Merakla takip edilip okunacak bi konuUmarım silinmez gelince okuyacağımda
![]()
audinin 1.8t si için mesela çok parça var avrupada ve birçok güçlü araba da var. parça yok diyemeyiz ama hondanın tüm dünyadaki parça üstünlüğü ortada tabiki.
ya madem öyle örnek verdin bende sana kaça satılıyor diye sordum . sıfır cupra almak varken gidip bende fn2 almam ama kalkıpda 70 lirayıda seata vermem yanial sana stock karşılaştırma ... arada 6 yaş fark olan arabayı konforlu 4 kapılı ve 15 bin lira pahalı olmasına ragmen üstün tutuyorsan ben daha sana birşey demiyorum. Hadi allah rahatlık versin sana... kaldıki üstünde olabilir kapı sayısında veya rahatlıkta ama ep3 kullanıcılarıın derdi torpido sgutma değil sokun artık kafanıza bunu... ep3 alıp da baba eline bakmayan her adam benim gibi arabasını 600 whp nasıl yaparım diye düşünür.
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
bende bır typer kullanıcısı olarak sıfır fn2 alıcagıma sıfır cupra alırım mesela. ama sıfır cupra alıcagıma evo 9 alırım![]()
bide cupra-r diye mi geçiyor bu cupralar ben biraz salladım galiba![]()
Failure is not an option.
Olay gene 30.000 harcamaya gelmiş. Burada hangi araç ne yapabilir denmemiş sanırım. Hangisini alırsınız denmiş. Herkezin harcı değil 35.000 liralık arabaya 30.000 dolar harcamak. He harcarsan ne olur. Supersportlardan daha hızlı bir düzlük aracın olur tamam ama normal bir kullanıcı açısından. Bir araba alıcaksınız. Sonra size yetmiyecek. Az bir bütçe ile ne yapabilirim diye düşüneceksiniz. Bu durumda ben Cupra sahibi olmak isterdim. 30.000 harcayacak bir durumum yok zaten mantığımda almaz.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
buarada fn2 bozuk yol şartlarında 50k kmden sonra heryerinden ses gelmeye başlıyor .. kesinlikle saglamlıktan bahsetmeyin fn2'de ama ep3 farklı ... cupra konfor sağlamlık olarak üstünde vw teklonojisi olan bir makina bence hertürlü hondadan daha saglam amadersenizki motor orda K20 susturur adamı... doldurucaksam ep3 ufak tefek oynayıp herkeze geçilmemek için + konfor istiyorsam cupra.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)