User Tag List

Sonuçlar: STI mı 335i mi ?

Katılımcı sayısı
234. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 2010 STI

79 33.76%
  • 2008 335İ

155 66.24%
Sayfa 8/14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
258 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Bmw 335i Vs 2010 STI

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı typeRace Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istersen 60 yaşında akülü arabaya da binebilirsin kendi tercihin..50 yaşında bmw ye binilir diyen yok ama her arabanın da genel olarak bir ağırlığı var,sen toplantıya gittin diye değişmez maalesef..

bizim peder de geçen benim cooper s nasıl diye binmeye kalkıştı,sonuç bir adam bir arabaya bu kadar mı yakışmaz diye bir tablo çıktı..He binemez mi biner paşa gönlü bilir ama göz var nizam var..

Bence imkan varsa STİ zevki alınmalıdır,bmw vs. kaçmıyor nasıl olsa..
    yakisip yakismamakta tamamen kisinin tipiyle alakali derim bende o zmn
    - K -

________
    Dr.Ecu

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asfalt ve zift ne alaka onu anlamadım?

Subaru tutunur diyorsan, 335i lastik ebatlarına da bi gözat istersen, o da asfalta tutunur herhalde

Subarusu olup da her haftasonu toprak parkurda zaman kasan da hic görmedim.

Kısaca impreza sti bircogumuz icin cok güzel bir otomobil ama 335i yanında biraz vasat kalıyor

Zaten konuyu acan arkadas da M3 sonrası, imprezada pek tatmin olmayacaktır yol tutus dısında.
    subarunun vasat kaldığı tek konu şekil konusudur... yani mekanın önüne çekip 9 kızı arabaya atma konusu(konfor ve kalite konusundada tabi, onun dışında her konuda subaru daha iyi,(sürüş dinamikleri) ha tam tersi diyorsan deme ispat et
    şunuda ekliyim dünya üzerinde fabrika çıkışlı en güçlü subaruyu geçebilecek bir fabrika çıkışlı bmw yok... bu geçilemez olan subaru ise impreza type25
    http://www.youtube.com/watch?v=8kUsMlFkLWQ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı yigittorun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    subarunun vasat kaldığı tek konu şekil konusudur... yani mekanın önüne çekip 9 kızı arabaya atma konusu, onun dışında her konuda bmw vasat,(sürüş dinamikleri) ha tam tersi diyorsan deme ispat et!(konfor vs... dahil tabi)
    şunuda ekliyim dünya üzerinde fabrika çıkışlı en güçlü subaruyu geçebilecek bir fabrika çıkışlı bmw yok... bu geçilemez olan subaru ise impreza type25
    turkiyede var mi bu taypyirmibes?kaldiki subaru takilsin kafasina gore,bak bmw'de hem kari kaldiriosun,hem seklin var,hem bastinmi gidiyo.. hahahaha fanatikosportosatoscitos..
    - K -

________
    Dr.Ecu

typeRace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakisip yakismamakta tamamen kisinin tipiyle alakali derim bende o zmn
    Anlatamıyorum sanırım,herşey kişinin kendi zevkinde biter.biri pembe arabaya biner biri yürümeyi tercih eder..

sonuçta bmw veya sti ı arkadaş kendi zevkine göre alıcak..sen yakışmış diceksin başkası tam tersinini.. Her arabanın kişiye,yaşa göre bir ağırlığı vardır.. sabaha kadar yazsak bu görüşü kimse değiştiremez..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı typeRace Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlatamıyorum sanırım,herşey kişinin kendi zevkinde biter.biri pembe arabaya biner biri yürümeyi tercih eder..

sonuçta bmw veya sti ı arkadaş kendi zevkine göre alıcak..sen yakışmış diceksin başkası tam tersinini.. Her arabanın kişiye,yaşa göre bir ağırlığı vardır.. sabaha kadar yazsak bu görüşü kimse değiştiremez..
    bencede anlatamiyosun,bende sana diyorum ki 55yasinda bi adam kupiresin icinede yakisir,18yasinda veled s320nin icinede yakisir,bu kisiyle alakali bisey,arabayla degil.

