selcuk sakın ol bosveryıgıt tesekkur ederız engın bılgılerın ıle bızı cupra konusunda aydınlattın.. yıgıt ben sımdı cupra alsam cok hızlı olmak ıstesem neler yapmam gerekır yardımcı olur musun engın bılgılerın ıle bı recete rıca etsem? nelere dıkkat etmem gerekır ısletım sıstemı ne kullanayım? bazı standalonelar oluomus ama abs gıbı bazı gereksız parcalr deve dısı kalıyomus. benı bı aydınlatsan turbo typer yawas geldı stock 200 hp ya cupra yapsam aynı parcalar ıle stock olarak 40 hp guclu ya sımdııden 40 hp guclu olrum dıe dusundum ne dersın?
eyer arabanın hamallığını yapmıcaksam cuprayı seçerim amaç yüklemek 500 hp rollingde saplamacaysa type r tercihim olur
hamallık kelimesini kimse yanlış anlamasın her hafta ayar o bu şu için ustaya gitmek bna hamallık gibi gelio ama dünyanın en keyifli hamallığı heralde![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
top end'e gelmıyelım abıdedıgım gıbı ep3 ve new cupra karsılassın.keske topıc sadece 1 yada 2 krıterde acılsaydı..yenı eskı ,2 kapı 4 kapı falan fılan gırınce ısler karısıyor boyle hep..tekrar yınelıyorum,sımdı cuprayı sectım ama yanına sehır ıcı bınebılecegım baska bı aracım olsa bu tercıh ctr olurdu
![]()
Type-R atmosferik olmasına rağmen aynı hacimde turbo bir arabayla kıyaslanıp durmaktan kendi aga lığını güzelce anlatıyor zaten.
ayrıca Cupra Type-R a göre tipten baya bi kaybediyo, EP3 forever...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)