valla yeniyi alırım bu ikisi arasında cuprayı yani,ama hiçbir nedeni yok sadece biri yeni ve modlaması kolay
fn2 typer derseniz ama fn2 alırım cupra yerine,cupranın içi çok kötü çünkü
anti hondacı eray anlamadıgı birşeyn var . Biz daha dogrusu ben klima 2 airbag ve sadece abs m ile çok mutluyum eraybilmiyorum anlıyormusun ... ebayde gezerken k20a yazıp karşıma çıkan 5627 adet k20 parçasını incelemeyi, portakalı yerken bu ürünlerden sipariş edip arabama takmayı seviyorum . senin hondayı sevme ihtimalini seviyorum eray .
![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Type R.......
Atmosferik olarak gazlama zevki bambaşka
Yol tutuşu tatminkar
Yakıt tüketimi 2.0 atmo için normal ölçülerde,
Dış görünüşü , yay ile biraz daha düzeliyor ama çok yakışıklı diyemem,
bu üçüncü Hondam,eskiden hondalara sorunsuz diyen ve sevenlere gıcık olurdum şimdi ise hak veriyorum..
ikisinden birini alıcak olsam hehralde cuprayı alırdım. verdiğim paranın karşılığını 08-09 model olmasına, performansına, donanım ve güvenliğine değceğini düşünüyorum..
biz arabamızla neler yapabileceğimizi söylüyoruz. cupraya *** atmıyoruzkieray neden ofans uyguluyorsun
sende cupra ile neler yapılabilir onu anlat ... tamam cupra rahat 4 kapılı bi araba. onu kabul ediyorum. bana kısaca hangi parçalarla 600 whp yapabilriisn nerden temin ederim bunları onları anlat....
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Type-r ve Cupra güzel araçlar..ama ep3 biraz daha sportif geliyor bana ayrıca k20 gibi bir motora sahip olması insanı daha da cezbediyor..ama artık düşük kmli ep3 bulamamak kötü![]()
konuyu çok güzel saptırıyosunuz abi o yüzden bu tür konularda sonra tartışma ortamı cıkıyo kötü biz oluyoz.
konuda denmişki typer mı cupramı bende örnek verdim dedimki 5000tl ye alınan güçler bunlar sonuc olarak her alan adam k20turbo yapayım diye almıyo eeee bizde doğal olarak normal kullanıcılar arasında karşılaştırma yapıyoruz. siz hemen hangisi bolt on 600whp görüyo hangisi en ucuza bu gücü alıyoya giriyosunuz bunun aksini iddiaa edenin aklını sikim görmezden gelen yok gerçekleri ama siz kafayı bozmuşsunuz abi herkezi k20 ye binen herkezi turbo yapıp alayına going yapıyo sanıyosunuz![]()
bu konudaki amaçlar farklı birazdan konuya hulk ygz vs vs dahil olur konu yine herzamanki gibi devam ederhayırlı akşamlar size iyi tartışmalar
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)