Her türlü Cupra . Kaan Ulukan kardeşlerin ikizlerin :D her arabalarına ter temiz baktıları gibi bunada süper bakıyorlar zaten :D
Printable View
Her türlü Cupra . Kaan Ulukan kardeşlerin ikizlerin :D her arabalarına ter temiz baktıları gibi bunada süper bakıyorlar zaten :D
Fn2 nin içide dışada bana daha güzel geliyor.Performansı cupra'nın tartışmasız çok daha iyi.. şuan için yüklemeyede daha müsait.Ama benim terciğim fn2 olurdu.
Senin öncelikli hedefin performans sanırım? o yüzden cupra daha iyi bir seçim sana göre.
Cupra nere fn2 nere dicem ama cok agir kacacak sanirim:)
Her acidan kesinlikle cupra...
Her yönden yeni makyajlanmış kasa Cupra'yı tercih etmeni öneririm.
her yerde 4 kapalı renk renk cupra tamponlu leon gördüğüm için fn2 diyorum
Performans olarak tabiki Cupra ama alıcak olsam beyaz Fn2 tercih ederdim çok daha çekici hatlara sahip sanki Leonlar her yerde varmış gibi geliyor bana.
Fn2 ile Cupra'yı aynı kategoriye koymak Cupra'ya haksızlık bence.Hele ki Performans açısından bakacak isen iki araca Cupra zaten her yönden avantajda...Bence Cupra.:icon_tup:
cupra tabekide
bence Golf R
gerçi yaklaşık 20 bin tl fark varmış aralarında. Oyum Cupra'dan yana o zaman.
Tabiki Cupra hatta CupraR:)
amaç ne ? 4 kapılı olsun, dizaynı çok yenilikçi olmasın, etrafta çok olsada farketmez ama basınca deli gibi gitsin diyorsan cupra.
tasarımı farklı olsun, 2 kapı olsun, etrafta az olsun, performansı yeterli düzeyde olsun diyorsan fn2.
geceleri rollerin adamı olucam motoru yükliycem diyorsanda tabiki cupra :)
her acıdan cupra bence
leon her türlü gider.yakışır.
bencede cupra.ayrıca aracın içini neden beğenmiyorlar bence gayet hoş cupranın içi
CUPRA tabiki.:icon_tup:
Bana göre karşılaştırılamayacak iki araç:). CUPRA:icon_tup:
bi alışamadım şu arabanın ismine..
balık ismi gibi
aracın göğüs konumu çok hoş,insana sağlam hissini gerçekten geriyor.