BMW ye 40-50 yaşında da binilir ama STİ apayrı bir dünya.Her yaşın bir güzelliği var gibisinden..
Bence en büyük dezavantajı 135 milyar edicek bir görselliğin olmaması.Bu yüzden 3.35i ..
Printable View
BMW ye 40-50 yaşında da binilir ama STİ apayrı bir dünya.Her yaşın bir güzelliği var gibisinden..
Bence en büyük dezavantajı 135 milyar edicek bir görselliğin olmaması.Bu yüzden 3.35i ..
3.35 derim
M3 E36 3.0L vs M3 3.2 vs 335I MRC vs 335D ws² vs CTR 2.2L
3.09 da İ nin D ye ve M3 attığı fark az buz değil
MRC 335i
Test Acceleration from 0 to 200 km / h with a real BMW 335i reprogrammed by MRC: 360 HP Result: 3 "less than the stock 306 HP version. Outside temperature of +1 ° C, adhesion very average, DSC off , DTC is measured: GPS and accelerometer.
M3 le değil 3.35ile S5 i karşılaştırıyor :cool:
+
http://img229.imageshack.us/img229/3751/45802062dz1.jpg
http://img688.imageshack.us/img688/4018/37192883nx8.jpg
http://farm4.static.flickr.com/3410/...4c51db8f_o.jpg
ozmn konuya renk katiiim:D
Herkes birgun subarucu olcak :)
365-1=364gunde bmw'ci :)
haha :D
Arkdaşın biri 40-50 yaşında binilir Bmw ye demiş şahsen subaruyla istanbulda bıranç :) yapmayaga gittim bmw ilede toplantıya gittim ama nedense arkdaşın söylediği şeyin tam tersi oldu hatta forumda " Amcalar " dedim diye atarlandılar. kusura baka ama saçmalamışın :) mercedes sandın galiba
Cabriosu daha doğru dürüst coupe si olmayan bi otomobil firmasını Bmw ile kıyaslıyorsunuz ne kadar akla mantığa yatar orası kıyaslayana..:rolleyes:
Ha geçer eder o, o konu ile ilgiliyi ilgilendirir..
Bi araca genel olarak bakabilebilen saten Bmw yi tercih etmiştir
saygılar..:icon_wack
bence sti'ı tek geçerim brembo-recaro vb.
STI yazılımla 300whp olabiliyor , 2.5 motorlarda kronik bir sorun var sanırım eger yakın fiyatlı iseler 3.35i alırdım yazılım la sorusuz binerdim..
smg3 kullanılıyor m6 ve e60da sorunsuzda değil biraz araştırma yaparsan forumda smg3 sorunu ile ilgili bi ton post bulursun, bende zamanında smg3 problemleri için konu açmıştım hatta armağana e60 m5in ve smg3ün çıkarttığı saçma sapan sorunları uzun uzun yazmıştımki o da heralde e60dan bu yüzden vazgecti... ki bahsettimiz araç M, karşılaştırmada bahsi gecen arac normal 3 serisi...mesela kimse difransiyel olayına değinmemiş? ben arkadan itiş bi araca bineceksem eger kilitsiz dayanıksız bir difransiyeli tercih etmem. o yüzden sti ile ''m'' bir makina karşılaştırılmalı.
bu ikisi arasında tabiki 335 hem hafta sonu gezmelik hemde akşam gazlamalık bi araç hemde bu son kasa subarunun tipi bi garip bu ikisi arasındakesinlikle 335
ha haklısın ama son söylediğinde Subaru bi marka değil sadece bi model üreticisi ufak fason bi dükkan :D ürettiği mazeme süper sürüş keyfi veriyor ( şuan 3. subarudayız saten ) Ama Bmw bir şirket sadece otomobil değil..
brembo-recaro demiş. getrag diyorum ters1 inek derisi diyorum KALİTE arkdaşım KALİTE :heyoo:
Hala sürat vb. şekilde yaklaşıyorsunuz araçlara Genel bi gözle bakın ki ;
Burda değerlendirilen araç tturbo bi Bmw ha Turbolu araçlarda Bmw ne kadar iyidir orasını tartışmam ama 100kmde 9.6litre yakıt tüketimi ve 306at güzel değerler ki orasını burası mıncıkladığında güzel şeyler illaki çıkar:rolleyes:
Ayrıca farklı bi bakış yapalım Bmw firmasına ;
1973 Model firmanın ilk enjeksiyonlu otomobilllerinden
2.0Litre hacmindeki Turbo motor 180Hp ve 240Nm Tork üretmekteydi..
http://img69.imageshack.us/img69/5336/02ti.jpg
istersen 60 yaşında akülü arabaya da binebilirsin kendi tercihin..50 yaşında bmw ye binilir diyen yok ama her arabanın da genel olarak bir ağırlığı var,sen toplantıya gittin diye değişmez maalesef..
bizim peder de geçen benim cooper s nasıl diye binmeye kalkıştı,sonuç bir adam bir arabaya bu kadar mı yakışmaz diye bir tablo çıktı..He binemez mi biner paşa gönlü bilir ama göz var nizam var..
