User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
60 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Küçük sınıf alınabilicek yeni araba

SeK23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak şaşırcaksın ama benim baskı balata taş gbiydi hic bir sey olmadı

Tanıdım tabi civic megane coupe daha once yazcaktımda vazgectm

Kahraman castle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle fiesta.sınıfına göre konfor+tasarım+teknoloji+ford sağlamlığı.
    BAŞTAŞ PERFORMANCE

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honda jazz donanım olarak güzel cam tavanlı modelleri çok şık duruyor...

ali_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    micranın da ismi geçmiş.yüzü artık eskidi bu bir gerçek.ama bilgi sahibi olmanız açısından ben yinede nasıl bir araç olduğunu yazayım.
    2004 nisan ayında sıfır aldık.1.2 tekna modeli.o zamanki donanımlara göre en full u.çelik jant yok elektronik klima abs ebd yağmur sensörü 4 airbag yol bilgisayarı otomatik vites.
    1.2 80 bg .995 kg boş ağırlığı.güzel yol tutuyor fakat yüksek süratte arkayı bırakacakmış gibi bir his veriyor.1.2 motor 4000 devire kadar gayet güzel ondan sonrası çok zayıf.kalkışlarda bayağı seri.iç donanım gayet kaliteli.deri direksiyon simidi fln.yakıtı biraz fazla bana göre.seri kullanımda 8.2 lt/100 km.çok kasıntılı kullandığım zaman 6.0 lt/100 km.daha aşağısını görmedim.ki uzunyolda da 6 lt yakıyor.görüş açısı çok güzel bir bayan gayet rahat kullanabilir.boyutlarıda uygun zaten.fakat 4 kişilik yolculuk arkadaki diz mesafesinden dolayı sıkıntılı.

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiesta tasarım olarak çok şık özellikle bazı döşeme konsol ve gövde rengi kombinleriyle çok şirin gözüküyor ama arka koltuklar biraz rahatsız. Fiestanın dizelde liste fiyatı 38.000 gibi bir rakam ve bence çok yüksek .C3 ün 2008 2009 2010(eskikasa) modellerini kullandım ( filo araçları olduğu için genelde baz versiyon araçlardı. )Eski c3 bana kalırsa içlerinde en sade en basit araç ve çokta güven vermiyor bayan için ideal ama azıcık gaza dokunayım dediğinizde kötü sürprizler yapabilir yol tutuş ve güvenlik adına.Tabiki şahsi fikir ve yorumlarım bunlar.
    Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jazz lar hakkında harika şeyler duydum benden söylemesi

aveo ile kuruz, 2 lakasız şavrole- kuruzdan beklentisi GM nin büyük sonuçta para verip hemen alcak diye bişey yok alır bakarsın ben beğeniceksin Kuruzzz all.
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enesy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiestanın dizelde liste fiyatı 38.000 gibi bir rakam ve bence çok yüksek .
    ne 38 i yahu??? kim söyledi o fiyatı sana? daha geçen gittik 36.0 ya 1.6tdci titanium x paket en fullü . 34,5 a da 1.4tdci en fullünü bıraktılar . polo mu bu boş arabaya 40bin istesinler

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne 38 i yahu??? kim söyledi o fiyatı sana? daha geçen gittik 36.0 ya 1.6tdci titanium x paket en fullü . 34,5 a da 1.4tdci en fullünü bıraktılar . polo mu bu boş arabaya 40bin istesinler
    1.4 tdci en full ü 38.105 lira kampanyasız liste fiyatı ford'un resmi web sitesinde kampanyalar+indirim+pazarlık vs dediğiniz fiyatlara alınır. Polo konusundada katılıorum size =)
    Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enesy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.4 tdci en full ü 38.105 lira kampanyasız liste fiyatı ford'un resmi web sitesinde kampanyalar+indirim+pazarlık vs dediğiniz fiyatlara alınır. Polo konusundada katılıorum size =)
    napcan liste fiyatını canım bu devirde kim liste fiyatına satabiliyor kampanyalı fiyat üzerinden galeride 500tl pazarlık bu civarda fiyatlar zaten kampanya 1bin-2bin aşağı çekiyor,donanım-tip-mArka değeri -ekonomiklik kriterlerine göre gayet uygun bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mazda 2 sport 1.5 105 bg. Kesinlikle tavsiye ederim. bende 35 liraya kadar küçük araç bakıyordum ve en fazla donanımı ve en güzel tasarımı mazda 2 de gördüm. 6 airbag-otomatik klima-abs-16 jant vs komple spor paket 4 cam otomatik felan.

