User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
60 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Küçük sınıf alınabilicek yeni araba

dragonflydesing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    m3 derken

Arkadaşım curuzz al bence madem sevgi saygı var içine sinen bişey olsun bencede hoş bi araç kırmzı olur beyaz olur kırmızı olur al olur Türk bayrağındaki renklerden olan Kırmızı olur yani alıyosan kırmızı al. al derken satın almak anlamında Kırmızı olan al değil
    ince espirileriniz için teşekkürler renk konusunda ağır renkleri (gri,siyah,beyaz) gibi renkleri daha çok tercih ederim,benimde görüşüm cruze yönünde,diğer iki ihtimalde ya fiesta yada city olabilir.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben C3 dedim ama ufak araçlar arasında onu seçtim. Sedan dersen Cruise çok ama çok güzel bir tasarıma sahip. İçide fena değil. Ama ekonomik değilmiş. LPG şart yani.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni C3'ü tavsiye ederim.Eski kasasınıda tavsiye ederim güzel araçlardır kendileri.Huzur spec.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragonflydesing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet,bir arkadaşımda var yeni polo'dan,her tarafından ses gelmiyordu fakat koltukları çok rahatsızdı,motor eskisi gibiydi torku düşük düz yolda ise belli bi devirin üstünde performans gösteriyor 5. viteste belli bi noktadan sonra gidemiyor araç fakat tasarımı biraz cazibeli duruyor.
    valla bana öyle denk gelmiştir belkide yanımdaki satış danışmanına sorduğumda yok emniyet kemeri falan filan dedi tuttum kemeri yine devam etti sesler sonra izalasyonu falan dedi.Polo yu elemen bence doğru karar zaten 2 airbag 1 direksiyon var klima falan

Fiestaya gelince kendimden örnek veriyim 1.90 boyum var 100kg ağırlığım var arka koltuğuna oturduğumda kafamla tavan arasına 1 parmak girmez bu 1. örnek

2.örnek benim gibi 2 kişi ön koltuklara oturunca 3 kişi çıkma olasığı çok fazla donanım ve tasarım olarak çok iyi zaten ödül almış bi araba ama tek eksiği çok ufak ve boğucu olması
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mazda2 (onkrktr)

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana göre Ford Fiesta.

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i30 nasıl olur ??
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

dragonflydesing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben C3 dedim ama ufak araçlar arasında onu seçtim. Sedan dersen Cruise çok ama çok güzel bir tasarıma sahip. İçide fena değil. Ama ekonomik değilmiş. LPG şart yani.
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni C3'ü tavsiye ederim.Eski kasasınıda tavsiye ederim güzel araçlardır kendileri.Huzur spec.
    C3'ler güzel arabadır fakat şu andakilerde tek donanım var onu almayı düşünürsem daha yüksek donanımın gelmesini beklerim.Cruze alırsak zaten araca ilk multimedia navigasyon taktırmayı düşünüyorum hemen,çok kullanışlı cruze üzerindekiler.

Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bana öyle denk gelmiştir belkide yanımdaki satış danışmanına sorduğumda yok emniyet kemeri falan filan dedi tuttum kemeri yine devam etti sesler sonra izalasyonu falan dedi.Polo yu elemen bence doğru karar zaten 2 airbag 1 direksiyon var klima falan

Fiestaya gelince kendimden örnek veriyim 1.90 boyum var 100kg ağırlığım var arka koltuğuna oturduğumda kafamla tavan arasına 1 parmak girmez bu 1. örnek

2.örnek benim gibi 2 kişi ön koltuklara oturunca 3 kişi çıkma olasığı çok fazla donanım ve tasarım olarak çok iyi zaten ödül almış bi araba ama tek eksiği çok ufak ve boğucu olması
    Polo'nun zaten değeri yoktuda,tasarım fln işte.Fiesta içinse bizim ailede en uzun benim ,boyum 1.84,fiesta'ya bindiğimde darlık açısından herhangi bi problem yaşamamıştım.Cruze tekrardan yattı kafama gibi ya

Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    i30 nasıl olur ??
    Hyundai'a hayatta para vermem mantığında birisiyimdir,2 sene önce accent era'nın full'ü vardı bizde,aşırı memuniyetsizlikle sattık.Bir akrabamız aldı i30,bana o donanım ve kaliteye o fiyat hiç uygun gelmedi.

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mazda 3 derim ben

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek care sarıgül pardon cruze diyecektim
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Corsa da düşünülebilir.

