GSI ile virajın içinde frene basmayın da, ne yaparsanız yapın...
Koni ve Kule gergisi şart GSI da...
Frenler konusunda daha kötü bir spor araç yoktur heralde bu sınıfta...
Turbolamak için; 306 daha mantıklı geliyor bana da.
GSI ile virajın içinde frene basmayın da, ne yaparsanız yapın...
Koni ve Kule gergisi şart GSI da...
Frenler konusunda daha kötü bir spor araç yoktur heralde bu sınıfta...
Turbolamak için; 306 daha mantıklı geliyor bana da.
Loading...
Ben eski bir 306 gti kullanan ve turbolayan bi kişi olarak şunlar belirtmek isterim.
Şuan subaru sti a biniyorum. okadar araç sahibi oldum ama 306 dan aldığım zevki başka arabadan çok zor aldım. Dediğin üzere yol tutuşu ve frenleri görünüşü bence çok güzel artı kullanımı bir okadar zevkli.
Aracımı atmosferik kullanırken ön takımı haricinde hiç bir problemim yoktu. Taki inada binip turbo işine soyunduğumuz güne kadar. Monifoldu yaklaşık 3 hafta sürdü. 3 takım beyin çöpe attım. 2 takım enjektörüm çöpte. Buradan sana sayamıycağım bir çok pahalı ve ucuz parçayı söktüm attım. İlk yapıyordum illaki bazı şeyleri sineye çekicektim, ama artık o bazı şeyler mağra kıvamında olmaya başladı. Araba işinde olmaz diye birşey yok benim aracımda oldu sonunda. Ancak ben 1 km yol bile gidemezken problemler yaşarken adam trabzon of a kadar gitti. Biraz şansın bahtın varsa olur. Ben sattıktan sonra 1 bar ile giden haline bindim. Bence keyifli ve zevkliydi.
Yani işin özü ben birdaha yaparmıyım s....... seler yapmam. O yüzden en mantıklısı bi civic alıp daha az paraya, daha az vakitle daha ciddi güç alırım ve başım ağrımadan binerim paşa paşa.
corollaya b..k atmayın ulenstok halde yol tutuşu vasat kimse kendini kandırmasın
yay taktın mı iyileşiyor olması gerektiği gibi oluyor. 90la sotk bi 306 nın zorlan döndüğü virajı 140 dönemeye bilsede çok rahat 120 ile dönersin( benım lastiklerimle ve kullanığım yayla) ayrıca stok halde 195/60 15 b.stone er300 yani dolma tekerden farksız bi lastik ise ve bu lastikte 3 seneyi geçmiş ise bırakında yol tutmasın arabanın ne suçu var
frenleri lastikleri ve balatalar iyiyse zımba gibi yol tutar bastınmıda durur...
3k da Bridgestone Adrenalin RE001 205/55 R15 ve yaylı bi HB Corolla kullanıcısı....
Bu arada Turbo RS görmek isteriz.![]()
Sanırım turboladığınız zaman dilimininde azizliği olduğu. Manifoldu du vs.vs bunlar hep el işi illaki olur manifold olmasada yapılır ki şu an hazırları var. Beyin ve enjektör hep problemdi ki artık onunda çözümü var. Gerek MS olsun uygun fiyatli. Gereksede AEM F/IC yada FCon Pro bunlar ile artık olmayan şey olabiliyor. Sanırım TS'yi yapan kişisiniz. Sürmek kısmet olamamış size ama benim gördüğüm gayet güzel gidiyodu.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
herkesin yorumları icin cok tessekür ederim honda yapmak biliyorum cok daha verimli vede cok kolay.. bilgi parca tonla ama benim kullanım tarzımla yol tutusu freni modlanmışken bile beklentilerimi karsılamiyor kararım ya 306 ya honda motoru swaplamak rs in kendi motoorunu turbolamak
tüm arkadasların verdigi bilgilerden dolayı tekrar tessekkür ederim
306 GTI turbolamak daha mantıklı bence.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)