Çok başarılı projeler. İkiside Türkiyenin önde gelen arabaları.
Fakat soru garibanı ve hulku başarılı bulup bulmadığımız değil.
Siz olsanız ne seçerdiniz?
3ün 4ün tamamında sarmaktan büyük keyif alınıyorsa ep3 neden olmasın.
Printable View
onden cekerlı arabyı okadar yuklemeyı tercıh etmem cunku yürütemem onu=)
performans-yakıt-kullanılabilirlik ilişkisi kurup karar verilir. ep3 typeR 450 hp sorunsuz sıkıntısız olur ciddide yürür.örnek JAD
subaru tercihim olurdu...
temız bır gc8 i 25-30 a alıp 500+hp yapmak 30000tl den asagı tutmaz ep3 typer temız bısey alsan 35 aldın dıyelım turbo yapmak 20000 tl hangısı daha guvenlı olur dersenız tabıkı gc8 hangısı daha hızlı olur dersenız bence ep3
gecesekiz.
4 ceker hep ceker yaz ceker kış ceker rolınge yap kışın kayak yap canın sıkıldı drag yap yağ oğlu yap aks kırmaz..sazuman desen gc8 wrx de de sıkıntı tayyarda da..
bende hem gc8 var hemde typer
bu anketi açan arkadaşda bana kıllık olsun diye yapıyor zaten tam da yerine açmış zaten :D...
gc8 yükleyen arkadaşlarım abilerimiz var inş istedikleri bir şekilde araçları yürüyecek...
ama hem atmos. hemde sc hem de turbo keyfini alabileceğim bir k20 var bu yüzden gc8 yolcu zaten haftaya devretmiş olucam bu yüzden anket açmış arkadaş ama benim fikrimi değiştiremeyecek....isterse 1000'e 1 oy olsun ;)
kesinlikle gc 8 olurdu 4 çeker hep gider viraj döner yol tutar. e daha ne olsun
gc 8 yüklerdim
boxer ın sesine kurban :D
A noktasından B noktasına kuru yolda düz gitmek için ep3.
hep çeker 4 çeker 4 hafta gazlama 2 hafta sanayi :) forever gc8.
bütçe belirtilmesi lazım bence sınırsız bütçe ile gc8 çok daha zevkli olur onun haricinde şanzımanla diff le vs ile uğraşılmaz
n/a olan bi platforma yapılan turbo uygulamasıyla alınan güç ve keyif belli zaten turbo olan bi platforma akıtılan para ve alınan yol tutuş ve hızlanma belli bence 2 side tamamen kişiye kalmış k20 daha dayanıklı bence alınan güçler harcanan miktara göre son derece yüksek ama sırf ülkemizin şartları ve tayyar ın tutunma sorunları yüzünden gc8 tercih olur kimisi 4 kapı der kimisi boxer sesi der kimisi 4 çekeri der ama sarmayı göze alıyorsan roll kovalarım millete şaka yaparım keyif alırım diyorsan tayyar
Ep3 kesinlikle.;) Her bakımdan daha az keseni yorucağı kanaatindeyim.Hem keyfini alıp sıkılınca bir şekilde satıcaksın.Bunuda düşünmek lazım.:rolleyes: