walla babamda 335 olsa 60bin avrodan giydirir bana =) şans işte
Printable View
Ya 90 kağıda 3.20i cabrio alamıyosun 3.35 almak imkansız arkadaş ya feci kandırıyor bizi yada yanlış hatırlıyor
bu tip arabalarda denk geliyor maalesef olur olmaz fiyatlar
ben kandım çok fna
90 değiilde nerdeyse 100 e var
http://www.sahibinden.com/keyifli_bi...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
bu araç hakkında bilgisi olan varmı gittim baktım temiz ama tabi ayrıntılı baktırmak lazm (=
Bence sen bazı seyleri yanlıs biliyorsun 335 ve m3 gibi arabalar hemen satmak istediginde 320 gibi satılcak arabalar degildir ben bu işin ufaktan ticaretinide yapıyorum herseye iyi bi sekilde vakıfım bu yuzden bu tur arabaları sıkıstıgında elden cıkarmak istediginde istedigin paralara satamazsın bide ustune saglam maddi duruma sıkıstıysan her galeri almıcagı içinde cok komik paralara elden cıkarmak zorunda kalırsın boyle arabalarıda biraz uzerine dusup arastırırsan herzaman bulursun .
bundan 2 ay once 39.500 euroya 2008 335 fume aldım boyası kazası vs. vardı tertemiz hatasız bi araba degildi 44000 ede sattım . yani bu paralara bulabilrsin 335 ide ...
sana soyle soliyim sene 2004 te 2003 model m3 vardı 20binde ankaraya getirdim arbayı 75000 euro verdiler vermedim biniyim bi sure diye 78 diye direttim 1 sene bindik 2005 sonu gibi cok sıkıstık 60.000 istiyoduk satılsın diye alan olmadı ( buarada komple boyalıydı araba ) sana sole soliyim 35000 bi galeri verdi dusun 2005 te 2003 model bi arabaya veriyodum son anda 1 hafta bekliyim dedim istanbulda 54000 e sans eseri verdim . boyle arabalar kolay satılmadıgından bekleyip arastıtırsan alırsın her paraya ...
serhatta surekli araba degistiren birisi en yakında arkadasım oda cok komik paralara arabalar alıp sattı serhat o paraya alındı ve satıldı diyosa dogrudur sen onu tanımadıgından bu sekilde dusunebilirsin tabiki ;)
tamam mutlaka haber veririm ;)
Valla ben de kırmızı Camaro gibi N/A yürüyen bir araca binmedim daha :) Bu arada siz onun noslu halini görecektiniz, çok az kişi görebildi noslu gidişini o arabanın...
Doğrudur kardeşim düşüyodur tabi aslında, haklısın. Dediğin gibi ben de biraz pimpirikliyim gerçekten, bu 335te de hiç boya yok mesela vb...
armagan hayirli olsun, benide 335 tek cezbeden araba bmw lerin icinde;) millet pek kiymetini bilmiyor, konusu gectigi gibi abuk subuk paralara satilanlarda var, kafa kafaya 320d ile cok yakiyor diye takas edilenlerde:D Ama bence cok iyi bir araba, yeni jenerasyon gelecek m lerin bir nevi test surusunu yaptirdilar 335 ile pazara;)
Gündelik bindiğim 2008 passatım var uygun rakama bi 335 bulsam direk alırım.. Armağancım hayırlı olsun sanada :)