Bence imkan varsa STİ zevki alınmalıdır,bmw vs. kaçmıyor nasıl olsa..
subarunun vasat kaldığı tek konu şekil konusudur... yani mekanın önüne çekip 9 kızı arabaya atma konusu(konfor ve kalite konusundada tabi, onun dışında her konuda subaru daha iyi,(sürüş dinamikleri) ha tam tersi diyorsan deme ispat et
şunuda ekliyim dünya üzerinde fabrika çıkışlı en güçlü subaruyu geçebilecek bir fabrika çıkışlı bmw yok... bu geçilemez olan subaru ise impreza type25
http://www.youtube.com/watch?v=8kUsMlFkLWQ
Anlatamıyorum sanırım,herşey kişinin kendi zevkinde biter.biri pembe arabaya biner biri yürümeyi tercih eder..
sonuçta bmw veya sti ı arkadaş kendi zevkine göre alıcak..sen yakışmış diceksin başkası tam tersinini.. Her arabanın kişiye,yaşa göre bir ağırlığı vardır.. sabaha kadar yazsak bu görüşü kimse değiştiremez..
bencede anlatamiyosun,bende sana diyorum ki 55yasinda bi adam kupiresin icinede yakisir,18yasinda veled s320nin icinede yakisir,bu kisiyle alakali bisey,arabayla degil.
+ olarak pembe araaba mor arabalacivert,beyaz degil..bmw herzmn bmw'dir herzmnda bole olmustur..birak sen simdi anlatmayi anlatmamamyi..
ha bu arada yanlış anlaşılmasın bazı arkadaşlar marka fanatikliğinin bilmemnesini çıkarmış resmen... bu seçim amaca göre yapılmalı, kullandığın araçtan tam anlamıyla zevk almak istiyorsan subaru ha ben rahatıma düşkünüm şeklimide yaparım diyorsan tabiki bmw. ha ben olsam bmw alırdım çünkü imprezadaki beklentilerimi 20 30 milyara alıp üstünede 10 20 milyar masraf yapacağım bir gc8 de karşılar. yani bmw yi alırım, illa bide adrenalin aracı istiyorsan yanınada cila olsun diye impreza alırdım
türkiyede olması şartmı?? eskişehir sanayide 93 model 520i nin benim arabamı sırf biri bmw biri subaru olduğu için açık ara geçeceğini idda eden kör çahil bikaç usta vardı, subaru bmw nin yanında vasat kalıyor diyen arkadaşların gözümde bu cahillerden bi farkı yok... ha bu arada aracım stok, son kasa 320d'lerle t.... geçiyorum resmen.
konforda nasil bmw vasat anlamadim ben , sti sert bir arabadir koltuklari vs seni rahatlatmak icin degildir ... bunun ispati 200 km sti kullandiginda anlasilcak birsey .
ayrica mekana gittim kiz topladim mantigi ile araba kiyaslanamaz kesinlikle , kim boyle dusunuyorsa yanlis dusunuyor bence .
type25 trde olmadigi icin onu bu konuya katmanin manasida yok , 335 ve sti karsilastiriliyor . ayrica gecemeyecekten kasit nedir ? pist suresi mi , 0-100 suresi mi , yoksa 0-400 suresi mi ? bmw'nun urun gami cok genis ..
vasat değil demek istedim yanlış anlaşılmış... tam tersi yani(konfor)
tamam type25i geçtim trde bi subaruyu geçecek stok bi bmw gösterin bana her konuda...hadi hepsini geçtim bazı arkadaşlar iki aracın sürüş dnamikleri arasındaki farkı öyle abartmışki vasat demekle sanarsın biri ferrari biri şahin tamam bmw subarunun yanında tabi vasat değil ama subarudan iyi değil bu bi gerçek.
Aklıma bu geldi yeter heralde bak bir istersen
http://www.techturkey.com/forum/guncel_haberler/40131-bmw_m3_gts.html
ha şunuda ekliyim olay konfora kayarsa evet subaru şahin bmw ise ferrari olur ama buda sadece sti için geçerli çünkü en rahatsız arabasıdır subarunun diğer modeller olsun özellikle foresterlar çok rahat arabalardır tabi yinede bi bmw kadar değil
abi ben diyorumki sürüş dinamikleri açısından subaru bmw nin yanında vasat değil, vasat demek arabalardan birini şahin birini ferrari yapıyor ve birisi çıkıp subaruya vasat diyor ve doğru olmadığı halde... bunun yanında ben kalkıp bmw ye vasat demiyorum subaru daha iyi diyorum(sürüş dinamikleri) benmi fanatiğim yoksa subaruyu vasat yapanlarmı elini vicdanına koy... ayrıca bmw nin 10 kat daha konforlu kaliteli ve rahat bi araç olduğunu söylediğim halde
Allah şükür var ingilizcem ilkokul 1 den hala okudugum üni dahil ingilizce görüyorum
videoyu bakmadım dedin lafa göre yazmıstım sadece
ozaman aracın kaç beygir gücünde ve hangi araçlardan daha hızlı olduğunu söylediği kısımlarıda anlamışsındır...
http://www.youtube.com/watch?v=8kUsMlFkLWQ
anlamayan arkadaşlar için yazıyorum
araç 450 hp gücünde
0-100 3.7 saniye
porsche 911gt2 ile bir konuda hemen hemen aynı diyor ama anlamadım :D (ingiliz aksanı)
ferrari f430 kadar hızlı. yaptığı denemede 3.5 saniyede 100e çıkmayı başarıyor
o frenler iyi olduğu içindir herhalde... ha borembo yazmış ha porş ikiside subarunun üretimi değil sonuçta. adamlar hangisi iyiyse onu koymuş
kardeş marka falan demekki japon alman elele hep beraber en hızlı subiye
ha bu arada araç cossworth onuda ekliyim
ne tartışıyonuz ya al bi typer bak keyfine