+ olarak pembe araaba mor arabalacivert,beyaz degil..bmw herzmn bmw'dir herzmnda bole olmustur..birak sen simdi anlatmayi anlatmamamyi..
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha bu arada yanlış anlaşılmasın bazı arkadaşlar marka fanatikliğinin bilmemnesini çıkarmış resmen... bu seçim amaca göre yapılmalı, kullandığın araçtan tam anlamıyla zevk almak istiyorsan subaru ha ben rahatıma düşkünüm şeklimide yaparım diyorsan tabiki bmw. ha ben olsam bmw alırdım çünkü imprezadaki beklentilerimi 20 30 milyara alıp üstünede 10 20 milyar masraf yapacağım bir gc8 de karşılar. yani bmw yi alırım, illa bide adrenalin aracı istiyorsan yanınada cila olsun diye impreza alırdım

typeRace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede anlatamiyosun,bende sana diyorum ki 55yasinda bi adam kupiresin icinede yakisir,18yasinda veled s320nin icinede yakisir,bu kisiyle alakali bisey,arabayla degil.

+ olarak pembe araaba mor arabalacivert,beyaz degil..bmw herzmn bmw'dir herzmnda bole olmustur..birak sen simdi anlatmayi anlatmamamyi..
    üst paragrafta benim anlatmak istediğim cümlenin aynısını yazmışşsın zaten.Ben cooper a yakıştırmam sen yakıştırsın biter mi bu tartışma..

En çok keyif aldığım arabam bwm ydi zaten..anlatmaya çalışılcak bir durumda yok..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turkiyede var mi bu taypyirmibes?kaldiki subaru takilsin kafasina gore,bak bmw'de hem kari kaldiriosun,hem seklin var,hem bastinmi gidiyo.. hahahaha fanatikosportosatoscitos..
    türkiyede olması şartmı?? eskişehir sanayide 93 model 520i nin benim arabamı sırf biri bmw biri subaru olduğu için açık ara geçeceğini idda eden kör çahil bikaç usta vardı, subaru bmw nin yanında vasat kalıyor diyen arkadaşların gözümde bu cahillerden bi farkı yok... ha bu arada aracım stok, son kasa 320d'lerle t.... geçiyorum resmen.

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    subarunun vasat kaldığı tek konu şekil konusudur... yani mekanın önüne çekip 9 kızı arabaya atma konusu, onun dışında her konuda bmw vasat,(sürüş dinamikleri) ha tam tersi diyorsan deme ispat et!(konfor vs... dahil tabi)
    konforda nasil bmw vasat anlamadim ben , sti sert bir arabadir koltuklari vs seni rahatlatmak icin degildir ... bunun ispati 200 km sti kullandiginda anlasilcak birsey .

ayrica mekana gittim kiz topladim mantigi ile araba kiyaslanamaz kesinlikle , kim boyle dusunuyorsa yanlis dusunuyor bence .

type25 trde olmadigi icin onu bu konuya katmanin manasida yok , 335 ve sti karsilastiriliyor . ayrica gecemeyecekten kasit nedir ? pist suresi mi , 0-100 suresi mi , yoksa 0-400 suresi mi ? bmw'nun urun gami cok genis ..
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konforda nasil bmw vasat anlamadim ben , sti sert bir arabadir koltuklari vs seni rahatlatmak icin degildir ... bunun ispati 200 km sti kullandiginda anlasilcak birsey .

ayrica mekana gittim kiz topladim mantigi ile araba kiyaslanamaz kesinlikle , kim boyle dusunuyorsa yanlis dusunuyor bence .

