thunderhillde yaptığı zaman boxters, z3m ve sl500ile aynı iken nasıl yazabiliyorsun bunu hayret.fujideki turunda bi gariplik var dc2 type-r dan 10 saniye yavaş çünkü
s2000,ringde 300-350 kg hafif lotus ve aynı şasiyi kullanan vauxhallar haricinde kendinden güçsüz hangi rwd tarafından geçilmiş?daha hzılı turu olan fwd lerinden hepsi ya turbo yada 3 lt hacimli.
80 hp daha güçlü ve "best handling car" lakaplı e36dan 4 sn yavaş kalmış
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
R35 1900 kilo ağır siklet sana göre bu arabanın S2000 den kötü yol tutumasımı lasım anlamadımki arabalar ağır ama güçleri yüksek.Dediğin pist 20 küsür kilometre 2km lik ufak bir pist değil düzlükleri çok, yüksek hızlara çıkılan bir pist o yüzden ağırlık çok büyük etken değil güç daha fazla ön planda o pistte.
S2000'in den yol tutuşu iyi arabaları sayarsak bir sürü araba çıkar.Burda sen S2000 iyi yol tutmuyor diyip gidip GT2 viper ACR Modena vs arabaları örnek verirsen bunlar gibi bir sürü daha araba çıkar.Sen boşver o arabaları öyle bir yere varılmaz zaten.
Yakın fiyatlarda aynı kategoride arabalar göster mesela S2000'den çok daha iyi zamanlar çıkarmış bende ok diyim S2000 iyi yol tutumuyor.
s2000 1 tona 187 hp düşüyo boxtere 191 z3m e 234 hp ve aynı zamanı yapmış.
1500kg üstü dediğin 996tb 1 tona 269 hp,maranelloya 289 hp,vetteye 265 hp vs vs....
nasıl bunlardan üstün olmasını bekliyosrun.arabalar ağırda güçlü arabalar.s2000 in yürüyenine 500 kg konulmuş araçlar değilki.amaaaaan daha fazla saçmalamıycam neyse![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
şimdi fanatikliği dusmanlıgı muhabbette karıstırmayın tartısma forumunda tartısıyoruz dogal olarak.
siyahla isaretlediğim kısımdaki araclardan en yakın olarak 8 sn fark ile geride kalmıs.
araclara bakıyorum biri 280 hp lik 1650 kg lık devasal toyata supra ustelik 94 model.
diğeri bmw m3 e 36 yine guc farkını agırlık la pistte kapatabilecekken en azından minimize etmesi gerekirken 3 km lik pistte 15 sn fark ile geride kalmıs.
integra typer 200 hp lik 1150 kg agırlıgında bir arac 100 kg lık avantajına karsın 40 hp ve 30 nm tork avantajı s2000 de ama ne hikmetse yine 10 sn nin uzerinde gerilerde.
carrera s ide saymıyorum artık.
ya boşverin neyin peşindesiniz ben her zman araba sürdüğüm yollarda arbamı sürceksem s2k yol tutmuo ben bunu söleyebilirim![]()
aksinin ornekleride var ama hemde daha ust sıralardalar ve daha fazla zaman farkları var
mesela
mercedes sl500 168.14 hp/tonne
986 boxster 176.38 hp/tonne
bmw z3 3.0 171.31 hp/tonne
bmw z4 3,0 164.62 hp/tonne
986 boxster s 191.57 hp/tonne
bmw z4 3,0si 185.64 hp/tonne
ve daha bi suru arac var neyse biz bu isin icinden cıkamayız tekrar soyleyeyim s2000 kotu yol tutan bir araba değil sadece cok iyi tutunabilen bir arac değil ki cok iyiden kastım mukkemmel olmak mesela bmw z4 o agırlıkla s2000 den 7 sn daha hızlı ki aynı sınıf araclar mukkemmel bu olsa gerek diye dusunuyorum...
+Ben birşey söyleyim . S2000'in çoğu testi ilk çıktığında yapıldı AP1 kasalar ile. Yani 205/50/16 lastiklerle.AP2 tartışmasız daha iyi yol tutar.
セルカン+レーラ=愛
mantıklı geliyormu hyr gelmiyor. rast gele *** atmak diye bisey kesinlikle soz konusu değil bir muhabbettir basladık gidiyoruz medeni insanlar gibi tartısıyoruz veriler dokuyoruz bilgiler paylasıyoruz amacda bu değil mi? halada s2000 kotu yol tutuyor demiyorumkendi klasmanına gore iyidir yeterlidir eyw ama mukkemmel değildir diyorum bu mudur *** atmak ? herneyse olayı tatlıya baglayalım tartısma kızısmasın.
s2000 en begenilen roadstarlardan biridir lt basına 120 hp uretebilen seri uretim tek otomobildir buda onun en onemli ozelliği olsa gerek seviyoruz kendisini![]()
bu konu ep3 ü aşmış![]()
ben sahibindendeki bütün s2000 ilanlarına baktım kazalı s2000 oranı ilan sayısına bakılınca bayaa fazla kazalı olupta kazasız yazanları söylemeye gerek yok zaten burdan kendimce şu sonucu çıkardım, alışık olmayan adamlara pek yaramıyor s2000 bence arkadan itişe geçicek biri için ilk araba olmamalı s2000 bu benim fikrim bağlayıcı değil tabi ki...
konuyu açan arkadaşın sorusuna dönersek, arabayı sürekli ringde kullanmayacağını varsayarak, caddede hatalarımı affetsin diyorsan ep3, affetmesin diyorsan vsa sız s2000. s2000 şasesiyle yol tutabilen çok başarılı bir araç ama trafikte, sen hata yapmasan bile yol hatalarını veya diğer araçların hatalarını kesinlikle vsa yokken affetmeyecek bir araç. ikisini de kullandım, her yerde gazlarım dersen ep3 yol tutuşu daha iyi.
"Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
M.Kemal ATATÜRK
Benim ringlerde videolarını izlediğim s2k ları süren insanlar profesyonel bile olsa viraj çıkışlarında oversteer a düşüyor.Tabiki durumu hemen kontrol altına alıyor ancak bu durumu kontrol altına almaya çalışmak bile zaman kaybettiriyor.Sonuçta her virajdan düzlüğe çıkışta hızlanmaya erken başlamak gerekir ki ortama hızı yükseltmek için.Bunun için sınırları bazen aşıyorlar.Ancak bir ep3 te yada fd2 de viraj çıkışında görmedim hiç oversteer,belki de denk gelmedi.Sonuç olarak kullanmadım sadece video üzerine yorum yapıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)