kadar başarılı olduğunu düşünmüyorum takip ettiğim kadarı ile.
Gp zaten kendince özel bir araç ufak tefek eklemelerlede 250hp civarı ve 1100kg olması kendi klasmanındaki rakipleri için hiçte fena değil..
Gp'deki motorda 2002'den beri miniler üzerinde kullanılıyor tfsi kadar gelişmiş ve modifiyeye açık olmaması normal bence![]()
tabiki..
scirocco nun motoru tfsi değil TSI dı..
cupralarda kullanılan motorlardan bihayli farkı var..
önü çok açık bir motor.. sadece eksoz ve chiple 300 hp oluyor .
dsg sanzımanla çok tehlikeli bi alet olacaktır..
doğru jant lastik kombinasyonu ve süspansiyon decimi ile çok tehlikeli bir pist canavarı olabilir..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Standart olarak GP daha iyi yol tutar.Best motoring'in testinde otomatik R56 S bile 2.0 Scirocco DSG ve Golf 6 GTI DSG'yi geçiyordu.
Malzeme kalitesi ve motorun önünün açık olması bakımından 2.0 Scirocco daha iyidir.
R56 GP çıksa keşke.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
yol tutuş:
pist koşullarında scirocco yumuşak kalıyor , gp açık ara avantajlı
pist dışı kullanımlarda scirocco'nun verdiği konfor + yol tutuş bileşimi açık ara avantajlı
görünüm:
scirocco da mini de "özel" tasarımlar ve eskinin efsanelerinin yeniden hayata geçirilmiş halleri zaten... gp'yi pek çok insan "body kit takılmış bir mini" olarak algılayabiliyor , işin detayını bilenler gp'yi gerçekten tanırlar..
scirocco'nun ise bilen bilmeyen herkes tarafından aynı şekilde algılandığını düşünüyorum , ama iç tasarım konusunda scirocco aşırı mütevazi...
hangisi daha çekici dersek , dış tasarımda scirocco , iç tasarımda mini...
motor:
gp 1,6 + sc ile yürürken scirocco 2,0 + turbo ile yürüyor , her iki motor için de performans parçaları bolca mevcut.
mini'nin ısınma problemi beynelminel sıkıntı. bunun yanında o gövde ve o yol tutuş limitleri ile gerçekten çok keyifli bir makine
2,0 tfsi ise golf gti'dan tanıdığımız gayet sağlam bir makine , limitleri de gerçekten yüksek...
ben şahsen motor konusunda "modifiyeye yatkınlık" bakımından scirocco öndedir diyorum...
malzeme kalitesi:
mini her ne kadar bmw çatısı altında olsa da , malzeme kalitesi olarak bana göre scirocco'dan birazcık daha geride , bu konuda vw diyorum
sorunsuzluk:
ben bu konuda da vw lider diyorum.
modifiyeye verilen yanıt:
2,0 tfsi motoru hem daha toleranslı hem de verdiği yanıtlar yüzdesel olarak da daha yüksek
sonuç:
bana göre cam tavanlı 160'lık manuel vites 1,4tsi beyaz scirocco en güzeli![]()
Tesla Model Y Sr
sizce vw sorunsuz bir araçmıdır,bunuda ilk defa duydumda
tabi scirocco güzel bir seçenek zevk meselesi ama sorunsuzluk olayına şaşırdım
şahsen servis açcak olsam ya vw yada opel açardım
bu arada bence mini malzeme kalitesi olarak daha güzel gibi
Gp'ye binip gazlayıpta scirocco diyecek adam 10da 2 dir
http://www.youtube.com/watch?v=lhqNt_tESmI
Vorsprung Durch Technik
98 polo hb
98 polo classic
99 polo hb otomatik
2000 polo hb otomatik
2004 golf 1,6 fsi otomatik
2005 golf 1,6 otomatik
sorunsuzluk konusunda cidden şanslıymışız demek ki
cidden , ben kronik bir sıkıntı duymadım da yaşamadım da...
yanlış biliyor olabilirim , kendi tecrübelerimden dolayı fikrimi söyledim "sorunsuzdur" diye...
![]()
Tesla Model Y Sr
Ben şahsen Golf II, Golf IV, Golf V, Polo Highline sahibi olmuş biri olarak, Vw ile Mini kalitesinin kesinlikle karşılaştırılamayacağını düşünüyorum. Vw Scirocco'ya ilk bindiğimde içi çok ucuz gelmişti. Mini'ye heleki Gp'ye binerseniz aradaki farkı hemen hissedersiniz zaten. Gp'deki koltuklar yeter...
Ali Can Calis
bnm arkadaşımda golf 5,polo ve touran var babası her seferinde vw aldığı için başka seçeneği yok ama eleman servise gitmektende bıkmış kesinlikle almayın diyo tab bunlar sıfır alınıp 70-80 bin biniolar
yoksa bnm gibi az binenlere ve dikkat edenlere pejo bile dünyanın en sorunsuz arabası
ben genel manada söylemiştim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)