Tabiki 207 rc
207 gt olsa type-s seçilebilir ama rc olunca gerek yok civice
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
RC ayarında olmasada type-s'lerde gayet ii yürüyor ...
Bu ikisinden birini istiyosa eger RC alsın mutlaka Mustafa Kemal.. Ama 3. bi seçenek olursa benim arabadan var şu anda elimde bi tane daha![]()
Type S alırdım çıtırdan bir egzantrik ve egr kat iptali modifiyesi le o araç zaten 160hp olur.o kasayada yeter bu güç
Peugeot markası beni pek sevmiyorısınamadım bir türlü
![]()
ole cok fazla gazlamayı dusunmuyosa type s daha mantıklı bence
japon derdim
Rc alsın birde Büyük navigasyon alsın orta konsola koysun aradaki görünüm farkı kapanacaktır![]()
Hangi ihtiyacı karşılamak amacıyla alınışına göre değişir bu durum.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
Vergi Yakıt Performans => RC
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Asıl amacının ne olduğuna iyi karar vermeli arkadaşın.
Temel amaç gazlamak, performanslı bir hot-hatch ise 207 RC yol tutuşu (karting-style) sertliği, torkuyla, yükleme kolaylığı (chip vs...) ile çok daha avantajlıdır atmosferik Type-S'e göre.
Ama yok ben iç mekanı gösterişli, süslü-püslü, nispeten daha konforlu, daha büyük iç mekana sahip bir Honda istiyorum, 5 sene sorunsuz, dertsiz-tasasız binerim, 140 hp bana yeterli, gazlamayla işim olmaz, olsa da haddimi bilir ona göre kafa tutarım kendi rakiplerime göre diyorsa Civic Type-S alınabilir...
Bence burada asıl sorulması gereken soru 2.el 10-15k km.de FN Type-R mı yoksa 207 RC mi?
Ben olsaydım 2.el 10-20k km.de 207 RC alırdım 30-32.000 TL'ye...
Kolay gelsin...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)