İçinize sinmeyen ne oldu? Merakımdan soruyorum :)
Printable View
bu kararda mantık aramıcaksın senı ceken hergun bu aracı kullansam yınede sıkılmam dıyecegın aracı alıcaksın...
ben kırmızı fn2 alırdım sahsen
İç Tasarımda FN2 çok şık,Dış tasarımda Cupra daha güzel..Performans olarakta haliyle Cupra daha iyi..İkiside çok değer kaybetmeyecek araçlar.Benim tercihim Cupra olurdu ve ya Clio3RS;hayırlısı olsun:)
typeR daha çok içeme sindi daha agraresif daha çok vitesler oynayıp daha çok devir çevirmek hoşuma gitti. he bu arada eski arabamda leon FR dı turbo sorunlarından sıkılmış olmam zaten bende cuprayı direk ekisiye soktu :icon_tup: :icon_tup: sonrasıda zevk meselesi :icon_tup:
merakınız geçtimi :icon_tup:
Cupra'nın motoru çok iyi gerçekten 2.0lt TFSI. :icon_tup: Ama K20A'ya sahip Type-R'ın kendine ait bir tarzı bir zevki var.Zor seçim aslında tamamiyle safkan güç ve sportiflik istiyorsan FN2 derim ama roll,drag olsun sadece uzasın günlük ihtiyaçlarımı karşılasın diyorsun Cupra. :)
iç dızayn olarak fn2 dıs dızayn olarak kırmızı fn2 ama bunlar onemlı deıl performans ıstıosan cupra
otmosferik olarak yüklücekseniz fn2 tadından yenmezgörünüz olarak fn2 motora bişey yapmıcam derseniz cupra
bence leon cupra.
bence 320D m paket beyaz :)
tartışılmaz cupra
önce japonu kullanıcaksınki almanın nimetlerini daha iyi anlayasın :) japon al ilerde yine alman alırsın zaten :)
Bencede cupra :)
cupra çok avantajlı en önemlisi 4 kapı ailecek gez dolaş 2.0 t oldugundan ufak işlemlerle ciddi güçler alına biliyo dış görüntüsü daha güzel içi pek hoş değil fn2 ye bakaıcak olursak atmosferik olduğundan daha keyifli daha agresif ve sitres atmaya birebir ;) iç aksamı cupradan çok daha güzel.benim tercihim cupra olurdu kesinlikle:)
+1 kaan eğer diyorsanki iç dizayn beni ilgilendirmiyor sadece gazlıcam cupra al direk ama hergün o aracın içine biniceksin biliyorsun senide tanıyorum ileri zamanda bayabilirsn :D dedğim gibi bu koşulları göz önünde bulundr motor benim içn herşey diyorsan hemen cupra alalım sana :D ama her baktıgında yanan bir araç istiyorsan kırmızı fn2 alalım :D
bncede cupra:)
.........fn2
bence sen anket aç :) biz oyları atalım :)