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ince espirileriniz için teşekkürler renk konusunda ağır renkleri (gri,siyah,beyaz) gibi renkleri daha çok tercih ederim,benimde görüşüm cruze yönünde,diğer iki ihtimalde ya fiesta yada city olabilir.
    Rica ederim tekrar belirteyim eyer çok acemi birileri kullanıcak ise cruze boyut olarak korkutabilir fakat her araca insan alışır büyük bi problem olarak görmemeli.
    Şuan beyaz furyası revaçta Beyaz bi Cruze güzel bi seçim olur tasarım olarak bence çekici fiyat olarakta makul az km yapmış 2. el alınabilinir(Ben satmıcam bende yok yannış anlaşılmasın )
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

enginman01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yarıs derım kardes hem genıs ıcı gorundugu gıbı deıl hemde canavar gıbı gıdıyor ben 190 la gıderken megane 2 dızelle (80 Bg) onun dızelı arkamdan sellektor cekıyordu yol ver dıe bence degerlendır
    Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    207 1.6 HDI

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hyundai'a hayatta para vermem mantığında birisiyimdir,2 sene önce accent era'nın full'ü vardı bizde,aşırı memuniyetsizlikle sattık.Bir akrabamız aldı i30,bana o donanım ve kaliteye o fiyat hiç uygun gelmedi.
    Sen yazmışsın ama ben yinede bi öneride bulunayım..Şirketimizde 50 yaşlarında mimar bi abimizin kullanıcağı dizel otomatik bi araç bakıyorduk iki üç ay önce en sonunda accent erada karar kılındı.1.5 Vgt dizel otomatik olanını aldık..ben 400 km kullandım supersonic bi donanımı yok supersonic bi konforuda yok ama bu paraya bu kadar performanslı ve az yakıt tüketen araçlar zaten sayılı..Otomatik olmasının verdiği avantajla tabir-i caizse çocuk oyuncağı çok rahat bi kullanımı var özellikle otomatik şanzımanı hyundai den beklenmeyecek kadar sarsıntısız hiç hissettirmeden vites değişimi sunuyor.Özellikle bunları söyledim çünkü bayan kullancağını belirtmişsin..İçeriye motor sesi yüksek devirlerde bile almıyor typer ve 3 silindir dizel getzden sonra sanki elektrikli araba kullanıyormuşum hissine kapıldım.100 ytl euro dizel ile 435 km yapmıştım en son ve hala ışık yanmamıştı hatırlatayım 2850 kmde ve rodajda olan bi araçtan bahsediyorum.Şu anda ihtiyacımız kalmadığı için kapalı garaja çektim yatıyor düşünürseniz satabiliriz
    Dr.Ecu

akbaba78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana gore donanim,gorunum ve ozellikle ic mekan genisligi olarak en iyisi Honda Jazz yakit olarak da iyi, performans 1.4 e gore tatminkar bi arac.Sadece biraz pahali benzinli B segmenti icin..
    3 tane arkadasim da var hepsi cok memnun

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    corsa düşünmezmisin
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

SeK23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2006 model Chevrolet Aveo aracım vardı sattım satana kadar canım cıktı ikinci eli yok gibi bir şey bu ayrı bır konu ben yerınızde olsam cruze bakmazdım bıle benım aracımdan ornek verırsem abs arızası verdi servise gittim garanti kapsamında değil dediler neyse yaptırdım parasını verip tekrar arıza verdi yine para istediler bende dokunmadım o şekılde sattım ayrıca parça sıkıntısı çok çektim yok yurtdısından geliyor yok gelmiyor . 2006 yılında sıfır aldıgım aracın 4 balata ve 2 kez disk değişti diğer aveo sahıplerıne sordugumda onlarında aynı hatta az bıle değiştirdiğimi solediler. Benim size tavsiyem honda city bakmanız hem full donanımlı hemde hondadan fazla sıkıntı gelmez dusuncesındeym.Bu arada bu solediklerim belkı cruze için gecerli olmayabilir ama en azından chevrolet hakkında bilgi amaclı olur.

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkankos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2006 model Chevrolet Aveo aracım vardı sattım satana kadar canım cıktı ikinci eli yok gibi bir şey bu ayrı bır konu ben yerınızde olsam cruze bakmazdım bıle benım aracımdan ornek verırsem abs arızası verdi servise gittim garanti kapsamında değil dediler neyse yaptırdım parasını verip tekrar arıza verdi yine para istediler bende dokunmadım o şekılde sattım ayrıca parça sıkıntısı çok çektim yok yurtdısından geliyor yok gelmiyor . 2006 yılında sıfır aldıgım aracın 4 balata ve 2 kez disk değişti diğer aveo sahıplerıne sordugumda onlarında aynı hatta az bıle değiştirdiğimi solediler. Benim size tavsiyem honda city bakmanız hem full donanımlı hemde hondadan fazla sıkıntı gelmez dusuncesındeym.Bu arada bu solediklerim belkı cruze için gecerli olmayabilir ama en azından chevrolet hakkında bilgi amaclı olur.
    Serkan eğer doğru tanıdığım serkan isen,

Sen o kullanımla kaç kez baskı balata değiştin ondan bahset seko

Tanıdın mı beni?

Dipnot: Aveo daewoo platformunda üretilmiş bir araçtı, Cruze artık tamamiyle gm-opel platformunda üretiliyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)