subarunun vasat kaldığı tek konu şekil konusudur... yani mekanın önüne çekip 9 kızı arabaya atma konusu(konfor ve kalite konusundada tabi, onun dışında her konuda subaru daha iyi,(sürüş dinamikleri) ha tam tersi diyorsan deme ispat et
şunuda ekliyim dünya üzerinde fabrika çıkışlı en güçlü subaruyu geçebilecek bir fabrika çıkışlı bmw yok... bu geçilemez olan subaru ise impreza type25
http://www.youtube.com/watch?v=8kUsMlFkLWQ
Anlatamıyorum sanırım,herşey kişinin kendi zevkinde biter.biri pembe arabaya biner biri yürümeyi tercih eder..
sonuçta bmw veya sti ı arkadaş kendi zevkine göre alıcak..sen yakışmış diceksin başkası tam tersinini.. Her arabanın kişiye,yaşa göre bir ağırlığı vardır.. sabaha kadar yazsak bu görüşü kimse değiştiremez..
bencede anlatamiyosun,bende sana diyorum ki 55yasinda bi adam kupiresin icinede yakisir,18yasinda veled s320nin icinede yakisir,bu kisiyle alakali bisey,arabayla degil.
+ olarak pembe araaba mor arabalacivert,beyaz degil..bmw herzmn bmw'dir herzmnda bole olmustur..birak sen simdi anlatmayi anlatmamamyi..
- K -
________
Dr.Ecu
ha bu arada yanlış anlaşılmasın bazı arkadaşlar marka fanatikliğinin bilmemnesini çıkarmış resmen... bu seçim amaca göre yapılmalı, kullandığın araçtan tam anlamıyla zevk almak istiyorsan subaru ha ben rahatıma düşkünüm şeklimide yaparım diyorsan tabiki bmw. ha ben olsam bmw alırdım çünkü imprezadaki beklentilerimi 20 30 milyara alıp üstünede 10 20 milyar masraf yapacağım bir gc8 de karşılar. yani bmw yi alırım, illa bide adrenalin aracı istiyorsan yanınada cila olsun diye impreza alırdım
türkiyede olması şartmı?? eskişehir sanayide 93 model 520i nin benim arabamı sırf biri bmw biri subaru olduğu için açık ara geçeceğini idda eden kör çahil bikaç usta vardı, subaru bmw nin yanında vasat kalıyor diyen arkadaşların gözümde bu cahillerden bi farkı yok... ha bu arada aracım stok, son kasa 320d'lerle t.... geçiyorum resmen.
konforda nasil bmw vasat anlamadim ben , sti sert bir arabadir koltuklari vs seni rahatlatmak icin degildir ... bunun ispati 200 km sti kullandiginda anlasilcak birsey .
ayrica mekana gittim kiz topladim mantigi ile araba kiyaslanamaz kesinlikle , kim boyle dusunuyorsa yanlis dusunuyor bence .
type25 trde olmadigi icin onu bu konuya katmanin manasida yok , 335 ve sti karsilastiriliyor . ayrica gecemeyecekten kasit nedir ? pist suresi mi , 0-100 suresi mi , yoksa 0-400 suresi mi ? bmw'nun urun gami cok genis ..
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
vasat değil demek istedim yanlış anlaşılmış... tam tersi yani(konfor)
tamam type25i geçtim trde bi subaruyu geçecek stok bi bmw gösterin bana her konuda...hadi hepsini geçtim bazı arkadaşlar iki aracın sürüş dnamikleri arasındaki farkı öyle abartmışki vasat demekle sanarsın biri ferrari biri şahin tamam bmw subarunun yanında tabi vasat değil ama subarudan iyi değil bu bi gerçek.
Aklıma bu geldi yeter heralde bak bir istersen
http://www.techturkey.com/forum/guncel_haberler/40131-bmw_m3_gts.html
1881 - 193∞
ha şunuda ekliyim olay konfora kayarsa evet subaru şahin bmw ise ferrari olur ama buda sadece sti için geçerli çünkü en rahatsız arabasıdır subarunun diğer modeller olsun özellikle foresterlar çok rahat arabalardır tabi yinede bi bmw kadar değil
abi ben diyorumki sürüş dinamikleri açısından subaru bmw nin yanında vasat değil, vasat demek arabalardan birini şahin birini ferrari yapıyor ve birisi çıkıp subaruya vasat diyor ve doğru olmadığı halde... bunun yanında ben kalkıp bmw ye vasat demiyorum subaru daha iyi diyorum(sürüş dinamikleri) benmi fanatiğim yoksa subaruyu vasat yapanlarmı elini vicdanına koy... ayrıca bmw nin 10 kat daha konforlu kaliteli ve rahat bi araç olduğunu söylediğim halde
Allah şükür var ingilizcem ilkokul 1 den hala okudugum üni dahil ingilizce görüyorum
videoyu bakmadım dedin lafa göre yazmıstım sadece
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)