User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: Honda VFR 800 vs BMW F 800S

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suzuki gsx650f de dusunebılırsın. 1 sene bındım. ınanılmaz rahat ve cok serı bır motor.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honda transalpler nasıl peki onlar rahat deil mi uzun yolda?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onlarda gayet başarılı.. Uzun yolda titreşim falan istemiyorsanız sıralı yada en kötü ihtimalle V motor falan tercih edin. Ve pek tabii birden fazla silindiri olsun
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/3000_km_de...XQQdisplayitem

arkadaslar yorumlarınız fikirlerimi değistirmeye fazlasıyla yettii sanırım alacağımız motor endoru olucak...

bu arada gezinirken bu ilanı buldum bu motor nasıldır uzun yol yapabişlirmiyiz rahat edebilirmiyiz acaba temizliğine gore fiyatıda uygun gozukuyor...

mustafa-u - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    soft enduro tarzı motorlara bak AHMET...
    v-storm , transalp veya tdm ..
    bu makinelerle rahatlıkla uzun yol yapabilirsin..bazı arkadaşların dediği gibi rüzgar alımı ve vibrasyon önemli yol yaparken..ve bu motorların 2.ci elleride uygun...aslında biraz daha para ekleyebilsen yeni transalp vl 700 tavsiye ederim..
    ben yamaha mt-03 660 kullanıyorum tarz ve zevk meselesi..aşırı vibrasyon ve rüzgar durumuna rağmen o sesi yetiyor bana..

Killah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben GS serisi tavsiye ederim gerçi fiyatları nedir bütçenize uyar mı pek bir bilgim yok ama GS ile 1.000.000 km yapılmıştı test olarak sadece lastik değiştirerek.
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mustafa-u Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    soft enduro tarzı motorlara bak AHMET...
    v-storm , transalp veya tdm ..
    bu makinelerle rahatlıkla uzun yol yapabilirsin..bazı arkadaşların dediği gibi rüzgar alımı ve vibrasyon önemli yol yaparken..ve bu motorların 2.ci elleride uygun...aslında biraz daha para ekleyebilsen yeni transalp vl 700 tavsiye ederim..
    ben yamaha mt-03 660 kullanıyorum tarz ve zevk meselesi..aşırı vibrasyon ve rüzgar durumuna rağmen o sesi yetiyor bana..
    o motor hala duruyor mu abi sende bu arada tavsiye icin sağol. transalp biraz fazla gelir heralde yine GS serisine bakıcam sanırım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence sen gezi planını biraz daha düşün. Anladığım kadarı ile motosiklet konusunda pek tecrübeli değilsin. Yeni başladığın bir konuda motor seçiminden önce kişisel melekelerini geliştirip ondan sonra uzun yola çıksan senin ve sevenlerin için çok daha iyi olur.

Bana sorarsan, öncelikle commutter tarzı birşey al. CBF250 falan olabilir. Onunla 15-20 bin km falan yaptıktan sonra bakarsın gezi motorlarına.

Seni rencide etmek için falan yazmıyorum bunları sakın yanlış anlama ama yazdıklarından anladığım bu konuda henüz tecrübeli olmadığın. Sen "bence" ufak bir motor al (CBF250 gayet iyi bir başlangıç motoru bu anlamda) onunla tecrübe kazan, eğitimleri falan hallet ondan sonra büyük motor alıp kendini yollara vurmak kolay iş.
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    africa twin ve bandit efsanedir uzun yol için

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VFR 800 çok ağır bir motor değil... Varedero 1000'ler ondan çok daha ağır... Bence hangi motorda senin rahat ettiğin önemli örnek verilen motorlardan ziyade... Hepsine binip bir denemelisin bence...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence sen gezi planını biraz daha düşün. Anladığım kadarı ile motosiklet konusunda pek tecrübeli değilsin. Yeni başladığın bir konuda motor seçiminden önce kişisel melekelerini geliştirip ondan sonra uzun yola çıksan senin ve sevenlerin için çok daha iyi olur.

Bana sorarsan, öncelikle commutter tarzı birşey al. CBF250 falan olabilir. Onunla 15-20 bin km falan yaptıktan sonra bakarsın gezi motorlarına.

Seni rencide etmek için falan yazmıyorum bunları sakın yanlış anlama ama yazdıklarından anladığım bu konuda henüz tecrübeli olmadığın. Sen "bence" ufak bir motor al (CBF250 gayet iyi bir başlangıç motoru bu anlamda) onunla tecrübe kazan, eğitimleri falan hallet ondan sonra büyük motor alıp kendini yollara vurmak kolay iş.
    teşekkür ederim abi dediğin gibi cok super tecrubeli değilim uzun bi sure 250cc capur kullandım vitesli motor deneyimim bu ama ozellikle trafikte falan iyi oldugumu dusunuyorum ztn 7-24 scooter ustundeyim motosikletlere bi asinalığım var ama henuz 250 cc ustu bisey surmedim...

bu arada ztn bende ilk planda gezi motoru olarak hysung yada cbf 250 cc naked dusunuyordum sonra bi kere alayım alısırım nasıl olsa deyip kararımı 600 cc ve uzeri olarak verdim iyimi yaptım kotumu yaptım bilmiyorum...

mustafa-u - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AHMET...
    sen pasaportunu hazırla en iyisi ..ben seni haziran sonu norveç fyordlarına götüreyim ..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)