tutmussun oraya konu acmıssın fabrıka verisi son surat ile ilgili sana o kadar şey yazmıslar acıklamıslar yınede anlamadysan yapcak bişi yok
birde aracın passatla aynı motormuş ögrendım .
bunu sorma nedenımde bu kadar savunma yapmanın amacını ögrenmekti![]()
heeorda dediki forumdaki abiler arkana rüzgarı alırsan yokuş aşağı olursan fabrika verisi son sürati geçersin
175hp lik RC'ler 224 km de tıkanırken benim 210km yi yardıra yardıra geçmem mantıklı bence de
207 RC alanların gram beyni çalışmıyor boşa para vermişler.
evt aracım passat TDI ile aynı motora sahip. Eski aracım da 207gt idi. Her ikisini de uzun süre kullandığı için yazıyorumSiz boşa kürek çekiyorsunuz
pejonun 1600cc 110 hp 145nm motoru, vw'in 130hp 310nm 6 ileri şanz. motorunun yanına bile yanaşamaz.
0-100 dragda yarım boy önde olur. Rollda nefes aldırmaz.Nedir bu kadar büyüttüğünüz 1,6lt 110hp motor anlamadım![]()
birde yapılan hızı kaç snde gördüğü var
ben albeayı senelerdir 200 dayıyorum sanıyordum bir kaç saat düz basınca
doğukan gpste 170 diyor tam hızda
senelerce endimi tatmin etmişim fındık motor ne gidiyor gibilerine![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
şahinlede 195 leri gördüm lpgde ne diyosun
ama dou önümde peşpeşeyiz beylikdüzü -mahmutbey tem o-3 eğiminde e320 ile ben 160-170 arasını geçmedim lan dio
belki 170 lafı bile geçmemiştir![]()
ha birde 2-3 nesil eski transit minibüslere 3 eski kasa ford mondeo kadranlarını koyuyorlardı dimi
240 kadran
o zamanlar yeni ergendim
oha lan diyordum minibüse bak 240 basıyor maşallah![]()
Burak ÇAPKAN
pump duse farklı bir olay değilmi?2003 passat vardı.0-100 dragını filan bilmemde kısadada geçebilirsin ama bi yerden sonra gelir geçer yani torklu makinadır208 km teknik verisi vardı ,arada 10 km fark var 206 ile.10 km demek passatın uzunda gitmesi demek
emretorlak;
imza yakıyor hahaha aklıma geldikçe gülüyorum.
he birde benim borada 260 kadran var her ne akla hizmetse koymuşlar sanki m3 anasını satayım
onda bile 250de kesici var
bırak beni geçtim 1,6 8v pancar motorlara bile koymuşlar aynı kadranı
adam diyor ben 230 yaptım
baba büyüksün![]()
![]()
anasını satim ben climatronic gps zart zurt ölçümüyle 215i bir gram geçemedim oda kesin rüzgar arkamdaydı sen nasıl görüyorsun harbi büyüksün eğiliyorum önünde
2004te ehliyetimi yeni aldığım sene megane pert oldu bende
1,6 16v 110hp harbi 0-100 süperdi 9,2sn fabrika verisi
ama 160tan sonra tırt gerçekten
bi gün rampa aşağı
e-5ten silivri-kavaklı rampası
bir baktım 230
ağzım yüzüm yamuldu oha dedim bu ne
ama boradaki gösterilmeyen 180-200 v.s ler bundan daha hızlı geliyor
ki o bile yanılıyordur yoksa type-r kovalamam lazım benim rollde![]()
Burak ÇAPKAN
Olm ben civicle 237 yi gördüm lan sen ne diyon burakpancar golfcüler halt etmiş
Gördümde yol bitti, sabihadan kozyatağına geldiğimde anca 237 oldu![]()
Yok olm 5. vitese geçiremedim ona kastım
255 de bitiyo 4. vites hesabıma göre
4. viteste olunca ufak ufak artıyor sürat ahahahaha
ben 1 kere 210u geçmedim. bu siteden şahitlerimde bizzat mevcut hemde 4kişi 218kmh olarak. ben çok rahat eğimli zeminde 218e çeviriyorum 6100dd. tekrar üstüne basarak sölüyorum lastik jant boyutu orjinal. 5. vites 6100dd.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)