Iıyı bır 106 gtı veya saxo vts 4. vıtesın sonuna kadar cok rahat gecer
ya tmm da bütün arabaları oynarsan rx8 i gecersin biraz ilginç bi konu olmamışmı?![]()
Ne diyim abi bende bi şahin var ferrari geçiyo Sakın ferrariye binmeyin şahinden iisi yoq
Konuyu açan arkadaş dener bigün yazar bizede elbet ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Bence(CAC'ın yani okuldan arkadaşım CAN'ın gidişini bildiğim için) VTS ilk 200-250metre arası çok ama çok rahat bir şekilde önde olacaktır... Sebeplerine gelince;
Can arabasını artık avcunun içi gibi biliyor ve hata yapma şansı çok düşük...
Öte yandan RX8 arkadan itiş bir araç ve biraz ağır...
Diyelim ki RX8 güzel bir şekilde kaldırdı aracı, arada 100hp olsa bile VTS'de kısa ve ilk posttaki uygulamalar var ki aracın ağırlığını hepimiz biliyoruz... Ben de bir çok arkadaşa katılaraktan 3'ün sonuna kadar VTS önde olacaktır yorumunu destekliyorum...
Tabiki yarın okulda Can'ı görürsem hemen " hadi ayarlayın deneyin yoksa kötü olur" diyerekten gazı vereceğim
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
dragtakı 106 vteclerın kaç snde çıktığına sanıosun ki bunlar slıck olmadan yapılan sureler...
s2000 le nıe yurumesınkı... örneği çok...
malıyet işini bılmıorum kısa ucuz ztn drecelıde denk getirmene bakar...
arkadaşlar siteyide galeyana getirdik ama bi rx8 bulup deneyemedikbu arada şanzıman muhabbetinede bi açıklık getireyim aracımda chip olduğu için 8250 devir çeviriyo ve kesiciye girdiğimde kadranda 210 la 220 arasında oluyorum... bu arada biz benim aracın specleriyle stock rx 8 i karşılaştırdık yani saçma bi karşılaştırma olduğunu sanmıyorum. uğurcum bu arada ilk defa gaza getirmen gerekmicek beni gerçekten çok merak ediyorum
bu arada araca g-tech bağlayıp yaptığım ölçümde (slick olmadan otoyol asfaltında güzel ısıtılmış lastiklerle) 6.2 saniye en iyi 0-100 süremdi...
rx 8 i bu kadar abartmayin saxo vts iyi durumdaysa rahatlikla giderler en kotu yarim boy gerisinde kalir
302 Maderiaschwarzmetalic E36 ///M3 Cabriolet
yokmu bir Rx8 i olan deneyelim istanbulda gaza geldim![]()
egzantrik ve kısa yok ama bakalım ne olacak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)