,
yarın satmak istediğinde gc8 çok büyük zararlar yazar...
typer gc8 kadar yazmaz diyorum ben bu işten kim kar etmiştirki zaten :p
Printable View
Gc8 tabiki yapilmisi var bende guzel oluyor :)
yol tutuş ve akselerasyon açısından gc8 daha mantıklı geliyor tabii
ama gc8in makinesini 500hp yaptıktan sonra dayanıklılık nasıl olur , 500hp ep3ün makinesi ne kadar dayanır? bence esas kilit nokta bu...
her ikisinin de şanzımanları ortak zayıf noktaları sanırım :D
sen olayın sadece maddi boyutuna bakıyorsun peki ya verimlilik konusu??? bunu neden hiç dusunmuyorsun?
kac tane turbo typer var standarta cevrilip satılmıs onuda bir arastır Sadece ygz orneği ile anca kendini kandırırsın...
bu arada daha gecenlerde K plaka 550 lik subarunun mami abi tarafından satıldıgınıda sana hatırlatırım satılmasının sebebinide biliyorsun masallahı vardı araba yuruyordu...
gc8 yapmaktansa yapılmışını almak daha uygun olur...
ep3 ne yaparsan yap motor hariç tüm parçalarını rahatlıkla satabilirsin...
gc8 175.000 km'de 97 model
ep3 83.000 km de 03 model
anketi buna göre oylayalım derim
gc8 yaptın değil mi? parcaları nerden aldın amerikadan. ne kadar bekledin 1 aydan fazla.
istediğin parcalar burda olsaydı hemen almazmıydın alırdın değil mi? senin gibi kac tane adam var onuda bi dusun?
simdi sok sen o arabayı parcalarını mantıklı fiyatlarla satmaya basla satılmassa bu foruma bidaha bisey yazmam aha bu kadar net soyluyorum:)
bu anketle ne çıkarsa çıksın
benim şahsi düşüncemdir...
gc8 yapmaktansa yapılısı alınır binilir hem fazla zarar edilmez hemde sonuca ulaşılır....
ep3'ün güzelliği turbodan sıkılırsan tekrar atmos. dönersin... gc8 kadar da zarar etmezsin...
500hp hedefleniyorsa tayyarla understeerin kralı yapılır... O güçlerle ancak arabistanda çöl üstünde düz yolda gazlarsın. İşin gerçeği biz TR'deyiz:)
O yüzden GC8
Biraz abartılı bi yaklaşım olucak belki ama:)
FWD
http://www.komikdunya.com/picture/bu...00751448PM.jpg
4WD
http://ll.speedhunters.com/u/f/eagam...e/IMG_1330.jpg
Bu arada 75 model civarı Camarolara Mustanglere millet adam akıllı yükleniyor onlarda metal yorgunluğu olmuyorda 97 model araçtamı olacak?
sulhi abi yazar belki
2.5 blok,dogbox,diğer kıl yün tüy kaç lira ?
sulhi abi ,koray abi takdir ediyorum ama ben o kadar cesaretli değilim malesef gc8 konusunda...
sti için konuşsaydık herkes haklı derdim.zaten sti ile typer la karşılaştırmakta biraz haksızlık olurdu...
GC8 Tercih ederim :)
4WD
ep3 le abuk subuk sarmaya ne gerek var. hiç 500+ bir arabada bulunmadım ama AWD de bile azda olsa sarar gibi geliyor.
bu yazılanlara göre gariban,hulk gibi projeler ne oluyor ?
Kesinlikle GC8 çünkü 4 çeker