335i tavsiye ederim. :)
Printable View
335i tavsiye ederim. :)
tercih meselesidir muhakkak... ama almandan şaşmam ne olursa olsun.
m3 kullanmışsın nasıl olsa, sti tercih etmek daha mantıklı olur. hem sti mutlaka en azından 1 kez sahip olunması gereken bir araba hem de arka iterden 4 çekere, na dan tc ye, sedandan hatcback e baya bi farklı gelebilir ben ce. bi rde mahsuru yoksa sahibinden fiyatlarından farklı olarak ne civarda baktın 335 lere , söylersen sevinirim.
Ben 335 alırdım konfor,şekil,prestij
Herşey roll değil bence..
m değersiz demedim, e30 dediğin motor gamında 1.6 bulunan bir araba, öyle race chasis fln değil anlıyacağın. tüm bmwlerde olduğu gibi o da belli bir konfor ve güvenlik önlemleriyle üretiliyor , sokakta kullanılmak için dizayn ediliyor, yani e36 3.16 - m3 yada 5.20 - m5 yada z4 2.0 - z4m gibi, bilmem anlatabildimmi.. agresiflik bu değildir, yaparlar bi model sadece m modeli üretilir işte bu arabada istdiği kadar agresif davranabilirler.
Tartışma biraz ilginç olmuş:) Daha 2 saat önce bir subaruyla hafiften oynaştık basın ekspresste son virajda ben e5 e döndüm ve subiş yanımdan geçti içimden ahh ulan bitanede senden olsa dedim:) Benim kullandıgım araçta z4m :) Subaru ve Evo yu ayırt etmeksizin diormki kesinlikle 2side mükkemmel arabalar ,dengeli ,yırtıcı ve bir ERKEK için Jessica Simpson dan seksi bi araba:) Subi mavisi Evo kırmızısı ,2sininde altn sarısı jantları kadar güzeli varmıdır bilemem:) Ama tabi zevkler ve renkler meselesi de var . 2 japonmu Bmw mi dersen ? Benim aklıma N/a mı Turboch mı gelir , arkadan itişmi 4 çekermi tartışması gelir .
büyük olasılıkla aile içi bi alışveriş olmuştur kuzen hesabı :) o yüzden senin aldığın fiyat normalidir,hayırlı olsun buarada.