bu kararda mantık aramıcaksın senı ceken hergun bu aracı kullansam yınede sıkılmam dıyecegın aracı alıcaksın...
ben kırmızı fn2 alırdım sahsen
İç Tasarımda FN2 çok şık,Dış tasarımda Cupra daha güzel..Performans olarakta haliyle Cupra daha iyi..İkiside çok değer kaybetmeyecek araçlar.Benim tercihim Cupra olurdu ve ya Clio3RS;hayırlısı olsun![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Cupra'nın motoru çok iyi gerçekten 2.0lt TFSI.Ama K20A'ya sahip Type-R'ın kendine ait bir tarzı bir zevki var.Zor seçim aslında tamamiyle safkan güç ve sportiflik istiyorsan FN2 derim ama roll,drag olsun sadece uzasın günlük ihtiyaçlarımı karşılasın diyorsun Cupra.
![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
otmosferik olarak yüklücekseniz fn2 tadından yenmezgörünüz olarak fn2 motora bişey yapmıcam derseniz cupra
bence 320D m paket beyaz![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
önce japonu kullanıcaksınki almanın nimetlerini daha iyi anlayasınjapon al ilerde yine alman alırsın zaten
![]()
Dr.ECU
cupra çok avantajlı en önemlisi 4 kapı ailecek gez dolaş 2.0 t oldugundan ufak işlemlerle ciddi güçler alına biliyo dış görüntüsü daha güzel içi pek hoş değil fn2 ye bakaıcak olursak atmosferik olduğundan daha keyifli daha agresif ve sitres atmaya birebiriç aksamı cupradan çok daha güzel.benim tercihim cupra olurdu kesinlikle
![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
+1 kaan eğer diyorsanki iç dizayn beni ilgilendirmiyor sadece gazlıcam cupra al direk ama hergün o aracın içine biniceksin biliyorsun senide tanıyorum ileri zamanda bayabilirsndedğim gibi bu koşulları göz önünde bulundr motor benim içn herşey diyorsan hemen cupra alalım sana
ama her baktıgında yanan bir araç istiyorsan kırmızı fn2 alalım
![]()
.........fn2
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)