Toyotayi kullanmaya devam ederdim..Su anki toyoyam yaklasik 350k km de ve hala tas gibi..
ben kesinlikle toyotayı seçerdim, aileme ait vardı bahsettiğin aracın 93 model 1.6gl karbüratörlü ve 3ileri otomatik şanzımanlısı, bence türkiyeye giren en kaliteli işçiliğin kullanıldığı toyota, koltuk kumaşı döşemeleri ön paneli olsun, 96-97model türkiyede üretilen toyotalarla kıyaslarsan çok rahat farkedeceksin, olağanüstü bir ergonomiye sahip araç, sorunsuz ayrıca, çok yanlış kullanımlarda bile yolda bırakmıyor. 98yılında ilk kez otomatik şanzıman kullanan babam 160gibi bir süratle aracı d konumundan l konumuna geçirmeye çalışmıştı , daha iyi gidecek düşüncesiyle, ona rağmen biz kırık 3. ve 1.vites dişlisiyle binlerce km yol yaptık ve araba, yarı yolda bırakmadı bizi, ha şimdi bu kadar iddaalı konuşurken diğer taraftada mercedes var, sonuçta marka imajı kullanılan malzeme kalitesi, konfor, donanım, aksesuar gibi konularda corollanın o araçla karşılaştırılması mümkün deil objektif bakmak gerekirse, tercih senin, ama ben iki aracıda tecrübe etmiş biri olarak, koşulsuz toyotayı tercih ederim
toyotanın resımlerıı varmıı satarsan dusunebılırm![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Ben 2sinide satip baska bisey alirdim,2si aracinda tercih yapcak olursamda m-b'yi satardim.
- K -
________
Dr.Ecu
Sahibindende ilanlara bak öyle karar ver
Mersolar uzun zamandır satılamıyorlar
ama toyotalar daha cabuk satılıorlar
hele senin sattıgın kasa en saglam ve sıkıntısızlarından
Mersodan ayrıl derim..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
corolla bye bye
foto çekcez daha, istanbulda işini halledemezsen çorlu bir ustamız var adı serkan lpg takmıyor ama lpg takılmış mercedesleri sorunsuzlaştırıyor![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)