335i tavsiye ederim.![]()
m3 kullanmışsın nasıl olsa, sti tercih etmek daha mantıklı olur. hem sti mutlaka en azından 1 kez sahip olunması gereken bir araba hem de arka iterden 4 çekere, na dan tc ye, sedandan hatcback e baya bi farklı gelebilir ben ce. bi rde mahsuru yoksa sahibinden fiyatlarından farklı olarak ne civarda baktın 335 lere , söylersen sevinirim.
"Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
M.Kemal ATATÜRK
m değersiz demedim, e30 dediğin motor gamında 1.6 bulunan bir araba, öyle race chasis fln değil anlıyacağın. tüm bmwlerde olduğu gibi o da belli bir konfor ve güvenlik önlemleriyle üretiliyor , sokakta kullanılmak için dizayn ediliyor, yani e36 3.16 - m3 yada 5.20 - m5 yada z4 2.0 - z4m gibi, bilmem anlatabildimmi.. agresiflik bu değildir, yaparlar bi model sadece m modeli üretilir işte bu arabada istdiği kadar agresif davranabilirler.
Tartışma biraz ilginç olmuşDaha 2 saat önce bir subaruyla hafiften oynaştık basın ekspresste son virajda ben e5 e döndüm ve subiş yanımdan geçti içimden ahh ulan bitanede senden olsa dedim
Benim kullandıgım araçta z4m
Subaru ve Evo yu ayırt etmeksizin diormki kesinlikle 2side mükkemmel arabalar ,dengeli ,yırtıcı ve bir ERKEK için Jessica Simpson dan seksi bi araba
Subi mavisi Evo kırmızısı ,2sininde altn sarısı jantları kadar güzeli varmıdır bilemem
Ama tabi zevkler ve renkler meselesi de var . 2 japonmu Bmw mi dersen ? Benim aklıma N/a mı Turboch mı gelir , arkadan itişmi 4 çekermi tartışması gelir .
büyük olasılıkla aile içi bi alışveriş olmuştur kuzen hesabıo yüzden senin aldığın fiyat normalidir,hayırlı olsun buarada.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)