Abi mercedesin küçümsemiyorum ama japonyadan gelen kasa var sonuçta ve mercedes ne kadar yeni yapılırsa yapılsın sonuçta 89 model ve km fazla bi zaman sonra masraf çıkarabilir ve mercedesinde parçası pahalı olabilir.
Abi mercedesin küçümsemiyorum ama japonyadan gelen kasa var sonuçta ve mercedes ne kadar yeni yapılırsa yapılsın sonuçta 89 model ve km fazla bi zaman sonra masraf çıkarabilir ve mercedesinde parçası pahalı olabilir.
sag sol sinyali turuncu renk ampül dahil 30 lira,
bence pek pahalı degil hele o güven ve konfor vazgeçilemez
pişman olacagın bişey yapma faruk![]()
tabiki iyi fiyat veren olursa ver![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
Abi mercedes büyük ihtimalle yolcu sana şöyle bişey söyliyim aldığımdan beri motora yaklaşık 3000 TL ye yakın para harcadım sinyal vs. ucuz olabilir ama çıkma bi kapı sacı bile 500 600 liraşuan için ekonomi benim için ön planda ama ilerde alıp german style yapmak için ahdim var
![]()
corolla iyidir hele bıde gli diyosun lpgde randımanda alırsın
yahu bende yürürken aldım, masraf keyfe kederdi.
jantı lastiği, kaporta boyası, koltugu döşemesi derken, 4500 lirada benden gitti
dükkanda 2005 toyota yaris var, yağ pompası dagılmış yatak sarmış, krank bozulmuş, araç 280 binde pistonu segmanı, rektefiyesi sökmesi takması 3000 e bitermi sence
gaza gelme gazsız kalma![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
mercedes çok daha ii bence..sıralı sisteme geç ama mercedesi satma..
Mercedesi satman dogru bi karar bence ve kaldıki buna senin daha iyi karar vermen lazım
İki aracıda kullanmışsın
toyo toyo toyota bence![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)