User Tag List

Sayfa 5/19 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
355 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Type-R mı? GTC mi?

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı astracoupe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla adanadaki fn2 melih kardeşimizin acil bir deneme yapması lazım.
    bu yaptığı modlarla nasıl yürüyecek çok merak ediyorum
    Bende çok merak ediyorum ve bu ''fn2ler gitmiyor'' muhabbetine açıklık kavusturacagina inanıyorum
    Zaten fn2 çok sevdiğim bir araç ici zaten süper ötesi konfor hız sağlamlık bide kırmızı olursa Allah nasip kısmet ederse kırmızı bir fn2 veya bulabilirsem temiz bir s2k sahibi olmak istiyorum islerim düzelir düzelmez

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu baştan sona okudum..
    1. konu type-r ve gtc karşılaşmasıdır heriki aracında stock fabrika çıkışlı olduğunu varsayarsak civic type-r geçer rahatlıkla
    2. rusyadaki arkadaşın koyduğu corsa opc videolar kıstas olamaz, sonuçta o videodaki opc yazılımlı ve anladığım kadarıyla modlu bi araçtır, fn2 ise stock, ayrıca kalkış konusunda type-r ın stock ken turbo araçlarda pek şansı olmadığı aşikardır..
    3. fn2 nin gitmediğini düşünen arkadaşların yanıldığını ispatlamak için çok az bir zaman kalmıştır bekleyelim ve ön yargılı olmayalım derim ben..
    4. turkiyede henuz tam anlamıyla(filtre,headers,egzost,hondata) atmosferik yuklenmiş bir fn2 yoktur, melih kardeşimizin aracıda 240hp. henuz değildir (uyduruk trtuning dergisine inanmayın)
    5. aşağıda linkini verdiğim videoyu izlerseniz fn2 deki potansiyel hakkında biraz bilgi edinebilirsiniz. (video turkiyede cekilmiştir ve fn2 devir indirmesine dikkatinizi çekerim)
    6. yorumlarım polemik yaratmak için değildir yanlış anlaşılmasın, amaç; önyargılı davranmamanız konusunda biraz dikkat çekmektir..
    http://www.youtube.com/watch?v=HeisXcX4FaA

coming soon
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3. bekliyorum terledim haa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SaBRi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3. bekliyorum terledim haa

sabricim, ben bu ticaret erbabı geçinen parça tedarikçilerinin bu sektördeki varlığına mıçıyım, nerden bulaştım ben bile kendime gülüyorum artık nediyi kardeşim, kötü şans dedikleri bu olsa gerek
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bs type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sabricim, ben bu ticaret erbabı geçinen parça tedarikçilerinin bu sektördeki varlığına mıçıyım, nerden bulaştım ben bile kendime gülüyorum artık nediyi kardeşim, kötü şans dedikleri bu olsa gerek
    gelir gelir ama sinir bozucu işler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fn2 alsam ilk iş acımadan sökerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı temennilerim s2000 için geçerli diycem muharrem ama ondada sökülcek bişey yok mami şaka biyana ben senin skn ile 2 kişi astra opc yi geçtiğin hatta biraz daha abartalım 4 kişiyken gırtlak dolu clio ya 13 boy attığın videoyu izledikten sonra bu k20 yi okadarda hafifletmeden yürüyebileceğine inandım açıkcası,,
    rica etsem o clio videosunu tekrar koyarmısın buraya hani senin arabanın full dolu olduğu video
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı temennilerim s2000 için geçerli diycem muharrem ama ondada sökülcek bişey yok mami şaka biyana ben senin skn ile 2 kişi astra opc yi geçtiğin hatta biraz daha abartalım 4 kişiyken gırtlak dolu clio ya 13 boy attığın videoyu izledikten sonra bu k20 yi okadarda hafifletmeden yürüyebileceğine inandım açıkcası,,
    rica etsem o clio videosunu tekrar koyarmısın buraya hani senin arabanın full dolu olduğu video
    http://videos.streetfire.net/video/E...-Vs_691713.htm

1.deneme vites kaçıyor diğerlerinde zaten 220 ye kadar basıorski bilirsn ben 5de 245 yapıodm ama o 4 kişi normal insan kalıbı değil 5 kişi diyorduk ondan dolayı

Kafamda aslında fn2 ile ilgili planlar var ama tembellik yapıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah mami gecegece yine bi tebessüm oluştu yüzümde, ama o nasıl bim artniyettir seni öne çıktığın anları bırakıpta arkadan gelenleri çekmeler falan bide kamera arka görüntüyü alıyor hemen sonra kadrana yapışıyor bi bak bakalım önde kim var dimi, neyse bu kadarı marka fanatikliğine girer deneyen herkese teşekkürler...
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://videos.streetfire.net/video/E...-Vs_691713.htm

1.deneme vites kaçıyor diğerlerinde zaten 220 ye kadar basıorski bilirsn ben 5de 245 yapıodm ama o 4 kişi normal insan kalıbı değil 5 kişi diyorduk ondan dolayı

Kafamda aslında fn2 ile ilgili planlar var ama tembellik yapıyorum
    ben 4 kişi diye hatırlıyorum valla, fn2 planlarını biara paylaşırsan sevinirim ama sakın 17 ye geçiş yap gibi geyikle gelme bana gördük o 17 leri...
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah mami gecegece yine bi tebessüm oluştu yüzümde, ama o nasıl bim artniyettir seni öne çıktığın anları bırakıpta arkadan gelenleri çekmeler falan bide kamera arka görüntüyü alıyor hemen sonra kadrana yapışıyor bi bak bakalım önde kim var dimi, neyse bu kadarı marka fanatikliğine girer deneyen herkese teşekkürler...
    bu videodaki araçların 3 üde yeni sahiplerinde..ama güzel denemelerdi zevkliydi..