type25 trde olmadigi icin onu bu konuya katmanin manasida yok , 335 ve sti karsilastiriliyor . ayrica gecemeyecekten kasit nedir ? pist suresi mi , 0-100 suresi mi , yoksa 0-400 suresi mi ? bmw'nun urun gami cok genis ..
    vasat değil demek istedim yanlış anlaşılmış... tam tersi yani(konfor)
    tamam type25i geçtim trde bi subaruyu geçecek stok bi bmw gösterin bana her konuda...hadi hepsini geçtim bazı arkadaşlar iki aracın sürüş dnamikleri arasındaki farkı öyle abartmışki vasat demekle sanarsın biri ferrari biri şahin tamam bmw subarunun yanında tabi vasat değil ama subarudan iyi değil bu bi gerçek.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aklıma bu geldi yeter heralde bak bir istersen

http://www.techturkey.com/forum/guncel_haberler/40131-bmw_m3_gts.html
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha şunuda ekliyim olay konfora kayarsa evet subaru şahin bmw ise ferrari olur ama buda sadece sti için geçerli çünkü en rahatsız arabasıdır subarunun diğer modeller olsun özellikle foresterlar çok rahat arabalardır tabi yinede bi bmw kadar değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vasat değil demek istedim yanlış anlaşılmış... tam tersi yani(konfor)
    tamam type25i geçtim trde bi subaruyu geçecek stok bi bmw gösterin bana her konuda...hadi hepsini geçtim bazı arkadaşlar iki aracın sürüş dnamikleri arasındaki farkı öyle abartmışki vasat demekle sanarsın biri ferrari biri şahin tamam bmw subarunun yanında tabi vasat değil ama subarudan iyi değil bu bi gerçek.
    bana senin gozunde gecmenin tanimini soyler misin ? fanatiklik yapiyorsun , birazda yazdiklarina dikkat ederek yaz , kimseyi inandigi seyler icin " cahil " goremezsin , heleki senden buyuk kisilerse ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aklıma bu geldi yeter heralde bak bir istersen

http://www.techturkey.com/forum/guncel_haberler/40131-bmw_m3_gts.html
    ingilizcen yok galiba benim verdiğim linkte söylenenleri anlamamışsın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana senin gozunde gecmenin tanimini soyler misin ? fanatiklik yapiyorsun , birazda yazdiklarina dikkat ederek yaz , kimseyi inandigi seyler icin " cahil " goremezsin , heleki senden buyuk kisilerse ..
    geçmek= daha iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi inanma konusuna gelince ortaya şöyle bi durum çıkıyor, mesela iyiye kırmızı diyelim daha iyiye mavi diyelim birisine kırmızı rengi gösteriyorsun oda diyorki hayır bu kırmızı değil mavi... kırmızı kırmızıdır mavi mavidir bunun inançla falan alakası yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmek= daha iyi
    ozaman senin bu mantiginla baktigimizda butun bmw modelleri subarunun modellerinden kotu , bumudur ? trde bi tane subaruyu "gecicek" bmw modeli bulamadiysan , bunu anlamak gerekiyor sanirim yazdiklarindan .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozaman senin bu mantiginla baktigimizda butun bmw modelleri subarunun modellerinden kotu , bumudur ? trde bi tane subaruyu "gecicek" bmw modeli bulamadiysan , bunu anlamak gerekiyor sanirim yazdiklarindan .
    abi ben diyorumki sürüş dinamikleri açısından subaru bmw nin yanında vasat değil, vasat demek arabalardan birini şahin birini ferrari yapıyor ve birisi çıkıp subaruya vasat diyor ve doğru olmadığı halde... bunun yanında ben kalkıp bmw ye vasat demiyorum subaru daha iyi diyorum(sürüş dinamikleri) benmi fanatiğim yoksa subaruyu vasat yapanlarmı elini vicdanına koy... ayrıca bmw nin 10 kat daha konforlu kaliteli ve rahat bi araç olduğunu söylediğim halde

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Allah şükür var ingilizcem ilkokul 1 den hala okudugum üni dahil ingilizce görüyorum

videoyu bakmadım dedin lafa göre yazmıstım sadece
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)