http://images.paultan.org/images/Maz..._Bodykit_1.jpg

YunusCan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    toyota corolla 1.6 vvt-i al derim ben memnunum şahsen herkonuda.

CaTLaK_HKO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni konu açmak istemedim bende küçük sınıf araç bakanlardanım ve yazılanlar fikir edinmeme yardımcı oldu.
    bilen süren varsa diye bi öneride ben alıyım:
    ''daihatsu materia'' nasıldır?piyasası olmayan bir araç ama tasarım olarak inanılmaz begendiğim bir araç.başkada hiçbi fikrim yok.olumlu olumsuz bişiler yazarsanız sevinirim

alicancalis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben eşime geçen ötv indiriminde yeni kasa jazz aldım. jazz'ın en üst modeli olan fun ve otomatik vites. kesinlikle her açıdan tavsiye ederim. Bende alırken çok araştırdım. Bu rakama bu donanımda başka bir araba yok. Müthiş sessiz, gidişi tatminkar ve çok ekonomik bir araba. Ayrıca ön cam çok önde olduğu için arabanın içi çok ferah. Birçok arabada olmayan birsürü standart donanım var. Mesela ipod girişi, triptronik direksyondan vites değiştirme vs vs.

Dolayısıyla hiç düşünmeden jazz derim.
    Ali Can Calis

yiit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bugun sifir km kucuk hb alcak olsam yeni Polo alirim

Alıntı yiit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    FRENCH FAIL

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi arada hem C segmenti hemde B segmenti ortaya karışık bir liste olmuş.

C segmentinde seçtiğiniz araçlar (Cruze ve M3) genel yapı olarak güzel araçlar fakat ikinci elleri sıkıntılı. Açıkçası ben hala 4 ileri otomatik şanzımana sahip bir C segmenti aracı kullanmak istemem üstelik yeni kasa diye çıkan bir araç ise bu (m3 den bahsediyom), Cruze de tamamiyle opel'in alt yapısını kullanıyor beklediğimden üstün bir araba olarak nitelendirebilirim.

Civic önermem mesela, bayan kullanacağı için. Boyutları küçük olsa da saçma salak konsol tasarımı yüzünden sanki E segmenti araç kullanıyormuş gibi hissediyorsunuz. Keza Cruze'nin de çok küçük kalacağını sanmıyorum ve bayan kullanacaksa pek önermem.

B segmentini çok araştırmıştım araç almadan önce bir detaya ineyim isterseniz,

Polo donanım bakımından çok kötü, sadece klima-abs-2 hava yastığına sahip. Sadece VW markası diye, azıcık iç mekanı kaliteli plastiğe sahip diye, ve "yılların Polosu yaw daş gibi arabadır" diye o parayı vermek bence akıl karı değil kimse kusurabakmasın. Dizel dsg lisini almaya gidiyorum bana şubattan önce teslim yok derlerse ben bir daha vw alırken düşünürüm açıkçası (araba çıkalı 1 hafta olmuş nerde bu araçlar)??

Fiesta güzel seçenek fakat 1.4 seçeneğinde 4 ileri otomatik şanzıman sunuluyor ve yakıt tüketimi artıyor (gerçekten tüketim yüksek). İç mekan olarak konsol yapısı itibariyle dar, fakat onun haricinde donanım yol tutuş genel kalite sınıfı için ideal seviyede bir araç. İç hacim-fonksiyonellik ve performans bakımından beklentileriniz üst seviyelerde değilse bu aracı önerebilirim.

