RS'e de ben cevap vereyim, frenleri idare eder seviye, yol tutuş gayet iyi..
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
dedigini corolla deilde heralde lambo fln yapar anca306 cok ii yol tutar
aastranın frenleri zayıftır da, yol tutusu araba kullanmayı bilene en ufak sıkıntı cıkarmaz.. patlak amortisorlerle neler yaptıgımı gorenler biliyor. astra gsi ın kendine has surus karakteri vardır. alıstıktan sorna hiç sıkıntısı yok bicok arabadan iyi yol tutar. motoru da seceneklerin arasında en saglamıdır.
yerıdne olsam astra gsi turbolar canavar gıbı bınerım![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
toyota 1.4 dizelini kulanıyorsun sanırım bende de var onu yapan muhendisleri alıp yarım saat dövmek lazım bu kadar kötü yol tutan ve freni olan araba yaptıkları icin
sanırım 306 gti binmemissin ne kadar fransız arabalarını sevmesemde 4x4 kadar yol tutuyo serefsiz araba....![]()
turbolancaksa 306 gti olsun 6 ileri iyi olur![]()
Rs turbolansın,meraklar giderilsin derim...![]()
projenin büyüklüğüne göre 6 ileri bulunur.. hem de sequential
http://www.k-tecracing.com/show_product.asp?id=2981
if in doubt, flat out.
200 sınırını aşmak için kapağı işleyip, ITB ile desteklemek lazım..
ITB yi de standart ecu yönetemez diye tahmin ediyorum.. standalone falan olmalı..
renault'a ait parçaların da ingiltere harici çok fazla bulunmadığı düşünülürse, bol poundlu bi proje olur, bu da biraz düşününce sizi ben gibi bi adam olmaya zorlar.. bkz. filtre, egzoz, chip![]()
if in doubt, flat out.
306 yapılmışı var. TS plakaydı galiba. Bir kere gördüm. Baya gidişi gördüm güzel gibiydi. Clio RS turbo sanırım hiç yapılmadı TR'de. O yüzden farklı olur diye bence RS. Bu arada GTI'ın 90 ile dönemediği virajı 140 ile dönen sw corolla mı. GTI jant yerine fren diskleri üstündemi gidiyordu ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Arkadaşlar yazmış RS farklı bi proje olur ... ( tabi bunun dezavantejıda var .. ne tür sorunlar çıkacka ne yapılması gerekiyor kimsenin fikri yok sizin uğraşıp bulmanız gerekicek )
306 daha makul gibi ...
Bu arada GSI o kadr kötü yol tutan bi makina değildir![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)