leon her nekadar çekirdegi andırsada ,golf ün altı boyalı olmayan tamponundandaha iyidir tip acısından ve cemin(jokerin) soylediklerinden sonra..çupra
leon her nekadar çekirdegi andırsada ,golf ün altı boyalı olmayan tamponundandaha iyidir tip acısından ve cemin(jokerin) soylediklerinden sonra..çupra
1881 - 193∞
aynı sayılırlar gtı her zmn gtı dır ama
clio v6 düşünmezmisin ki![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
yok hayır o biraz ufak kalıyo evehem azcık da konfor istiyorum alıştım şuankinden
![]()
evt haklısın ilk cıkan TSİ motorlar icinde bu gecerli 170hp diye satılan jettalar golfler Dinamometrede 190+hp ler cıkıyor.
2 ayrı dynoda 2 ayrı aracın testini yaptık pasaoglunda 196 hp bosch car servisinde 189 hp cıktı.
sanırım golf gti satıslarında etkilenme olmasın diye 170 hp olarak gostermisler ki kısa bir sure sonra bu motorun uretimi durdu 160 hp den devam![]()
Gtı standart olarak çok performanslı bir araba değil rakiplerine göre ağır kalıyor.Cupra hızlı ama biraz daha kaliteli konfor olsun dersen golf daha iyi içine binince bile anlaşılıyor bu.Basit modifiyeler yapıp kullanıcaksan chip,egsoz vs cupra herzaman daha hızlı olur.Kit getiricem vs diyorsan ikiside aynı olur.
valla çok kararsız kaldım GTI ın donanımı ve içi çok güzel cupranın da performansı cezbediyor azcık zorlancam.Tip olarak 2 side aynı geliyor gözüme hemen hemen üstünlüğü yok hiçbirinin
eski bir cupra kullanıcısı olarak her yönüyle cupra derim arkadaşım hiç düşünmeden al gazlamana bak....![]()
matematik her zaman önemlidir....
cupra derdim...
ön konsolu iyi bir tesisatçıyla double din çakarsın içi o kadarda kötü değil...
Golf V gti + dsg olmak şartı ile
aradaki beygir farkını DSG ortadan kaldırır zaten
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
[QUOTE=emresener;1054314]şirokko nie düşünmüyosun bro
emre azcık arkası eve dar geliyotek araba *****
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)