Jazz ise benim almaya niyetli olduğum bir araçtı şehir içi kullanım için, eski kasasını 6 sene dere tepe dümdüz kullandık ve bize rağmen tık dememiş bir araç olmasından ötürü oluşan sempatiyle yeni kasasını almaya karar verdik. Fakat sıfır araç stoğu olmamasından ve istediğimiz renk gelmediğinden ötürü civic aldık.

İç mekan fonksiyonelliği, donanımı, iç hacmi (buna bagaj hacmi de dahil) şu anda C segmenti araçlarıyla kapışacak seviyede bir araç. Şöyle bir örnek vereyim, bagaj hacmi şu anda Golf VI den daha geniş bir araç, iç hacmi de daha geniş. B segmenti bir araç olmasına rağmen şaşırtıcı bir iç hacmi var.

Jazz'da kullanılan motor aslında eski kasa ile aynı sadece üst kapak emme manifoldu gibi şeyler değişti. Alt bloktaki kronik problemler (piston eteklerinin uzun olmasından ötürü soğuk motorda oluşan piston slap gibi) giderildi, ve alt blok orjinaline sadık kalınarak geliştirildi (hafifletilmiş parçalar vs). Sanırım start-stop sistemine sahip olan yaris haricinde, sınıfının hala en ekonomik motoruna sahip bir araç.

Ben yeni jazzın tek dezavantajının kullanılan yarı otomatik şanzıman olduğunu düşünüyorum. Maliyeti azaltmak için kullanılıyor olması bence büyük bir eksidir, eski kasadaki CVT şanzımanı kullansalar çok daha konforlu bir kullanım sunar hale gelebilirdi. Fakat diğer yarı otomatik şanzımanlarla kıyaslamak gerekirse Mitsubishi'nin AMT siyle birlikte en iyilerden biridir diyebilirim, ki zaten AMT ile aynı mekanik alt yapıyı taşımaktadır.

Yeni jazzda beni cezbeden en önemli şey donanımdı, cam tavan-8 hava yastığı-esp-elektrikli aynalar ve yağmur sensörü gibi bir üst sınıf araçlarda bile bulunmayan donanımlar var. Mesela civicte yağmur sensörü ve elektrikli aynalar yok öyle anlatayım en fullünde bile yok. Düşük donanımda bile 8 hava yastığı ve esp standard olması bence çok iyi.

City'de ise tam otomatik şanzıman var benim bildiğim, vites geçişleri yumuşaktır ama tüketim jazza göre daha yüksektir. Eski kasa city rezaletinden sonra hala ısınamadım ne yalan söyleyeyim.
    Konuyu ben acmıs olsam bu acıklama için tesekkur ederdim
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...

alicancalis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bugun sifir km kucuk hb alcak olsam yeni Polo alirim

FRENCH FAIL
    Bende Polo 9n1 Highline vardı. Arabada esp'den sunroof'a, koltuk ısıtmasından 16 alaşım janta kadar standart donanım vardı. Çok güzel bir arabaydı ve 1.4 100 bg olanlardandı. Ancak şimdi Jazz ile karşılaştırdığımda kesinlikle yine Jazz alırım. Ön takımlarından bu kadar ses gelen başka bir araba görmedim. Jazz'dada 16 jant var ama araba Polo'ya göre kaymak gibi, ve çok daha hacimli.
    Ali Can Calis

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vakit var nede olsa bekliyorsunuz.haziran ayı gibi citröen ds3 geliyor tr ye.bahsettiğiniz niteliklerde bi araç ben olsam bu aracıda seçeneklere eklerdim

msarem
    Misafir
    Alıntı dragonflydesing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cruze sevdası bende bide babamda var ondan ekledim listeye C4 eskidi artık,Micra olabilir ama yeni micraları beklerim eğer micraya karar verirsek,Peugeot sevmiyorum,bir arkadaşımda 308 vardı başına biraz dert açmıştı,a3 olabilir düşünmem lazım.
    nissan düşünüyorsanız eğer birde listeye nissan note eklemenizi tavsiye ederim ..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)