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozamanki muhabbetleri bilmeden insanları art niyetlikle suçlama.O gece esas deneme vti ile clio rs arasındaydı vti 200 den sonra rs i yakalıyor gibisinden konuşmalar vardı o yüzden yapıldı o deneme kadranıda o yüzden çektik.Bu arada Typer ın 4 kişi 13 boy geçtiği Rs seni 4-5 boy geçiyordu hatırlarsan..

deeperblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 4 kişi diye hatırlıyorum valla, fn2 planlarını biara paylaşırsan sevinirim ama sakın 17 ye geçiş yap gibi geyikle gelme bana gördük o 17 leri...
    Videolar gerçekten şaka gibi. SKN bize gerçek K20 den neler alınabileceğini gösterdi.
    Buarada 17 leri gördük derken ilk gece 2 ye tek denediğimzde ben çok fazla bir fark görememiştim. Filtrenin büyük olması çok büyük avantaj kesinlikle. Senin yeni parçalarıda merakla bekliyoruz.

Silverbullet
    Misafir
    type-r rahat alır gtc yi ama opc yi bilmiyorum o zor olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı IMPREZA MANIAC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozamanki muhabbetleri bilmeden insanları art niyetlikle suçlama.O gece esas deneme vti ile clio rs arasındaydı vti 200 den sonra rs i yakalıyor gibisinden konuşmalar vardı o yüzden yapıldı o deneme kadranıda o yüzden çektik.Bu arada Typer ın 4 kişi 13 boy geçtiği Rs seni 4-5 boy geçiyordu hatırlarsan..
    bak şimdi hocam ben bu videoyu senin vizyonundan izlemedim haklı olabilirsin doğrudur aranızda öyle bir muhabbet vardır ondan çekmişindir öyle, yazımdada farkettiysen biran bende marka fanatikliğine düştüğümü kabul ediyorum ki buda çok normaldir, olayları kişiselleştirmeye gerk yok bende seni 4-5 boy geçtim falan gibi, ben zaten ozamanki beni geçen arkadaşıda denemeden sonra inip tebrik etmişimdir, bu konularda ben hertürlü yenilgiyi hazmederimde bööle çocuksu şeyler nebiliyim bana tuhaf geliyor biraz,
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deeperblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Videolar gerçekten şaka gibi. SKN bize gerçek K20 den neler alınabileceğini gösterdi.
    Buarada 17 leri gördük derken ilk gece 2 ye tek denediğimzde ben çok fazla bir fark görememiştim. Filtrenin büyük olması çok büyük avantaj kesinlikle. Senin yeni parçalarıda merakla bekliyoruz.
    cumhurcum işte bende onu sölemek istedim aslında çoz fazla fark yok işte aynı gideceksem arabanın görseliyle oynamaya ne gerek varki??
    parçalar konusunda sana yemin ederim psikolojim bozuldu artık nerdeyse valla gidiyorum önümüzdeki hafta japonyaya d0oldurup geliyorum aracı yetti valla yaa
    TeamPASAOGLU

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak şimdi hocam ben bu videoyu senin vizyonundan izlemedim haklı olabilirsin doğrudur aranızda öyle bir muhabbet vardır ondan çekmişindir öyle, yazımdada farkettiysen biran bende marka fanatikliğine düştüğümü kabul ediyorum ki buda çok normaldir, olayları kişiselleştirmeye gerk yok bende seni 4-5 boy geçtim falan gibi, ben zaten ozamanki beni geçen arkadaşıda denemeden sonra inip tebrik etmişimdir, bu konularda ben hertürlü yenilgiyi hazmederimde bööle çocuksu şeyler nebiliyim bana tuhaf geliyor biraz,
    Benim değil araba ben çektim sadece.Marka fanatikliğine gerek yok bencede.Alakasız bir konu çünkü konu typer rs değil.Fn2'nin parçaları çıktığı zaman bu videodaki ep3 gibi yürümesi için birazda rejim yapması lasım.Yani bizim arabalarda yüklesek bu araba gibi gider ikiside k20 nasılsa diye düşünmemek lasım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deli bi fn2 sahibi şart ..airbaglere kadar sökecek..2 airbag neyine yetmiyor

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw çok abartmışsın..Denediği Rs hiçte gırtlak felan değildi, üzerinde dereceli egzantrik,high comp.piston olmadan,polish kapak,emme vs.vs olmadan nasıl gırtlak oluyor ? Fn2 yi geçmesi o manaya gelmesin sadece gideri iyi bir Rs di
    Ayrıca 13 boy dediğin rakam yaklaşık 60 metre eder Son videoya bak Rs in kadran 160 dan sonra Skn geçmeye başlıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)